Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    159
Günaydın kızlar ben bebeğin artık cantasinj hazır etmek istiyorum fetal DNA testi yaptırmıştım ve kan grubu uyusmazligi çıkmıştı bebekle aramızda o yüzden sarılık olma ihtimali çok yüksek doğduktan sonra her ihtimale karşı bebek maması almak istiyorum ama markalar kalite konusunda bir bilgim yok bu konuda bilgisi olan var mı İsrail mali almam ama onun dışında onerebileceginiz mamalar var mi
Gunaydin insallah korktugunuz gibi olmaz 🤗 ben hipp kullandim dr onerisi ile tabi hepsinin icerigi ne olursa olsun tertemiz degil🥲🥲ama boykot degil diye biliyorum.

Günaydın güzel anneler.

10 gündür beni strese sokan hiç kimseyle görüşmüyoruz. Telefonları bile açmıyoruz öyle konuştuk anlaştık eşimle. Tansiyonum normal seyrinde, stres deseniz yok gibi bir şey. Ağrılarım falan kalmadı, şişkinlik bitti gibi bir mide yanması kaldı o da hafifledi bayağı. Benim hamileliğim zor değilmiş zorlaştırılıyormuş resmen. Yalnız kalınca fark ettim.

Bi de oğluşumun yatağı geldi kurduk çok iyi hissediyorum kendimi 🥹

Hediyelikleri de kendim hazırladım. İsimli etiketler yapıştırdım minik minik kolonya şişelerine. Çok güzel tekli paketli çikolatalarımız vardı onları da hazır ettim.

İyimser tarafıma döndüm oradan bakıyorum. Zorluklar yaşıyoruz, yaşayacağız da muhtemelen. Umarım en kısa yoldan çözüm bulunur her şeye.

Hepimiz için bol bol dua ediyorum. Umarım son haftalarımız rahatlıkla mutlulukla geçer ve sağlıkla kucaklarız bebişlerimizi 🥹 🥹

Eklentiler

• IMG_20250414_163316.webp
    IMG_20250414_163316.webp
    48 KB · Görüntüleme: 78
Günaydın güzel anneler.

10 gündür beni strese sokan hiç kimseyle görüşmüyoruz. Telefonları bile açmıyoruz öyle konuştuk anlaştık eşimle. Tansiyonum normal seyrinde, stres deseniz yok gibi bir şey. Ağrılarım falan kalmadı, şişkinlik bitti gibi bir mide yanması kaldı o da hafifledi bayağı. Benim hamileliğim zor değilmiş zorlaştırılıyormuş resmen. Yalnız kalınca fark ettim.

Hediyelikleri de kendim hazırladım. İsimli etiketler yapıştırdım minik minik kolonya şişelerine. Çok güzel tekli paketli çikolatalarımız vardı onları da hazır ettim.

İyimser tarafıma döndüm oradan bakıyorum. Zorluklar yaşıyoruz, yaşayacağız da muhtemelen. Umarım en kısa yoldan çözüm bulunur her şeye.

Hepimiz için bol bol dua ediyorum. Umarım son haftalarımız rahatlıkla mutlulukla geçer ve sağlıkla kucaklarız bebişlerimizi 🥹 🥹
Çok mutlu oldum sizin adınıza! Az insan, çok huzur :KK39: Yatak çok güzelmiş, güle güle kullanın inşallah sağlıklı günlerde. Çikolata ve kolonyaları nasıl yaptığınızı da bir ara görselle anlatabilirseniz belki bizim için de faydalı olur.

Çok mutlu oldum sizin adınıza! Az insan, çok huzur :KK39: Yatak çok güzelmiş, güle güle kullanın inşallah sağlıklı günlerde. Çikolata ve kolonyaları nasıl yaptığınızı da bir ara görselle anlatabilirseniz belki bizim için de faydalı olur.
Çok teşekkür ederim 🤗
Şimdilik böyle oldu kurdele sevmiyorum diye jüt ip bağlamayı düşünüyorum. Eşim de ben de sade ve net olsun istedik. Çok güzel altın detaylı bir tepsim var onun içinde bu şekilde iyi dururlar diye düşündüm. Eşim de yanına altın renk madlen çikolata alacak unutmazsa. Bir de kendi ördüğüm oyuncaklarla ve yeşil bakır bej tonlarında balonlarla odayı süslemeyi düşünüyorum.

