- 28 Mart 2018
- 5.144
- 12.540
Hayırlısı diyelm ben ilk kez duyuyrm bunuYumurtla günü bakılan estradiol değeri yumurtanızın kalitesini belirliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı diyelm ben ilk kez duyuyrm bunuYumurtla günü bakılan estradiol değeri yumurtanızın kalitesini belirliyor
Ay hadi İnşallah test yaparsnz atın buraya fotosunu
Yaaa maşallah
Maşallah 26sina randevu aldım sonunda ben de Doktora ama 13unde silik çizgi ile öğrenmiştim. Kan tahlili yaptrmadmBende burdayim galiba
İnşallah amaYaaa maşallah
Doktora gitme zamanına karar verdiniz miİnşallah ama
Yarin yada pazartesi kan vericem kuzum doktora betaya gore gidicemDoktora gitme zamanına karar verdiniz mi
18 Ağustos benim baslngc olarak belirli tarih. Kanla uğraşmak istemedim için tahmini kese kalp atışı durumna gore randevu aldm.Yarin yada pazartesi kan vericem kuzum doktora betaya gore gidicem
Amin canim inşallah bu benim ilk gebeliğim hala soktayim18 Ağustos benim baslngc olarak belirli tarih. Kanla uğraşmak istemedim için tahmini kese kalp atışı durumna gore randevu aldm.
İlk bebeğimde ertesi gün gitmiştim sağlık ocağına
Rabbim kalp atışını duymayı sağlıcakla doğurup kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize
Hayırlı olsun inşallah geç döllenme de olabiliyor duyulmayblr. bu sebeple benim sat 18 Ağustos 26 eylüle aldım ama sırf kan tahlilim olsun diye. Bazen 6 ve 7. Haftalarda da duyulyrmsBenim şuan 4 haftalık bile değil sat 27 Ağustos . 1 ekimde doktor randevusu aldım kalp atışı duyulur mu acaba ilk gebeliğim
Muayeneden sonra burda paylaşır mısınız umarım çok sağlıklı gider herşeyHayırlı olsun inşallah geç döllenme de olabiliyor duyulmayblr. bu sebeple benim sat 18 Ağustos 26 eylüle aldım ama sırf kan tahlilim olsun diye. Bazen 6 ve 7. Haftalarda da duyulyrms
Bugün yaptığım idrar testi tam koyu kırmızı idi 13 Eylül'de ilk silik cizgiydi ama belirgin silik çizgiydiMuayeneden sonra burda paylaşır mısınız umarım çok sağlıklı gider herşey
Hadi inşallah sat tarihi nedir?benimde 4+5 şuan yarın randevum var insallah keseyi görürüm rabbim isteyen herkesin kucağini bos birakmasin
Yaa aşırı heyecan var dmii arada arstrdgnz şeyleri yazın bizeMerhaba arkadaşlar :) benimde ilk hamileliğim. Ovülasyon testini kullandım çatlamayı sayıp 10.gün silik çıktı giderek koyulaşıyor. Daha regli tarihime 3 gün var. Umarım hepimiz için her şey güzel olur :)
Evet çok heycanlıı tabi ki yazarım regli tarihimden 9-10 gün geçmesini beklicem hem kese hem kalp atışı için. Siz ne zaman gideceksiniz :)Yaa aşırı heyecan var dmii arada arstrdgnz şeyleri yazın bize