Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    5
Ayağa kalksam kramp gibi koltuğa otursam bıçak batması gibi. Olumsuz düşünmek istemiyorum ama korkuyorum çok ya Allahım geçsin lütfen
Kötü düşünme benimde dün öyleydi. Çorap giydim geçti üşümüşüm demekki diye düşündüm

Bizde de kan uyuşmazlığı vardı 5. Haftada aynı regl gibi kanama yaşadım bir anda iş yerindeyken, progestan başlayıp beklememizi söylediler. Kendi doktorumun özel kliniği var keseyi görmek için gittik kanamadan 3 gün sonra bana kesinlikle kan uyuşmazlığı ignesi yaptirman gerekiyor dedi. Aynı gün yaptırdım iğneyi bir zararı olmadı diye düşünüyorum, yani ağrı vs. Yapmadı kalp atışını da duyduk çok şükür, bugün de 8+1 olduk o kadar kanamaya rağmen doktorunuza danışın tabi ama iğnenin bir zararı olmadığını söylediler. Bende de hala kahverengi leke geliyor bazen ama doktorum normal olduğunu söyledi.

off evet çekiniyorum canım yanacak diye ondan demekki hızlı batırmam lazım

Kızlar bu kasık batması sanki şiddetleniyor korkmaya başlıyorum ya sol kasığım zonkluyor doktorq soruyorum normal diyor ama bu kadar kesintisiz ağrı olur mu ya bebek iyi midir
doktorun normal dediyse sende takılma artık düşündükçe ordaki sancı geçmeyecek yarın kontrolün var zaten biraz sakin kalmaya çalış bakalım bazı zamanlar yoğun oluyor sonra birden aniden kesilebilir oluyor yani normaldir bence

Çok teşekkür ediyorum bunu deneyeceğim

Maden suyu sipariş ettim bakalım onu içince belki hafifler. Bebek iyi olsun da amann ne bileyim korkularım bitemedi bi türlü

Maden suyu sipariş ettim bakalım onu içince belki hafifler. Bebek iyi olsun da amann ne bileyim korkularım bitemedi bi türlü
düşünme artık bak olumsuz şeyleri her hafta aynı düşüncelerle gidip minnoşunun iyi olduğunu görüp geliyorsun normal bu belirtiler içimizde bir can büyümeye çalışıyor kolay değil maden suyu ben de içeyim ya bıktım sürekli su içmekten maden suyunu da birileri öneriyor birileri önermiyor ben de anlamadım off

Doğru söylüyorsun biseylerle uğraşıp kafamı dağıtayım en iyisi.
Maden suyuna baktım güvenle tüketilebilir diyor ya valla iyi geldi uzun zamandır su ve ayrandan başka bisey içmiyordum

Bu arada içimden geldi söylemek istedim sen çok güçlü bi kadınsın Bebeğin çok şanslı

Günaydın kızlar ben iyi değilim sabahları öğürtülerim başladı mide asidim çıkıyor resmen.. ve hiç bişey yemek istemiyorum bu sefer de daha çok midem bulanıyor ne yapacağımı şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…