Eklentiler

• Screenshot_2025-04-12-13-30-04-871_com.instagram.android.webp
    Screenshot_2025-04-12-13-30-04-871_com.instagram.android.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 80
Günaydın kızlar ben bebeğin artık cantasinj hazır etmek istiyorum fetal DNA testi yaptırmıştım ve kan grubu uyusmazligi çıkmıştı bebekle aramızda o yüzden sarılık olma ihtimali çok yüksek doğduktan sonra her ihtimale karşı bebek maması almak istiyorum ama markalar kalite konusunda bir bilgim yok bu konuda bilgisi olan var mı İsrail mali almam ama onun dışında onerebileceginiz mamalar var mi
Oğlum küçük bir bebekti o yüzden ilk günler mamayla destekledik. Kısa süreli bir kullanım oldu ama hipp kullandık, bir sorun yaşamadık. Doktoruunuz da önerir hastanede.

Estağfurullah, cümlemizden razı olsun. Okurken aklıma şu sözler geldi: "Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur. Düşmem dersin düşersin. Şaşmam dersin şaşarsın. Öldüm der durur, yine de yaşarsın." Hayatta her şey biz insanlar için... Bunu en baştan kabul etmek en büyük konfor galiba. Sizin bunu yapabildiğinizi görüyorum, ne mutlu size. Yolunda giden her şey bir anda hafif bir sekteye uğradı ve siz buna adapte oldunuz. İsyan yolunu seçmediniz. Paniğe kapılıp modunuzu daha da aşağı çekecek bir yol da tercih etmediniz. Hepimiz için süreç sürprizlere gebe. Neler yaşayacağımızı henüz bilmiyoruz. Tüm bu bilinmezlik içinde kontrolümüzde olan tek şey, yaşanacaklara vereceğimiz tepkinin tevekkül ve şükür olabilmesi. Bunu unuttuğumuzda anksiyetenin, panik atağın tuzağına daha kolay düşüyoruz. İnanın çocuklarınızla bol bol gezdiğiniz, hiç oturmadığınız, eve girmediğiniz günler çok yakın. Anneniz bugün size yemek pişiriyor ama inanın siz çok yakında hem çocuklarınıza hem ona ne güzel yemekler pişireceksiniz. Siz böyle olgun bir iyimserlikte oldukça sağlık, esenlik sizden yana olacak. İnşallah Pazartesi günü çok güzel haberler vereceksiniz bize. Benim de bu Cuma ekstra bir kontrolüm var. Doktordan iyi şeyler duymayı beklediğim bir husus var. Bakalım eğer her şey yolunda giderse arkadaşlara umut olması, moral vermesi için burada da paylaşırım. Dualarımızda birbirimizi unutmayalım. Çok sevgiler...
Çok çok teşekkür ederim güzel sözleriniz öyle güzel geldi ki… ❤️ Allah o mutlu günleri hepimize göstersin.Benim de aklımdan hep şu sözler geçiyor:

Hakk, şerleri hayr eyler,
Zannetme ki gayr eyler,
Ârif ânı seyr eyler,
Mevlâ görelim neyler,
Neylerse, güzel eyler...

Sen Hakka tevekkül kıl,
Tefvîz et ve rahat bul,
Sabr eyle ve râzı ol,
Mevlâ görelim neyler,
Neylerse, güzel eyler...

Hayat meşgalesinden kendime vakit ayıramıyordum, onun şansını yakaladım şu an. Her şerde vardır bir hayır inşaallah güzelce atlatırız bugünleri de.

Siz de kontrolünüzde çok güzel şeyler duyarsınız inşaallah. Her şey hep iyiyiye gitsin. ❤️

Çok çok teşekkür ederim güzel sözleriniz öyle güzel geldi ki… ❤️ Allah o mutlu günleri hepimize göstersin.Benim de aklımdan hep şu sözler geçiyor:

Hakk, şerleri hayr eyler,
Zannetme ki gayr eyler,
Ârif ânı seyr eyler,
Mevlâ görelim neyler,
Neylerse, güzel eyler...

Sen Hakka tevekkül kıl,
Tefvîz et ve rahat bul,
Sabr eyle ve râzı ol,
Mevlâ görelim neyler,
Neylerse, güzel eyler...

Hayat meşgalesinden kendime vakit ayıramıyordum, onun şansını yakaladım şu an. Her şerde vardır bir hayır inşaallah güzelce atlatırız bugünleri de.

