Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kırmızıya dönmediği sürece bir sıkıntı yok demişti doktorum, canınızı sıkmayın, stres de önemli bi faktör çünkü4 gün vardı :) ama bugün pembe lekelenmem oldu canım sıkkın o yüzden ilk gebeliğimde lekelenme sonrası düşük oldu çünkü
Bende aşırı halsizlik ve ağız tatsizligi var geçen hafta sabahları uyanınca hep midem bulanıyor su son 2-3 gündür bulanmiyor kasıklarım sizlardi oda geçti bu iyi bişi mi bilmiyorum bisiler hissetmeyi ve insan panik oluyor sanki birazwalla bende çok belirti yok. Göğüsler ağrıyor ve şiş. genel olarak vücutta da bi şişlik var. Sizin yaşadığınız belirti v.s. var mı ?
tekrar olur inşallah üzme kendiniKırmızıya dönmediği sürece bir sıkıntı yok demişti doktorum, canınızı sıkmayın, stres de önemli bi faktör çünkü
haziran anneleri gurubu varSelamlar Güzel anne adayları aradım baktım bu grup yok ben açayım dedim
Merhaba benim biteli 3. Günündeyim ve sol kasık ağrıyor bele vuruyor böyle sol tarafımda bi doluluk var gibi bu neye işrat acabaÇift çizgi gördügm ilk günler oğlumda hissetgm gibi sağ karın tarafimda bir batma hissetmstm 1 kaç gün geçti o da.
26sinda doktora gttkten sonra bana bir şey oldu sanki hamilelk belirtileri yok gibi
İlk hamilgm 9 ay aşırı Zor gecmti. Hep dua ediyrm Allah'ım ben de tadına vararak güzelce hamilelillk gecirym diye inşallah kabul olur benim ve hepimiz için
Tarihe bakarsaniz önce kim açmışhaziran anneleri gurubu var
Stres yok zamanla öğreniliyorsizin de kafanızda şu soru sürekli dolaşıyor mu? Acaba bebek oldu mu? Kalbi atıyormu ?kafayı yemek üzeryim .
Herkesin belirtisi kendine özelMerhaba benim biteli 3. Günündeyim ve sol kasık ağrıyor bele vuruyor böyle sol tarafımda bi doluluk var gibi bu neye işrat acaba
16 Eylül'de ben açtım. Diğer kişi 28 Eylül'de açmış bu grup olduğu halde.haziran anneleri gurubu var
16 Eylül'de ben açtım. Diğer kişi 28 Eylül'de açmış bu grup olduğu halde.
Kim hangi gruba isterse ona gitsin önemli olan annelerin paylaşımı
Evet canım oluyor stres yapma inşllh olmuştur dua et kafnı dagtck birşyler le uğra düşnmesizin de kafanızda şu soru sürekli dolaşıyor mu? Acaba bebek oldu mu? Kalbi atıyormu ?kafayı yemek üzeryim .
Hoş geldiniz.Eski üye olarak bende şurda yerimi alayım silikte olsa çift çizgi 2-3 güne netleşir
Aynı durumdayım sürekli yatıyorum bu yüzdenİyi günler güzel anneler hamileliğiniz nasıl geçiyor benimki zor geçiyor açıkçası benim gibi olan var mı merak ettim. Mide ağrısı bulantısı kusma olmuyor ama sürekli yorgun ve halsiz hissediyorum ne yesem midem eksiyor ve hicbirseyin tadı ağzımda yok 3 aydır 0 lezzetle yaşıyorum resmen
3. Ay bitince geçer diyor doktor inşallah geçer ya gerçekten mide ağrısı dayanılacak gibi değilAynı durumdayım sürekli yatıyorum bu yüzden