Kötü düşünme benimde dün öyleydi. Çorap giydim geçti üşümüşüm demekki diye düşündümAyağa kalksam kramp gibi koltuğa otursam bıçak batması gibi. Olumsuz düşünmek istemiyorum ama korkuyorum çok ya Allahım geçsin lütfen
Yok içmedim hiç sipariş vereyim. Ne marka içeyimGünlük maden suyu içiyor musun. Böyle kasılma ve ağrılara o iyi geliyor ya
Hangi siteden bakıyorsunuz ben de bi hesaplama yapayim dedim her sitede farkli gösteriyorHep benim kızım olur derdim de hamile olduğumu öğrenir öğrenmez erkek doğdu içime Çin takvimine göre de erkek sanki anne hissediyor böyle şeylerde ya hayırlısı
Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi gün gün hamilelik takvimini, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 14-11-2025
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
ANNE ÜYE ADI YAŞ KAÇINCI ÇOCUK SAT KESE KALP ATIŞI TAHMİNİ CİNSİYET CİNSİYET TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ BEBEĞİN İSMİ Topuzlu 34 2 22 ocak 5 mart Erkek 5 Kasım 2025 @maviss_34 32 3. 29 ocak 3 Kasım 2025 @Green girls 11 şubat Kız 18 Kasım @ErabiaE 29 4. 2 şubat 9 Kasım P poncikobella 39 1 30 Ocak 14 mart Kız 6 Kasım @minikkminik 28 1. 13 şubat 20 Kasım @Nefertitiiii 28 1. 3 şubat Kız 10 Kasım C cilekcanavari 30 1. 1 şubat @MelinaTur 36 1. 3 şubat Kız 9 Kasım @Nurse9535 29 1. 3 şubat 13 Mart 21 Mart Kız 10 Kasım @simlumina 31 1. 29 Ocak 5 Kasım @zeydli 26 7 şubat 14 Kasım @selime6135 35 1. 27 şubat 17 Kasım @terapotikbiri 29 1 21 ocak 28 Ekim @it is time 36 1. 6 şubat 7 mart 13 kasım @Synonyms 36 2 26 ocak 2 Kasım @naz-nazz 30 1 26 ocak 2 Kasım R Ruhezgisi 28 1 4 Şubat 11 Kasım @Faylinn 27 1. 28 Şubat 29 Ekim HeySero 30 3. 29 Ocak Erkek @DaisyBrn 30 1. 30 Ocak 4+1 7+1 @byz2642 28 1. 3 Şubat 24 Mart @brccrk 32 1. 14 Şubat 20 Mart 4+1 @Lady Hacer 32 1. 18 şubat Kız @memurhanim (ikiz bebiş annesi) 35 2. 27 Ocak 5+1 6+4 Erkek @Nebileyim2328 38 3. 18 Şubat 5+1 Kız 18 Kasım @kurabik 36 2. 30 Ocak 5. Hafta 7+1 6 Kasım @lina0711 25 1. 26 Ocak 11 mart 18 mart 7 Kasım @nonstoplearning 1 Şubat 5+1 7+0 Kız @pamukusu 24 1. 22 Ocak 5+3 6+6 Erkek L lilo00 30 Ocak 6+6 6 Kasım @MoriAy 34 1. 11 şubat 22 Mart 5 Nisan 18 Kasım @kirmizipatiklikiz 33 2. 3 Şubat @teacherlife 25 1. 3 Şubat 5+4 6+3 Kız 10 K @bhrklbklr 33 1 21 şubat 4+5 29 kasım
Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi gün gün hamilelik takvimini, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 14-11-2025
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Şuraya kendimi nasıl ekleyebilirim?Merhaba değerli anne adayları,
ANNE ÜYE ADI YAŞ KAÇINCI ÇOCUK SAT KESE KALP ATIŞI TAHMİNİ CİNSİYET CİNSİYET TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ BEBEĞİN İSMİ Topuzlu 34 2 22 ocak 5 mart Erkek 5 Kasım 2025 @maviss_34 32 3. 29 ocak 3 Kasım 2025 @Green girls 11 şubat Kız 18 Kasım @ErabiaE 29 4. 2 şubat 9 Kasım P poncikobella 39 1 30 Ocak 14 mart Kız 6 Kasım @minikkminik 28 1. 13 şubat 20 Kasım @Nefertitiiii 28 1. 3 şubat Kız 10 Kasım C cilekcanavari 30 1. 1 şubat @MelinaTur 36 1. 3 şubat Kız 9 Kasım @Nurse9535 29 1. 3 şubat 13 Mart 21 Mart Kız 10 Kasım @simlumina 31 1. 29 Ocak 5 Kasım @zeydli 26 7 şubat 14 Kasım @selime6135 35 1. 27 şubat 17 Kasım @terapotikbiri 29 1 21 ocak 28 Ekim @it is time 36 1. 6 şubat 7 mart 13 kasım @Synonyms 36 2 26 ocak 2 Kasım @naz-nazz 30 1 26 ocak 2 Kasım R Ruhezgisi 28 1 4 Şubat 11 Kasım @Faylinn 27 1. 28 Şubat 29 Ekim HeySero 30 3. 29 Ocak Erkek @DaisyBrn 30 1. 30 Ocak 4+1 7+1 @byz2642 28 1. 3 Şubat 24 Mart @brccrk 32 1. 14 Şubat 20 Mart 4+1 @Lady Hacer 32 1. 18 şubat Kız @memurhanim (ikiz bebiş annesi) 35 2. 27 Ocak 5+1 6+4 Erkek @Nebileyim2328 38 3. 18 Şubat 5+1 Kız 18 Kasım @kurabik 36 2. 30 Ocak 5. Hafta 7+1 6 Kasım @lina0711 25 1. 26 Ocak 11 mart 18 mart 7 Kasım @nonstoplearning 1 Şubat 5+1 7+0 Kız @pamukusu 24 1. 22 Ocak 5+3 6+6 Erkek L lilo00 30 Ocak 6+6 6 Kasım @MoriAy 34 1. 11 şubat 22 Mart 5 Nisan 18 Kasım @kirmizipatiklikiz 33 2. 3 Şubat @teacherlife 25 1. 3 Şubat 5+4 6+3 Kız 10 Kasım
Yaptım canım koyulasmisti bugünde sabah kan verdim sağlık ocağına yarın çıkar sonucuYaptın mıııı
Bizde de kan uyuşmazlığı vardı 5. Haftada aynı regl gibi kanama yaşadım bir anda iş yerindeyken, progestan başlayıp beklememizi söylediler. Kendi doktorumun özel kliniği var keseyi görmek için gittik kanamadan 3 gün sonra bana kesinlikle kan uyuşmazlığı ignesi yaptirman gerekiyor dedi. Aynı gün yaptırdım iğneyi bir zararı olmadı diye düşünüyorum, yani ağrı vs. Yapmadı kalp atışını da duyduk çok şükür, bugün de 8+1 olduk o kadar kanamaya rağmenOfff kızlar yine kahve rengi leke gelmiş.. Doktor korkma dese de benim için hayat bitiyor görünce . Progestan kullanıyorum fayda etmiyormu acaba . Bide kan uyuşmazlığı var o sebep oluyor olabilir mi ne zaman bitecek şu lekeler
Kan pıhtılaşması var bende ben o sebeple kullanıyorumKızlar selam oksaparı ne içi kullanıyorsunuz?
