• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    5
Doktora gitmisken hava guzel diye yemek ustune 20 dk yuruduk agir agir. Ayagimda da max 4-5 cm topuklu bir cizme vardi. Belim kopuyor allah 🤣

Yine iftara devet etmiş eşimin tarafı bugün 😣 geçen gün gittiğimizde bulaşık servis yardım etmek zorunda kaldım kimse bilmiyor söylemedik henüz bebeği ertesi gün lekelenmem olmuştu.. bana bir bahane bulun kızlar gitmemek için ne uydurayım ahsnfmfmvmv
Rahatsız olduğunu söylemek en iyisi gibi aman bir daha kendini yormaya kalkma sonradan anlayışla karşılarlar şimdi olmasa bile öğrendiklerinde

Kereviz maydonozgillerden diye önermiyorlar ama suyunu sıkıp içmediğin sürece bir şey olmaz demişti doktor bana da

Kuzum benimkiler de gecen hafta bakildi hicbirinden anlamadigim icin,doktorum sorun yok demisti ben de hicbirinin detayini sormamistim acikcasi.
Ya girdim baktım kimisi demiş ki 3 aylık bebeğimi aldılar kimisi demiş bebeğe bulaşmış allahım öldüm öldüm dirildim. Hepsi birlikte değerlendirilmeliymiş doktorum sorun yok dedi rahatladım ya. Popoma ağrı girdi yemin ederim

Ay doktor cikisi gozum dondu cilginca yemek yedim🤣 anca donuse gectik yaziyorum☺️
Cok sukur her sey yolunda, minigim 1.45 cm olmus kalbi gümgüm pek sekerdi🙏🏼🧿 her sey nasil olmasi gerekiyorsa bu hafta icin tam olarak oyle senin bebegin de dedi doktorum. Leke icin de bugune kadar lekelenmedigin icin panik olman normal, tup bebek gebelerinde cok sık leke olur hic korkma dedi. Sadece olursa yine bize haber ver ve takip et dedi. İliski yasagimizi kaldirdi, ama yerinizde olsam 10.haftaya kadar disimi sıkardim diyor 🤣 leke gelir agrin olur sen gerilirsin o yuzden dedi. Biliyorum cok uzun suredir yasakladim size ama sizin iyiliginiz icin diyor🤣🤣 bayram donusu 9 nisanda gel artik dedi🌸
Bu arada hemsireme sordum 10.haftada fetal dna icin kan verecekmisim, embriyonun genetikli olmasinin onunla bir alakasi yok dedi. Fetal dna da cok cok fazla hastaliga bakiliyor, sizin genetik testinizde sadece kromozomlarin duzgun dizilip dizilmemesine bagli hastaliklara bakilmis oldu dedi. Yani yeterli degil, 2/3/4 lu taramalar da cok yetersiz doktor bey imkani olan herkese muhakkak fetal dna oneriyor dedi. Durumlar boyle yani cok sukur bugunume🙏🏼🥰
Ohhh çok şükür güzel haberlerle geldin. Darısı başımıza. Gruptakiler resmen doktora gidenleri merakla ve heyecanla bekliyor 🥰

Ya girdim baktım kimisi demiş ki 3 aylık bebeğimi aldılar kimisi demiş bebeğe bulaşmış allahım öldüm öldüm dirildim. Hepsi birlikte değerlendirilmeliymiş doktorum sorun yok dedi rahatladım ya. Popoma ağrı girdi yemin ederim
Ayy çok geçmiş olsun internete bir şey yazınca hemen bir kötü senaryo çıkıyor karşına

Ay allahim korusun sus sus 🙈 valla sayfalarca kan ve idrar testi raporunu yolladilar gecen yaptirdigimda, referans disi olanlarin rengi farkliydi bi ona dikkatli baktim inan ki. Hemen akabinde de hemsirem doktor bey inceledi sorun yok su an ekstra takviye de onermiyor deyince, unuttum gitti tahlili. Neyse ferahladin hadi korkma bos yere canim 🌸

Ohhh çok şükür güzel haberlerle geldin. Darısı başımıza. Gruptakiler resmen doktora gidenleri merakla ve heyecanla bekliyor 🥰
Cok sukur🧿🙏🏼 ben de oyleyim vallahi, her sabah kalkinca ilk is burayi okuyorum bugun kimin muayenesi var diye☺️ cok mutlu oluyorum saglikla buyuyen bebisleri duydukca burada moral olarak cok iyi geliyor insana hem

Ben güvendiğim yerlerden sipariş veriyorum. Verdikten sonra aradım mayonez soslu hiçbir şey olmasın lütfen dedim. Sanırım hamile olduğumu anladılar tatlı hediye göndermişler akşam akşam bu nezakete bayıldım🤗

Cnm anti rubella olanlar daha önce kızamık geçirdiğini bağışıklığın olduğunu gösteriyor. Onlarda sorun yok yani. Diğerlerini bilmiyorum ama bence onun da o tarz olma ihtimali var.
Diğeri de hastalığı aktif taşıma durumunu gösteriyormuş. Yani pozitif olsaydı tehlikeliydi ama çok şükür negatif çıkmış

Arkadaşlar merhaba az önce doktordan çıktım. 6+1 deyim. Bugün kalp atışı görmeyi bekliyorduk ama henüz kalp atışı yok. Doktor cumartesi de bakarız dedi ama olumsuz konuştu. Hatta bayram sonrası için kürtaj konusu bile oldu. Kafam allak bullak oldu.

Kızlar herkese merhaba, öncelikle Kadir geceniz mübarek olsun, gönlünüzden geçen tüm dualar kabul olsun, hepimizin kucağı sağlıklı bebişlerle dolsun.
Sizlere bir şey sormak istiyorum, genelde sayfadaki tüm yorumları okumaya çalışıyorum ama güncel de yakaladığım bir şikayet değil, pek kimsede okumadım, son iki saattir inanılmaz nefes darlığım var, sanki zatürreymişmişim gibi, Covid zamanı çok ağır hastalık geçirmiştim o zaman böyleydim, zor nefes alıyorum şuan, ama çok şükür bir hastalık belirtisi yok hamilelikte gelişen bir durum olabilir mi bunu yaşayan var mı acaba.

Arkadaşlar merhaba az önce doktordan çıktım. 6+1 deyim. Bugün kalp atışı görmeyi bekliyorduk ama henüz kalp atışı yok. Doktor cumartesi de bakarız dedi ama olumsuz konuştu. Hatta bayram sonrası için kürtaj konusu bile oldu. Kafam allak bullak oldu.
Canim senden daha gec duyanlar oldu bu sayfada, ben de tam 6 haftalikken duymustum ama cok boguk derindendi. İnsallah cumartesi mujdeli haberi alirsin 🙏🏼 sonrasini sonra dusunursun allah korusun, simdiden o kismi dusunup uzme kendini

Bazen 7.haftada duyulabiliyor hemen kötü düşünmemek lazım. Vajinalde baktı mı?

Back
X