2025 Haziran Anneleri ❤️🧿

Kızlar merhaba 2014 Haziran annesiyim tam 10 sene sonra sanırım 2025 haziran annesi olacagım . Haziran ayında maalesef 15 haftalık bebeğimi kaybettim . Doktor korunma demişti . 3 ay sonra reglime 6 gün olmasına ragmen teste çizgi gördüm .Çok istiyoruz inşallah vardır

Eklentiler

• IMG_6413.jpeg
    IMG_6413.jpeg
    61,1 KB · Görüntüleme: 48
Kızlar merhaba 2014 Haziran annesiyim tam 10 sene sonra sanırım 2025 haziran annesi olacagım . Haziran ayında maalesef 15 haftalık bebeğimi kaybettim . Doktor korunma demişti . 3 ay sonra reglime 6 gün olmasına ragmen teste çizgi gördüm .Çok istiyoruz inşallah vardır
Baya teste belli oluyor :)) umarım vardır ve inşallah sağlıkla kucağına alırsın :)) regl yaklaştıkça çizgi daha koyulaşıcak bence :)

Bende şuan sadece regl olucakmış gibi hissetme ve meme de hassasiyet var. Zaten onlar hep olan şeyler ekstra bi belirtim olmadı. İnşallah katılırsın :)
Normalde benim böyle olmazdı belirtim ondan şastım bugün kaset test yaptım negatif erken ama

Çok güzel bir silik çizgi 6 gün olmasına rağmen ❤️ maşallah

Merhaba bende ctesi hcg baktırdım 54 çıktı bende Haziran annesi olacağım kısmetse 😍 2 Gün kahverengi akıntı oldu bugün yok. Sizde de böyle bir şey oldu mu ?

Arkadaşlar benimde yumurtlama 12 eylüldü öncesi ve yumurtlama günü ilişki oldu.o günden beri kasıklarimda ağrı var sancı oluyo ara ara regli olacakmışım gibi .bel ağrısı bide 2 gündür göbek deligimin hemen altı ve üstünde batma oluyo ara ara .5 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı.suan 2 gün var adetime .böyle belirtiler yaşayıp gebe olan var mı aranızda

En merak ettgm şey şu 2 çocuklu anne olan arkadaş yada tanidklarin mutlaka 2. Yap diye ağız birliği çok merak edyrm 2. Olunca bu kadar büyük ne olack 🤭

Kızlaraaar merhaba 🌸
Son adet tarihim 19 Ağustos
Dün kan verdim sonuç 329🙂
Kese için doktorum 2 günde bir kan verip 1500 olduğunda gelebilirsin kese görünür dedi
Hayırlı olsun tebrik ederim ne güzel heyecan, bende 7. Haftadayım şuan umarım sürecimiz harika olur✨🌸

X