• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    5
Anladım canım teşekkür ederim, genetik test yaptırdınız değil mi? Herkese yapılmıyormuş sanırım ben de bu konuya bi takıldım çevremdekiler korkuttu da keşke gebe kalmayı planlarken yaptırsaydım dedim.
yaptırdım canım biz gerekli tüm genetik testleri yaptırdık zaten tüp bebek yaptım ona da ngs yapıldı yani genetik tarama embriyo halinde bebeğe de yapıldı temiz çıktı

En korktuğum şey bulanti erken başlamış bulantiniz galiba. Tuzlu biseyler iyi gelmiyormuş acaba ya
Evet benim kızımda da tam bu hafta da başlamıştı. 😖 bende çok korkuyordum geldi yine başıma. Yok herşeyden tiksinmiş surundayım çubuk kraker falan onu bile çıkarttım afedersiniz.

Günaydın kızlar midemde ejderha oturuyor yukarı alev üflüyor, bulantı neşemi aldı götürdü bir de başım ağrıyor huysuz aksi ve naletim 🥸 sizler nasılsınız? 5+5 te gittik yolk sac vardı sadece, bir sonraki muayeneye 7 haftada gideceğim dr haftaya gel demişti sonra idari izin verdiler o yüzde izinde iyice dinlenmeyi düşünüyorum işe bile zor gidip geliyorum 😭

Bizde de kan uyuşmazlığı vardı 5. Haftada aynı regl gibi kanama yaşadım bir anda iş yerindeyken, progestan başlayıp beklememizi söylediler. Kendi doktorumun özel kliniği var keseyi görmek için gittik kanamadan 3 gün sonra bana kesinlikle kan uyuşmazlığı ignesi yaptirman gerekiyor dedi. Aynı gün yaptırdım iğneyi bir zararı olmadı diye düşünüyorum, yani ağrı vs. Yapmadı kalp atışını da duyduk çok şükür, bugün de 8+1 olduk o kadar kanamaya rağmen 🙏🏻 doktorunuza danışın tabi ama iğnenin bir zararı olmadığını söylediler. Bende de hala kahverengi leke geliyor bazen ama doktorum normal olduğunu söyledi.
Kırmızı kan değil ama arada kahve geliyor . Bilmiyorum gerekli mi bu durumda daha kalp atışıda duymadım çünkü

Kızlar ilk betam pazartesi 128 çıktı. Dün de 456 çıktı. Yarın tekrar kan vermem gerekiyor ama sağlık ocakları yarın çalışacak mı acaba? Bayram süresince beta takibini nasıl yapıcaz acilden mi?

Kızlar ilk betam pazartesi 128 çıktı. Dün de 456 çıktı. Yarın tekrar kan vermem gerekiyor ama sağlık ocakları yarın çalışacak mı acaba? Bayram süresince beta takibini nasıl yapıcaz acilden mi?
aslında 48 saat arayla vermiş olmuşsunuz neden tekrarını istediler artışınız gayet iyi görünüyor

aslında 48 saat arayla vermiş olmuşsunuz neden tekrarını istediler artışınız gayet iyi görünüyor
Sağlık ocağı hiçbir şekilde ilgilenmiyo geçiştiriyorlar. Doktıra gitmek için de erken olduğu için nasıl yol izleyeceğimi bilemedim şaştım kaldım

Günaydın kızlar midemde ejderha oturuyor yukarı alev üflüyor, bulantı neşemi aldı götürdü bir de başım ağrıyor huysuz aksi ve naletim 🥸 sizler nasılsınız? 5+5 te gittik yolk sac vardı sadece, bir sonraki muayeneye 7 haftada gideceğim dr haftaya gel demişti sonra idari izin verdiler o yüzde izinde iyice dinlenmeyi düşünüyorum işe bile zor gidip geliyorum 😭
Bende 6+0 bugün . Sabah uyanınca gece sanki çok aşırı baharatlı şeyler yemişim de sabah mide yanması ve bulantısıyla uyanmışım gibi kalktım ama gece hiç bişey yemedim . Acaba böyle bişey mi yada böyle mi başlıyor çünkü daha önceki gebeliklerimde bulantı yaşamadım ve bulantının drlar sağlıklı olduğunu söylüyor kusmadığım için biraz evhamlıyım bu konuda

Kırmızı kan değil ama arada kahve geliyor . Bilmiyorum gerekli mi bu durumda daha kalp atışıda duymadım çünkü
Benim ilk başta 3 gün bayağı regl kanı gibiydi 3 gün ped takmak zorunda kaldım. Şimdi ama ara lekelenme şeklinde oluyor bazen hiç olmuyor da. Ben de henüz kalp atışını duymadan yaptırdım iğneyi yani hiç yapmayanlar da varmış ama doktorum bazı annelerin vücudu kabul etmiyor kan uyuşmazlığı durumunu dedi kanama olması durumunda yapmak en doğrusu dedi. En iyi kararı siz ve doktorunuz verirsiniz tabi. Sağlıkla gelsin bebeğiniz 🙏🏻

Benim ilk başta 3 gün bayağı regl kanı gibiydi 3 gün ped takmak zorunda kaldım. Şimdi ama ara lekelenme şeklinde oluyor bazen hiç olmuyor da. Ben de henüz kalp atışını duymadan yaptırdım iğneyi yani hiç yapmayanlar da varmış ama doktorum bazı annelerin vücudu kabul etmiyor kan uyuşmazlığı durumunu dedi kanama olması durumunda yapmak en doğrusu dedi. En iyi kararı siz ve doktorunuz verirsiniz tabi. Sağlıkla gelsin bebeğiniz 🙏🏻

Çok teşekkür ederim doktoruma soruyum en iyisi gerekli duyarsa yarın giderim . Ama miktarın az ve rengin kahve olması bir tık rahatlattı beni ..

Çok teşekkür ederim doktoruma soruyum en iyisi gerekli duyarsa yarın giderim . Ama miktarın az ve rengin kahve olması bir tık rahatlattı
Rica ederim, yani o kahverengi leke için doktorum normal dedi kanama alanı da görmedi bende, ara ara olur kafana takma dedi. Siz de panik yapmayın hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻

Back
X