2025 Haziran Anneleri ❤️🧿

4 gün vardı :) ama bugün pembe lekelenmem oldu canım sıkkın o yüzden ilk gebeliğimde lekelenme sonrası düşük oldu çünkü 😞
Kırmızıya dönmediği sürece bir sıkıntı yok demişti doktorum, canınızı sıkmayın, stres de önemli bi faktör çünkü

walla bende çok belirti yok. Göğüsler ağrıyor ve şiş. genel olarak vücutta da bi şişlik var. Sizin yaşadığınız belirti v.s. var mı ?
Bende aşırı halsizlik ve ağız tatsizligi var geçen hafta sabahları uyanınca hep midem bulanıyor su son 2-3 gündür bulanmiyor kasıklarım sizlardi oda geçti bu iyi bişi mi bilmiyorum bisiler hissetmeyi ve insan panik oluyor sanki biraz

Çift çizgi gördügm ilk günler oğlumda hissetgm gibi sağ karın tarafimda bir batma hissetmstm 1 kaç gün geçti o da.
26sinda doktora gttkten sonra bana bir şey oldu sanki hamilelk belirtileri yok gibi 😍
İlk hamilgm 9 ay aşırı Zor gecmti. Hep dua ediyrm Allah'ım ben de tadına vararak güzelce hamilelillk gecirym diye inşallah kabul olur benim ve hepimiz için ❤️
Merhaba benim biteli 3. Günündeyim ve sol kasık ağrıyor bele vuruyor böyle sol tarafımda bi doluluk var gibi bu neye işrat acaba

İyi günler güzel anneler hamileliğiniz nasıl geçiyor benimki zor geçiyor açıkçası benim gibi olan var mı merak ettim. Mide ağrısı bulantısı kusma olmuyor ama sürekli yorgun ve halsiz hissediyorum ne yesem midem eksiyor ve hicbirseyin tadı ağzımda yok 3 aydır 0 lezzetle yaşıyorum resmen 😞

İyi günler güzel anneler hamileliğiniz nasıl geçiyor benimki zor geçiyor açıkçası benim gibi olan var mı merak ettim. Mide ağrısı bulantısı kusma olmuyor ama sürekli yorgun ve halsiz hissediyorum ne yesem midem eksiyor ve hicbirseyin tadı ağzımda yok 3 aydır 0 lezzetle yaşıyorum resmen 😞
Aynı durumdayım sürekli yatıyorum bu yüzden

X