Siz de kontrolünüzde çok güzel şeyler duyarsınız inşaallah. Her şey hep iyiyiye gitsin. ❤️
Neylerse güzel eyler :KK200:

Çok teşekkür ederim 🤗
Şimdilik böyle oldu kurdele sevmiyorum diye jüt ip bağlamayı düşünüyorum. Eşim de ben de sade ve net olsun istedik. Çok güzel altın detaylı bir tepsim var onun içinde bu şekilde iyi dururlar diye düşündüm. Eşim de yanına altın renk madlen çikolata alacak unutmazsa. Bir de kendi ördüğüm oyuncaklarla ve yeşil bakır bej tonlarında balonlarla odayı süslemeyi düşünüyorum.
Gayet güzel olmuş. Adı da çok güzel maşallah, adıyla yaşasın yavrum :cry: Ay ben çok duygusallaştım son günlerde, çikolataya ağlayacağım şimdi :oops:

Selam,
En zor ama en heyecanlı, tatlı telaşlı bölüme geldik. Umarim hepimiz hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alir, bebegimizle birlikte evimize geliriz.
Ben de evde komple değişiklik yaptim. Yeni mobilyalar aldık. 2 haftadir ugrasiyorum, az bir şey kaldi. Koltuk çekmeli, halı kaldırmalı, duvar&koltuk silmeli temizlik yaptim. Cok yoruldum, çokta korktum ama bisey olmadi çok şükür. Bir sonraki aşama oğlumun küçüklük kiyafetlerini ve yeni alinan kiyafetleri yıkayıp utuleyip dolaplara yerlestirmek sonrasinda hazırım 🎉

Günaydın güzel anneler.

Merhaba. Sizin adınıza sevindim. Beşik de çok güzelmiş. Hayırlı günlerde kullanmayı nasip etsin rabbim inşallah

Merak ettiğim için sormak istiyorum. Arayanlar kimler? Akraba mı arkadaşlar mı?
Beni çünkü arayıp mesaj atıp hamileleğimi soran kimse yok da, söylediklerinizi kafamda oturtamıyorum 😊

Merhaba. Sizin adınıza sevindim. Beşik de çok güzelmiş. Hayırlı günlerde kullanmayı nasip etsin rabbim inşallah

Beni çünkü arayıp mesaj atıp hamileleğimi soran kimse yok da, söylediklerinizi kafamda oturtamıyorum 😊
Çok şanslısınız :) Benim tecrübemde arayanların hatırı sayılır bir kısmı kıyaslama yapmak ya da ters giden bir şeyler varsa öğrenip gıybet malzemesi çıkarmak için aradılar başlarda. Çatlağın var mı diye soruyorlardı mesela. Ben daha cevap veremeden kendilerinde hiç çatlak olmadığını söyleyip övünüyorlardı. Ya da mesela nasılsın dedilerinde kasığım ağrıyor biraz diyordum, hemen kanama da var mı diye soruyorlardı durumun ciddiyetini merak edip. Durduk yere kanama ihtimalini aklıma sokuyorlardı. Bazen başkalarının başına gelen kötü tecrübelerden örnek veriyorlardı. Uzun lafın kısası insanlarla olmak zor... Ama iyi misin, senin için yapabileceğim bir şey var mı, bebeğin kıyafetlerini beraber yıkayalım ben ütülerim, hastaneye seninle gelebilirim, sen bir şey hazırlama ben kapıdan uğrayıp seni görüp gideceğim hemen diyen güzel yürekli insanlar da var. Hakları ödenmez. Bu arada bana sormamışsınız ama ben sorunuzu görünce dertli biri olarak hemen atlama ihtiyacı duydum :))))

Teşekkür ederim öncelikle.🤗
İnanın ben de olanı biteni kafamda oturtamıyorum, çok mantıksız çünkü her şey 😅😅
Arkadaş çevresi daha çok. Bizim durumumuz maddi olarak son zamanlarda bayağı iyiye gidiyordu. Sürekli gelip giden olurdu bütün arkadaş toplantıları hep bizim evdeydi. Haliyle aramalar sormalar hamilelik de olunca çok arttı. Bu arada arayınca hamileliğimi sormuyorlar nasıl olduğumu merak eden de yok. Sadece neyi ne kadar yanlış yaptığımızı söylemeye aradıklarını düşünüyorum. En son 10 gün önce eve gelen oldu yeni taşındık hayırlı uğurlu olsun demekten ziyade hangi odayı ne yapmamız konusunda ders aldık bol bol. Bir de çevrede çocuksuz bir biz vardık. Şimdi siz ne anlarsınız, yapamazsınız modundalar.

