Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    5
Doktordan geldim. Sata gore 6+1 ultrasona göre 5+6 haftalık. Kese 18.3 mm olmuş ama yolk sac görünmedi. Doktor geç döllenme olmuş 10 gün sonra tekrar bakalım dedi. Yine de huzursuz oldum açıkcası. Bu arada vajinal muayene yapıldı.
Canim ama gec dollenme demis bence bu acikliyor herseyi gorunmemesini filan hani yolk un. Sıkma canini lutfen on gun sonra herseyiyle goruceksin kalp atisini dinleyeceksin 🩷

Aynen kendini yormadan ama hep oyalamaya calis birseylerle, bos kaldigimiz her an ne kadar olumsuz his dusunce varsa cokuyor bedenimize ruhumuza. Yarin bebisi gorup oh cekiceksin insallah 🩷
Dun esim doktora beni sikayet etti, beni gece uykumdan kaldirip kalbi atiyordur di mi diye sormustum bir kez lekelenmem oldugunda🤣 doktor esime diyor ki CEVAP VERMEDEN UYUMAYA DEVAM ET ahahahahah. Sonra da diyor ki kocan doktor mu guzelim bu sorunun cevabini sence nasil verebilir gecenin o saatinde 🙈 yani diyecegim o ki bu kuskular evhamlar hepimizde cesit cesit ama alisicaz insallah hep boyle gitmeyecek ya
Hahahahahahhaha bende eşime her kasıklarım ağrıdığında salakta sorular soruyorum😂
Bu arada hala devam ediyor bu ağrı sol kasığıma geçti çekilme gibi bi ağrı, rahim büyümesinden kaynaklı sanırım.
Şu fetal dna testi varya onu yaptırıp ikinci trimestera geçince herkes huzura erecek. Gerçi bilemiyorum ben doğurup kucağıma almadan huzura eremeyebilirim de potansiyelim çok berbat😁

İnşallah görürüm. 10 gün çok zor geçecek 😓
Olumsuz bir durum olmasa da zaman cok zor geciyor canim. Ben de dunden beri 2 hafta nasil sabredicem gormeden duymadan diyorum yalan yok. Ama sanirim alismamiz gerekiyor ileride daha da acilacakmis muayenelerimizin arasi. Ki sen tecrubelisin bizlerden daha iyi bilirsin bunlari. Bence icine sinmiyorsa iki haftayi bekleme tekrar git bir hafta sonra baska bir doktora filan ne dersin

Hahahahahahhaha bende eşime her kasıklarım ağrıdığında salakta sorular soruyorum😂
Bu arada hala devam ediyor bu ağrı sol kasığıma geçti çekilme gibi bi ağrı, rahim büyümesinden kaynaklı sanırım.
Şu fetal dna testi varya onu yaptırıp ikinci trimestera geçince herkes huzura erecek. Gerçi bilemiyorum ben doğurup kucağıma almadan huzura eremeyebilirim de potansiyelim çok berbat😁
Fetal in sonucunu beklerken napicaz onu dusun gunlerce ahahahah. On gunu buluyor yaklasik dedi hemsirem, yurtdisina gidiyormus ya analiz icin. Neyse onla bir cinsiyeti de ogrenmis olucaz insallah tum meraklar giderilecek sagligina ve cinsiyetine dair🤣🙏🏼 bak yine yazarken gozumde buyudu fena oldum ajdjdjdjdj

Ay gezmek iyi geliyor da ne zaman gezsem lekeleniyorum korkuyorum artık 🤣
Sus ben de haftasonu cok gezdim ustune pzt saatlerce utu yaptim derken leke sov 🙈🥹 artik o kadarini vucudum kaldirmiyor sanirim yavasladim. Bugunku amacim sadece yemek yapabilmek 🤣🤣

Sus ben de haftasonu cok gezdim ustune pzt saatlerce utu yaptim derken leke sov 🙈🥹 artik o kadarini vucudum kaldirmiyor sanirim yavasladim. Bugunku amacim sadece yemek yapabilmek 🤣🤣
Ben çok halsizim gün içinde hiç enerjim yok haftasonu annemle babam gelecek ama benim ev nanay temizlik yapmam lazım nasıl yapıcam bilmiyorum

Fetal in sonucunu beklerken napicaz onu dusun gunlerce ahahahah. On gunu buluyor yaklasik dedi hemsirem, yurtdisina gidiyormus ya analiz icin. Neyse onla bir cinsiyeti de ogrenmis olucaz insallah tum meraklar giderilecek sagligina ve cinsiyetine dair🤣🙏🏼 bak yine yazarken gozumde buyudu fena oldum ajdjdjdjdj
Ya varya normalde hep aman günler çok çabuk geçiyor vah vah bu ay nasıl geçti diye dert yanardım. Anasını satayım şu mart ayı bitmek bilmedi sanki 6 aydır mart. Fetalin sonucunu beklerken de duvarlara çentik falan atcaz heralde deli deli dkfjdkjdjd

Ya varya normalde hep aman günler çok çabuk geçiyor vah vah bu ay nasıl geçti diye dert yanardım. Anasını satayım şu mart ayı bitmek bilmedi sanki 6 aydır mart. Fetalin sonucunu beklerken de duvarlara çentik falan atcaz heralde deli deli dkfjdkjdjd
Hamile kaldığımdan beri zaman durdu akmıyor 🤣

Ben çok halsizim gün içinde hiç enerjim yok haftasonu annemle babam gelecek ama benim ev nanay temizlik yapmam lazım nasıl yapıcam bilmiyorum
En son annem toz almisti evde, esim de pazar supurmustu. Ben sadece lavabo tuvalet mutfak tezgahi dezenfekte ediyorum🤣 robot donuyor allaha emanet bir de… temizlik hak getire. Gelen abla da varislerden dolayi artik temizlige gelmeyecegini soyledi. Baska birini ariyoruz 🥹 kaldim ortada

Benim subatim da bitmedi ha transfer oldum ha olucam ayy sonucu belli olcak filan derken sonsuz bir zaman bukulmesi yasiyor gibiyim iki aydir ahshdjdjd

Back
X