En doğalı beypazarı diye biliyorum ve onu içiyorum hep canımYok içmedim hiç sipariş vereyim. Ne marka içeyim
Magnezyum açısından Doktorum ilk gebeliğimde söylemişti gerçekten çok faydasını gördüm ben kasılmalarda :) niye önermiyorlar acabadüşünme artık bak olumsuz şeyleri her hafta aynı düşüncelerle gidip minnoşunun iyi olduğunu görüp geliyorsun normal bu belirtiler içimizde bir can büyümeye çalışıyor kolay değilmaden suyu ben de içeyim ya bıktım sürekli su içmekten maden suyunu da birileri öneriyor birileri önermiyor ben de anlamadım off
ugur boceyi gibi benekli benekli geziyoruzmorarmanın önüne geçtik sıra beneklerin kaybolmasında bakalımkevgire döndüm
ya benim de doktorum içebilirsin demişti çok araştıran bazı kişiler yok iyi gelmiyormuş falan filan herkesi dinleyince de insanın kafası karışıyorMagnezyum açısından Doktorum ilk gebeliğimde söylemişti gerçekten çok faydasını gördüm ben kasılmalarda :) niye önermiyorlar acaba
Tuzlu bişeyler iyi geliyor diyorlar ama bence o hafif bulantıya iyi geliyor ya.En korktuğum şey bulanti erken başlamış bulantiniz galiba. Tuzlu biseyler iyi gelmiyormuş acaba ya
İç iç bişeycik olmaz Allah'ın izniyleya benim de doktorum içebilirsin demişti çok araştıran bazı kişiler yok iyi gelmiyormuş falan filan herkesi dinleyince de insanın kafası karışıyor
Evet benimki de dogustan sekil anomalisi demisti bu durum icin, benim reglde belim cok agrirdi sebebini ogrenmis olmustum o zaman:) benim de rahmim biraz gerideymiş yapısal olarak olabiliyor dedi doktorum ama bu şişkinlikler normal tabi hormonal olarak
Ondan söyledim içtim canım çok sağolEn doğalı beypazarı diye biliyorum ve onu içiyorum hep canım
Ya sağlıklı olsunlar da. Ben öncekilerde kötü tecrübeler yaşadığım için kasık ağrısı travmalarımı tetikliyor. Kolay kolay ağlayabilen biri değilim ama bugün oturdum 1 saat ağladım engel olamadım kendime. İyi geldi ama rahatladımagrilar bir kac gundur her kesde var sanki benimde agrlirim var 3 4 gundur. hepimizde varsa dusunuyorum ki bebislerin buyumesindendir bu haftalarda
Evet canım bugün gittim bir tanesini gördüm diğeri siliktivajinal bakarsa görür diye anladım ben, ortalama 1000'in üzerinde kese görünüyormuş ama karından bakarsa belki göremez.
Sağlıklı düşünemedim canikom geceden beri sürekli ağrı çekince bi anda sinirlerim boşaldı sanki. Kötü şeylere tahammülüm kalmamışC cilekcanavari kuşum pazar pazartesi sali agridan öldüm asiri siddetliydi, konustuk ya hatta adet zamanim geldi yine diye. Ve tam 8.haftaya girme oncesi oldu. Simdi de senin o vaktin geldi muhtemelen
Geç döllenme demiş ya kuzu niye huzursuz oldun sakın araştırma yapma bak sakınDoktordan geldim. Sata gore 6+1 ultrasona göre 5+6 haftalık. Kese 18.3 mm olmuş ama yolk sac görünmedi. Doktor geç döllenme olmuş 10 gün sonra tekrar bakalım dedi. Yine de huzursuz oldum açıkcası. Bu arada vajinal muayene yapıldı.
şifa olsun canımC cilekcanavari bu arada oksoparı dediğin gibi vuruyorum sadece iğne izi yeri belli oluyor kan mı oturuyor ne anlamadım benek benek kırmızılık kaldı sadece ya cildim çok hassas yada ben hala bişeyi yanlış yapıyorum anlamadım :) ama morarma yok teşekkür ederimMelinaTur sana da kuzum cimcikler gibi de yaptım onda da morarmadı ama yine iğne izi yeri kaldı anlayamadım
Evet böyle başlıyor keşke başlamasa hayattan soğudumBende 6+0 bugün . Sabah uyanınca gece sanki çok aşırı baharatlı şeyler yemişim de sabah mide yanması ve bulantısıyla uyanmışım gibi kalktım ama gece hiç bişey yemedim . Acaba böyle bişey mi yada böyle mi başlıyor çünkü daha önceki gebeliklerimde bulantı yaşamadım ve bulantının drlar sağlıklı olduğunu söylüyor kusmadığım için biraz evhamlıyım bu konuda
çok teşekkürler canım, dün baya panikledim, bugün alıştım :)Merhaba canım söyle anlataym
Hamilelik de nabiz ekstra yükseliyor bide şişkinlik çok oluyor yemekten sonra falan ayni şeyleri bende yaşıyorum nefes alamıyor gibi oluyorum ama tamamen şişkinlikten kaynakli
Doktordan geldim. Sata gore 6+1 ultrasona göre 5+6 haftalık. Kese 18.3 mm olmuş ama yolk sac görünmedi. Doktor geç döllenme olmuş 10 gün sonra tekrar bakalım dedi. Yine de huzursuz oldum açıkcası. Bu arada vajinal muayene yapıldı.
Aynen kendini yormadan ama hep oyalamaya calis birseylerle, bos kaldigimiz her an ne kadar olumsuz his dusunce varsa cokuyor bedenimize ruhumuza. Yarin bebisi gorup oh cekiceksin insallahSağlıklı düşünemedim canikom geceden beri sürekli ağrı çekince bi anda sinirlerim boşaldı sanki. Kötü şeylere tahammülüm kalmamışİşten izin aldığıma da pişman oldum evde durunca kendimi dinliyorum heralde. Ufaktan valizleri falan hazırlamaya başladım bayram tatili iyi gelecek gerçekten. Yarın bebişi de görünce rahatlarım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?