2025 Haziran Anneleri ❤️🧿

Hadi inşallah ❤️ sat tarihi nedir?
Ben bugün 5+1deyim 🌸

Hadi inşallah ❤️ sat tarihi nedir?
Ben bugün 5+1deyim 🌸
Allah sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin🩷 Sat 20 Agustos benim. Bugun kontrole gittim biraz moralim bozuldu kese gorulmedi.. Alttan bakildi ve 5 mm çok kucuk henuz dedi. Baska biseyde demedi doktor.. biraz arastirdim kese boyutunu evet kucuk ve cook korkuyorum :KK43:

Evet çok heycanlıı ❤️ tabi ki yazarım regli tarihimden 9-10 gün geçmesini beklicem hem kese hem kalp atışı için. Siz ne zaman gideceksiniz :)
Ben 5+4de randevu aldım nasipse kese ve kalp atışı duyarım diye. Öncesinde kan bile vermedim öyle değişik bir haldeyim. Mutlu şaşkın her şey 🤭🤭❤️

Allah sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin🩷 Sat 20 Agustos benim. Bugun kontrole gittim biraz moralim bozuldu kese gorulmedi.. Alttan bakildi ve 5 mm çok kucuk henuz dedi. Baska biseyde demedi doktor.. biraz arastirdim kese boyutunu evet kucuk ve cook korkuyorum :KK43:
Benim 18 Ağustos 2 gün var aramızda. Ama şu da var ki geç döllenme olabilir kilonuz varsa görülmeyeblr. Bu gibi şeyler var. Moral bozarsnz vücudumuza olumsuz sinyaller gider. Hep iyi olacak diye düşünelim konuşalım ❤️🌸

Herkese merhaba😊 bende cumartesi günü aşılama yaptırdım. Haftaya sonucumu öğreneceğim. İnşallah haftaya aranıza girerim 🤭 şimdiden manifestliyorum burada olmayı 🌸🌸

Herkese merhaba😊 bende cumartesi günü aşılama yaptırdım. Haftaya sonucumu öğreneceğim. İnşallah haftaya aranıza girerim 🤭 şimdiden manifestliyorum burada olmayı 🌸🌸
Yaaa ne güzel inşallah hep beraber Haziran anneleri oluruz 😍😍

Benim 18 Ağustos 2 gün var aramızda. Ama şu da var ki geç döllenme olabilir kilonuz varsa görülmeyeblr. Bu gibi şeyler var. Moral bozarsnz vücudumuza olumsuz sinyaller gider. Hep iyi olacak diye düşünelim konuşalım ❤️🌸
büyük hevesle gidince maalesef hayal kırıklığı oluyor.. Doktor kötü bisey demedi 2 hafta sonra gel dedi ama internette baktigimda benimle aynı haftalarda olanlara benim kesem cok kucuk geldi.. Devlet hastanesine gitmistim ama özele gideceğim galiba 2 hafta icim icimi yer:KK43: kilom boyuma göre normal göbeğim yok gibi , geç döllenme olacaginida sanmiyorum adetlerim 28-29 günde bir düzenli olur.. Dua etmekten baska yapacak bir sey yok 🙏

büyük hevesle gidince maalesef hayal kırıklığı oluyor.. Doktor kötü bisey demedi 2 hafta sonra gel dedi ama internette baktigimda benimle aynı haftalarda olanlara benim kesem cok kucuk geldi.. Devlet hastanesine gitmistim ama özele gideceğim galiba 2 hafta icim icimi yer:KK43: kilom boyuma göre normal göbeğim yok gibi , geç döllenme olacaginida sanmiyorum adetlerim 28-29 günde bir düzenli olur.. Dua etmekten baska yapacak bir sey yok 🙏
Üzülmeyin inşallah olumlu haberler alırsınız. Beklemek gercekten zor anlıyorum ama sabır edicez hep birlikte. Herkesin bir olmaz beta da öyle korkmayın. Güzel haberlerini bekliyorum :)

Pazar günü verdim aksam adetime 3 4 gun vardi verdim sanirim normalde yarin adet olmam lazim cokmu düşük artar mi ?
Doktor bidahakine acilde verme dedi baska yerde verseydin belki sonucun daha farklı çıkabilirdi dedi varsa bile cok yenidir dedi persembe gunu 2.kani vereceğim artis varmi yok mu diye

Eklentiler

• Screenshot_20240923_132509_e-Nabz.png
    Screenshot_20240923_132509_e-Nabz.png
    42,3 KB · Görüntüleme: 69
Pazar günü verdim aksam adetime 3 4 gun vardi verdim sanirim normalde yarin adet olmam lazim cokmu düşük artar mi ?
Doktor bidahakine acilde verme dedi baska yerde verseydin belki sonucun daha farklı çıkabilirdi dedi varsa bile cok yenidir dedi persembe gunu 2.kani vereceğim artis varmi yok mu diye
Ben kan değeri yorumlamyi bilmyrm inann ama daha regl zamanınza bile varken yapmssnz bekleyelim biraZ. Bakalm doktor ne der

Sanırım 2 günde bir 2 kat artış yeterli oluyor. Perşembe kesin belli olur. Ben kan testi vermedim ama reglime 3-4 gün varken çok çok silikti o yüzden kesin benimde betam düşüktür. Her gün gebelik testi yapıyorum gittikçe koyulaşma görüyorum. Stres yapmayın inşallah iyi sonuçlar gelir :)

Bulantıların ya da hamilelik belirtilerin başladı mı yoksa çok mu erken daha 🤭😀
Aman Allah korusun tam 1 buçuk ayda başlayıp doğuma kadar kustum ben ilk hamillgmde travma oldu resmen 9 ayım hatırlamak dahi istemyrm.
Bunda hep kendimi motive ede ede geldim şimdiye. Regl olcgm günü takvim haber verince test yaptım silik çizgi çıktı 13unde haberim oldu.

İnşallah bende katılırım aranızada adetime 14 gün kaldı ayakta durunca belim ağrıyor yaşayan var mı

X