Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    162
Merhaba bende yarın 32+0 oluyorum. Çok yakın tarihlerde alacağız bebişimizi kucağımıza inşallah

Hayırlı olsun grubumuzun ilk bebişi
Sağlıklı huzurlu bir ömrü olsun

Sende bir an önce toparlarsın inşallah gelişmelerden haberdar et bizi mutlaka

Yaaa çok duygulandım ama ben şuan rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin çok sevindim desteksiz nefes almasına maşallah umarım biran önce bebeğinizi kucağınıza alırsınız

Aaaa geçmiş olsun ikinizde iyisinizdir inşallah rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin minik kuş çok çok güzel kilolar alıp büyüsün inşallah

Maşallah canim Allah saglikla büyütmeyi nasip etsin. En kısa sürede kavusursunuz insallah. Sana da sifa diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun inşallah.

Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah
Bebeğin çok güçlü, o minicik bedeniyle bile desteksiz nefes alabiliyor olması harika bir haber. Küvöz süreci elbette zor ama eminim ki kısa sürede toparlanıp yanına gelecek. Dualarımdasınız gördüğümden beri

Ayy ilk bebeğimiz hoşgelmiş. İyi haberlerinize çok sevindim. Hızlıca toparlar ve küvezden çıkar inşallah

Ayyy Allah analı babalı büyütsün caniimm grubumuzun ilk bebişi çok sevindim desteksiz nefes almasına bı an önce kuvozden çıkıp kucağına alman dileğiyle

Gözünüz aydın, desteksiz nefes alabiliyor olmasına çok sevindim. Bundan sonraki süreciniz sorunsuz, pürüzsüz geçsin inşallah. Kendinize dikkat edin

Kızlar taşınma vs derken uzun zamandır uğramadım buraya misafirler faln hiç durmadıım memeleketşme taşındım bu arada tayinden dolayı çok sevindim ama hemn bi hastalık kaptı bni boğaz ağrısı öksürük üşüme titreme sonra aniden hmn bi terleme doktora gittim hiçbişey veremiyoruz dediler dün gece güç bela bi serum taktırdık oda yarısı önerileriniz varmı evde kendim ne yapabilirim acaba

Hoş gelmiş grubumuzun ilk minnoşu sağlıcakla ilerlesin süreciniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…