off evet çekiniyorum canım yanacak diye ondan demekki hızlı batırmam lazımCanım iğne izi yeri olur o kadar ya önemli olan etin çürümesin. İğneyi batırırken çekiniyorsan damar zedeleniyordur muhtemelen ondan oluyordur. Zamanla elin iyice alışır tereddütsüz batırmaya başladığında iğne izi de kalmaz
doktorun normal dediyse sende takılma artık düşündükçe ordaki sancı geçmeyecek yarın kontrolün var zaten biraz sakin kalmaya çalış bakalım bazı zamanlar yoğun oluyor sonra birden aniden kesilebilir oluyor yani normaldir benceKızlar bu kasık batması sanki şiddetleniyor korkmaya başlıyorum ya sol kasığım zonkluyor doktorq soruyorum normal diyor ama bu kadar kesintisiz ağrı olur mu ya bebek iyi midir
Çok teşekkür ediyorum bunu deneyeceğimCanım normal bu durum. Ben de az içip birden fazla içince tuvaletten çıkamıyorum. Ama vucüt alıştığında normale dönüyor. Bir de mineral eksikliğin varsa da vücut suyu tutamıyormuş. İçtiğin suya çok az kaya tuzu karıştırırsan da iyi gelebilir
Maden suyu sipariş ettim bakalım onu içince belki hafifler. Bebek iyi olsun da amann ne bileyim korkularım bitemedi bi türlüdoktorun normal dediyse sende takılma artık düşündükçe ordaki sancı geçmeyecek yarın kontrolün var zaten biraz sakin kalmaya çalış bakalım bazı zamanlar yoğun oluyor sonra birden aniden kesilebilir oluyor yani normaldir bence
düşünme artık bak olumsuz şeyleri her hafta aynı düşüncelerle gidip minnoşunun iyi olduğunu görüp geliyorsun normal bu belirtiler içimizde bir can büyümeye çalışıyor kolay değilMaden suyu sipariş ettim bakalım onu içince belki hafifler. Bebek iyi olsun da amann ne bileyim korkularım bitemedi bi türlü
Doğru söylüyorsun biseylerle uğraşıp kafamı dağıtayım en iyisi.düşünme artık bak olumsuz şeyleri her hafta aynı düşüncelerle gidip minnoşunun iyi olduğunu görüp geliyorsun normal bu belirtiler içimizde bir can büyümeye çalışıyor kolay değilmaden suyu ben de içeyim ya bıktım sürekli su içmekten maden suyunu da birileri öneriyor birileri önermiyor ben de anlamadım off
ben de başlayayım o halde valla sıkıldım çünküDoğru söylüyorsun biseylerle uğraşıp kafamı dağıtayım en iyisi.
Maden suyuna baktım güvenle tüketilebilir diyor ya valla iyi geldi uzun zamandır su ve ayrandan başka bisey içmiyordum
Bu arada içimden geldi söylemek istedim sen çok güçlü bi kadınsındüşünme artık bak olumsuz şeyleri her hafta aynı düşüncelerle gidip minnoşunun iyi olduğunu görüp geliyorsun normal bu belirtiler içimizde bir can büyümeye çalışıyor kolay değilmaden suyu ben de içeyim ya bıktım sürekli su içmekten maden suyunu da birileri öneriyor birileri önermiyor ben de anlamadım off
Kaç haftalik bebek ?Günaydın kızlar ben iyi değilim sabahları öğürtülerim başladı mide asidim çıkıyor resmen..ve hiç bişey yemek istemiyorum bu sefer de daha çok midem bulanıyor ne yapacağımı şaşırdım
6+1 oldu bugünKiz
Kaç haftalik bebek ?
Haber ver canım mutlaka çıktığındaGünaydın bu arada. Bölük pörçük uykularla geceyi sabah ettik sanırım. Bugün benim saat 11'de kontrolüm var. Kontrol için gün,saat sayarken zaman asla geçmiyor.
yaaaaBu arada içimden geldi söylemek istedim sen çok güçlü bi kadınsınBebeğin çok şanslı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?