Yani arkadaş çevresi diyorum ama anlayacağınız artık sadece tanıdık çoğu. 😅

Gayet güzel olmuş. Adı da çok güzel maşallah, adıyla yaşasın yavrum :cry: Ay ben çok duygusallaştım son günlerde, çikolataya ağlayacağım şimdi :oops:

Yaa 😍 çok teşekkür ederiz teyzesi. Musmutlu sağlıkla kucaklarız bebişlerimizi inşallah 🥹 ❤️
Ben de ağlıyorum canım sıkıldıkça hormonlardan heralde 😅😅😅

Çok şanslısınız :) Benim tecrübemde arayanların hatırı sayılır bir kısmı kıyaslama yapmak ya da ters giden bir şeyler varsa öğrenip gıybet malzemesi çıkarmak için aradılar başlarda. Çatlağın var mı diye soruyorlardı mesela. Ben daha cevap veremeden kendilerinde hiç çatlak olmadığını söyleyip övünüyorlardı. Ya da mesela nasılsın dedilerinde kasığım ağrıyor biraz diyordum, hemen kanama da var mı diye soruyorlardı durumun ciddiyetini merak edip. Durduk yere kanama ihtimalini aklıma sokuyorlardı. Bazen başkalarının başına gelen kötü tecrübelerden örnek veriyorlardı. Uzun lafın kısası insanlarla olmak zor... Ama iyi misin, senin için yapabileceğim bir şey var mı, bebeğin kıyafetlerini beraber yıkayalım ben ütülerim, hastaneye seninle gelebilirim, sen bir şey hazırlama ben kapıdan uğrayıp seni görüp gideceğim hemen diyen güzel yürekli insanlar da var. Hakları ödenmez. Bu arada bana sormamışsınız ama ben sorunuzu görünce dertli biri olarak hemen atlama ihtiyacı duydum :))))

Sizi çok iyi anlıyorum 🥹 Gerçekten iyi insanlar iyi ki var. Diğerleriyle de iletişim kurmak gerekmese keşke hiç

Sizi çok iyi anlıyorum 🥹 Gerçekten iyi insanlar iyi ki var. Diğerleriyle de iletişim kurmak gerekmese keşke hiç
Keşke... Maalesef kaçış da yok. Bir şekilde mantar gibi bitiyorlar her yerden. Ben son zamanlarda ters cevap vermeye başladım. Arkadaşıma 10 kg aldığımı söyledim yürüyüş yaparken, ikimiz de gebeyiz bu arada ve kendisi de doktor. Aaaa çok almışsın yaaa dedi böyle dünyanın en ilginç şeyini duymuş gibi. Çok anlık gelişti, birden kendimi yaa sen bu çok değerli fikirlerini her zaman paylaş böyle derken buldum :KK70: Nasıl iyi hissettim anlatamam :KK70:Tepem atınca neler söyleyebileceğimi gördüğü için hemen geri bastı. Galiba deli deliyi görünce sopasını saklıyor :))))

Keşke... Maalesef kaçış da yok. Bir şekilde mantar gibi bitiyorlar her yerden. Ben son zamanlarda ters cevap vermeye başladım. Arkadaşıma 10 kg aldığımı söyledim yürüyüş yaparken, ikimiz de gebeyiz bu arada ve kendisi de doktor. Aaaa çok almışsın yaaa dedi böyle dünyanın en ilginç şeyini duymuş gibi. Çok anlık gelişti, birden kendimi yaa sen bu çok değerli fikirlerini her zaman paylaş böyle derken buldum :KK70: Nasıl iyi hissettim anlatamam :KK70:Tepem atınca neler söyleyebileceğimi gördüğü için hemen geri bastı. Galiba deli deliyi görünce sopasını saklıyor :))))

Müstehak ya ağzınıza sağlık 🤣🤣
Bana da bebek odası yapmamıza rağmen hobi odamızı da oyun odası yapmak zorunda olduğumuzu yoksa bakamayacağımızı söyledi biri. Ben de önce siz çocuklarınıza ayrı oda yapın da bizimkini sonra dert edersiniz dedim 🤣🤣
Hak edene biraz böyle olmak lazım 🤣 🤣

Back
X