Canım hayırlı olsun inşallah sağlıkla büyüsünn hemen gelsin yanına kucağınaKızlar ben doğum yaptım . Bebeğim desteksiz nefes alabiliyor ama kilosu 1500 bu sebeple küvezde. 11.35 de doğdu kakasını yaptıgı için 10 dk içinde kendimi doğumda buldum . Biraz toparlayıp detayları aktaracagım
Geçmiş olsun canım Allah analı babali büyütsünKızlar ben doğum yaptım . Bebeğim desteksiz nefes alabiliyor ama kilosu 1500 bu sebeple küvezde. 11.35 de doğdu kakasını yaptıgı için 10 dk içinde kendimi doğumda buldum . Biraz toparlayıp detayları aktaracagım
Gözün aydın balım , grubun ilk bebeğiKızlar ben doğum yaptım . Bebeğim desteksiz nefes alabiliyor ama kilosu 1500 bu sebeple küvezde. 11.35 de doğdu kakasını yaptıgı için 10 dk içinde kendimi doğumda buldum . Biraz toparlayıp detayları aktaracagım
Oy maşallah diyelim kuzuya.Sağlıcakla büyüsün inşallah. Hoşgelmiş dünyaya❤Kızlar ben doğum yaptım . Bebeğim desteksiz nefes alabiliyor ama kilosu 1500 bu sebeple küvezde. 11.35 de doğdu kakasını yaptıgı için 10 dk içinde kendimi doğumda buldum . Biraz toparlayıp detayları aktaracagım
Hoş gelmiş ilk bebişimizKızlar ben doğum yaptım . Bebeğim desteksiz nefes alabiliyor ama kilosu 1500 bu sebeple küvezde. 11.35 de doğdu kakasını yaptıgı için 10 dk içinde kendimi doğumda buldum . Biraz toparlayıp detayları aktaracagım
Hayırlı uğurlu olsun. Süreciniz hep iyiye doğru gitsin, sağlıkla kilo alıp küvözden güzelce çıksın, birbirinize en kısa zamanda kavuşun inşaallahKızlar ben doğum yaptım . Bebeğim desteksiz nefes alabiliyor ama kilosu 1500 bu sebeple küvezde. 11.35 de doğdu kakasını yaptıgı için 10 dk içinde kendimi doğumda buldum . Biraz toparlayıp detayları aktaracagım
Her şey sizin için çok güzel olsunKızlar ben doğum yaptım . Bebeğim desteksiz nefes alabiliyor ama kilosu 1500 bu sebeple küvezde. 11.35 de doğdu kakasını yaptıgı için 10 dk içinde kendimi doğumda buldum . Biraz toparlayıp detayları aktaracagım
Bana 34-35 te bırak dedi canım sordum bendeKızlar corasprini bırakan oldu mu? İğne değil, yalnızca corasprin kullanıyordum doktor bırak dedi ama ben 34e kadar kullanmak istiyorum en azından henüz erken gibi :/ Sizde durumlar nasıl?
Hayırlı, uğurlu olsun. Sağlıkla büyüsün insallahKızlar ben doğum yaptım . Bebeğim desteksiz nefes alabiliyor ama kilosu 1500 bu sebeple küvezde. 11.35 de doğdu kakasını yaptıgı için 10 dk içinde kendimi doğumda buldum . Biraz toparlayıp detayları aktaracagım
Sağlıkla, huzurla, mutlulukla büyüsün inşallahKızlar ben doğum yaptım . Bebeğim desteksiz nefes alabiliyor ama kilosu 1500 bu sebeple küvezde. 11.35 de doğdu kakasını yaptıgı için 10 dk içinde kendimi doğumda buldum . Biraz toparlayıp detayları aktaracagım
Ben de öyle düşündüm, İğneyle birlikte değil mi? Yani herhangi bir şey kullanmayacaksınızBana 34-35 te bırak dedi canım sordum bende
Geçmiş olsun canim. Sağlıklı olması önemli. Çok sabırsız çıkmış bebiş. Bizim gruptaki çoğu bebek de pek sabırsız. Rabbim sağlıkla eve dönmenizi nasip etsin inşallah.Kızlar ben doğum yaptım . Bebeğim desteksiz nefes alabiliyor ama kilosu 1500 bu sebeple küvezde. 11.35 de doğdu kakasını yaptıgı için 10 dk içinde kendimi doğumda buldum . Biraz toparlayıp detayları aktaracagım
İğneyi erken bıraktım detaylıda bıraktırdı, sadece coraspin kullanıorumBen de öyle düşündüm, İğneyle birlikte değil mi? Yani herhangi bir şey kullanmayacaksınız
peki siz neden kullanıyordunuz trombofili paneli yaptırmış mıydınız? Benim 4 değer heterezigot çıkmıştı ondanİğneyi erken bıraktım detaylıda bıraktırdı, sadece coraspin kullanıorum
Canım benim tüp bebekti o nedenle kullNdırttı hiç bir test yapmadık ilkindede bunda da hep kullandım bir zararı olmadıpeki siz neden kullanıyordunuz trombofili paneli yaptırmış mıydınız? Benim 4 değer heterezigot çıkmıştı ondan
Ay yazamamısım sana canımcımMerhaba bende yarın 32+0 oluyorum. Çok yakın tarihlerde alacağız bebişimizi kucağımıza inşallah
Canim sana da yazamamisim nasil oldun iyi misin biraz daha ? Karna tekme olayi benim kizda da var bilincli yapmio eminim ama iste sert hareketler cok zorluoçok teşekkür ederimevet biliyorum ama içmemiştim olmazsa başlayım o da gaz sancısı yapmış olabilir. Allah daha büyük hastalık vermesin,halimize çok şükür bu ayrı, ama geçen haftasonundan beri hem oğlumun hastalığı sonra benim geçmeyen hastalığım, sürekli kucağıma almamı istemesi, uykusuz geceler baya tahammül sınırlarım zorlandı arada karnıma tekmeler de geliyor oğlum sağolsun. vakti zamanı çabucak gelsin de hayırlısıyla doğuralım diyorum :/
Çok teşekkür ederim düşündüğün içinCanim sana da yazamamisim nasil oldun iyi misin biraz daha ? Karna tekme olayi benim kizda da var bilincli yapmio eminim ama iste sert hareketler cok zorluogeçicek inşallah kucağımıza alıncada zor olcak ama inşallah düzen oturturuz kardrşler arasında da
Oyyyyy hoşgelmiş erkenci kuşumuzKızlar ben doğum yaptım . Bebeğim desteksiz nefes alabiliyor ama kilosu 1500 bu sebeple küvezde. 11.35 de doğdu kakasını yaptıgı için 10 dk içinde kendimi doğumda buldum . Biraz toparlayıp detayları aktaracagım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?