Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    5
Kuzum bi tane kaybetmiş biri olarak üstelik ileri haftada kayıp yaşamış biri olarak kendime hep şunu diyorum. Allah nasip etseydi o bebeği bana dünyada alacak nefesi olsaydı doğardı ama olmadı. Arkadaşımın 4 ay adet kanaması gibi kanaması oldu bebeği sapasağlam doğdu. Şimdi de öyle evham yapıyorum evet ama biliyorum ki dünyada alacak nefesi olan nasip oluyor yani bize düşen dikkat etmek önlem almak e onu da yapıyoruz gerisi Yüce Rabbimin bize bahşettiği durum olacak. Kalbini ferah tut. Allahın izniyle bişey olmaz hiçbirimizin bebeklerine.

Hiç canını sıkma, eğer çok stres yaparsan da devam ederse akıntı git acile gönlünü rahatlat canım. Bir an önce şu ilk trimester geçse hepimiz rahatlicazz

Stres yapmadigim an var mi onu dusuneyim cicim akjsdjdjjd.
Evet yine gelirse gidicem ya boyle carsambaya varamam ben
Yapma demek kolay da işte yapma herşey olacağına varıyor günün sonunda. İyidir bebeto. Ben böyle leke ağrı yaşayıp panik olunca eşim diyor ki ooo bizim minik doktor görmek istiyor herhalde başladı mesaisi diyor seninki de seni özlediyse gel gör diye yapıyodur

Ay evet yaaa vücudum da aşırı kuru kız ne bileyim bu hamilelik neler ediyor insana. Ben normalde yüksek tansiyon hastasıyım. Normal tansiyonum 14/9 ken rahat ediyorum. Hamilelikte düşmüş o. Az önce bayılacak gibiydim bi ölçtük 9/5 e düşmüş
Vücut feci bi dönüşüm geçiriyor hadi bakalım hayırlısı djdjd

Vallahi kesin adet zamanlarımız geliyor herkeste bi lekelenme. Nasıl oldun kuzucum geçti mi ?

Cok dogru soyledin bak, gercekten her sey olacagina varacak. Nasipten ote yol yok, biz daha ne yapalim di mi elimizden gelenin fazlasini yapiyoruz bence de her anlamda allah hepimizi korusun insallah bebeklerimiz saglikla buyusun dogsunlar

Vallahi kesin adet zamanlarımız geliyor herkeste bi lekelenme. Nasıl oldun kuzucum geçti mi ?
Yine adet zamanim gelmis benim ondan mi ki simdi sen deyince aydim. Daha iyiyim canim sagol, su an tekrarlamadi bolca su icip uzandim. Tekrar olmasin diye duaciyim cok korktum bir an

Ahahah sirf masraf oldu bu cocuklar ya carsamba doktora gitmeyi bekleyemedi dedim ben de kendime ahsjdjd

Evet aksi gibi de esim sirket iftarinda, gelsin olmadi gotur beni diyecegim. Kendi basima olunca ekstra panikledimkendim kalkip gidecek gucum yok. Umarim bir sey olmamistir ya
Canikom düşük yaparken öyle baş ağrısı olmuyor ben 3 kez düşük yaptım hiçte başım ağrımadı karnım ağrıdı sadece. Korkma bebeğini daha yeni gördün hersey yolunda yorulmuşsundur sadece ondan leke gelmiştir. Progestanını al yat biseycik olmaz

Hiç canını sıkma, eğer çok stres yaparsan da devam ederse akıntı git acile gönlünü rahatlat canım. Bir an önce şu ilk trimester geçse hepimiz rahatlicazz
Bitmiyordu… vallahi ne zormus bu hamilelik yahu. Fiziksel ayri mental ayri sarsiliyoruz hepimiz. Evham gobek adimiz oldu

Vallahi google ve chatgpt yi silicem telefondan artik ajdjdjd. Her seferinde de akillanmayip oraya kosuyorum. Aratma di mi yani

Vallahi google ve chatgpt yi silicem telefondan artik ajdjdjd. Her seferinde de akillanmayip oraya kosuyorum. Aratma di mi yani
İnsanın beli kopacak gibi oluyor düşükte karın ağrısı kasılmalar oluyor. Çok uç bi nokta yani. Bu gebelik haftalarında herkes lekelenme görüyor ya normal içerisi kaç kat genişledi. Baş ağrısından başka şikayetin var mı

Yani onu ayirt edebilirdim heralde di mi her zamanki klasik kasik agrilarim ve bulantim gun icinde gelip gidiyor canim. Bazen daha cok bazen hic yok kasik agrim mesela. Valla rahimler portakal buyuklugune cikmis belki de o yuzden olmustur gercekten de

Çok net ayırt edersin durulacak gibi değil çünkü. Rahat ol uzan sevdiğin bi dizi varsa izle keyif yap. Eğer relax olup hormon dengeni kurarsan emin ol bi daha leke gelmez.
Ay portakal büyüklüğü ne yaa heralde leke gelir nasıl gerilmiştir zavallı organ sjdhjshd

Kızlar rahmim sanırım yaa çok sancı yapıyor bugün işte yoruldum bide oğlumu taşıdım bu 5 dk hızlı hızlı yürüdüm , akşamda iftar telaşı , normal mi geçer mi ?

Umarim gelmez simdi baya sakinledim sayilir bolca su ictim uzandim filan. Sizlerle konusmak da cok iyi geliyor birazdan midem musade ederse kendimi simartip dondurma yiyecegim ajdjdjdj

Umarim gelmez simdi baya sakinledim sayilir bolca su ictim uzandim filan. Sizlerle konusmak da cok iyi geliyor birazdan midem musade ederse kendimi simartip dondurma yiyecegim ajdjdjdj
Benim de turşu yiyesim geldi aşırı derecede ama bilemedim fazla tuz zararlı olur mu diye. Hiç tatlı bisey yemek istemiyorum hep ekşi tuzlu

Kızlar rahmim sanırım yaa çok sancı yapıyor bugün işte yoruldum bide oğlumu taşıdım bu 5 dk hızlı hızlı yürüdüm , akşamda iftar telaşı , normal mi geçer mi ?
Canım dinlenince geçen ağrıdan korkmayın derler. Uzan sol tarafına şöyle bi sakin kal karnını da battaniyeyle destekle. Bi de ayetel kürsi gönder biseyciğin kalmaz

Benim de turşu yiyesim geldi aşırı derecede ama bilemedim fazla tuz zararlı olur mu diye. Hiç tatlı bisey yemek istemiyorum hep ekşi tuzlu
Gunluk eksi dozumu aldim aksam yemeginde iki aksamdir dondurmaya sardim yeni yeni huylar. Tatliyla normalde aram yoktur ajsjdjd. Sanirim boyle soguk soguk bir seyler tuketmek istiyor canim sekerinden ziyade dondurmanin hani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…