Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    57
Bu vitaminleri zaten devlet karsilamiyor yani doktor yazsa da daha uyguna alamayacaksiniz. Eger doktorunuz kullanmanizi oneriyorsa siz de gidip guvenilir bir markanin balik yagini alabilirsiniz. Ama balik tuketiyorsaniz cok elzem de olmayabilir yani aciliyeti olmayabilir. Mesela ben balik severim ama gebelikte tiksindim hic agzima suremiyorum, doktorumun verdigi multivitamin icinde var ben 8.haftadan beri kullaniyorum. Doktorunuz ne derse oyle ilerleyin en dogrusu oyle olur

Devlete gittigim icin balik tuketimini sormuyor veya kanlara bakip vermiyor aslinda, daha dun somon yedim baya cok firin, gecen hafta hamsi yemistim. Bunu ben bi aile hekimine danisayim, doktorun yazdigi multivitamin icersinde omega 3 yok baktimda smdi

Gece uyku sorununuz var mı ya sabah 8 buçukta kalktım gündüz uyumadım hiç halen uykum yok 2 yi 3 ü buluyor uyumam Bebek için alıştırma mı yapıyor vucudum anlamıyorum

Gece uyku sorununuz var mı ya sabah 8 buçukta kalktım gündüz uyumadım hiç halen uykum yok 2 yi 3 ü buluyor uyumam Bebek için alıştırma mı yapıyor vucudum anlamıyorum
Benim ilk haftalarda cok fazlaydi, sabah 5 6 7 surekli uyaniyordum ve gece deliksiz uyuyamiyordum hic suan duzeldi

Kızlar selam 14+6 oldum bugün düşük riskimde var aşırı derece de wcye gidiyorum sizlerde öylemisiniz bendemi sorun var sabahtan beri en az 20 kere wc cıkmısımdır hele geceleri yatağa girince 15-20 dkda bir geliyor ihtiyacım

Benimde son bir haftadır arttı otururken mesela bir şey hissetmiyorum ayağa kalkınca acayip sıkışıyorum gece de bi kaç kez gidiyorum

Gece su icmeyi kesmemiz gerekiyor mesela 12de uyuyorsak 9-10 gibi sivi alimini sonlandirmamiz gerekiyor yoksa sabaha kadar tuvalete gidiyorum ben de, ama erkenden kesince gece uyanmiyorum tuvalet icin.

Ben gunduz uyusam da uyumasam da sabah 6-7 uyaniyorum ki bu benim icin cok erken bi saat, ama gun icinde cok uykum oluyor bazen musaitsem kafami yastiga koyar koymaz uyuyorum gunduz, bazen isim varsa uyuyamiyorum ama gozlere kurdan koymali sekilde duruyorum

Kızlar günde kaç meyve yiyorsunuz :) ben hamilelikten beri içim yanıyor gibi canım sürekli mandalina portakal istiyor . Kaç tane yiyebilirim günde
Günlük çok fazla abartmadan yemelisin şekerini çıkartabilir. Zaten C vitamini vücutta depolanmıyor 1-2 taneden o vitamini alıyorsun. Tek sıkıntı şeker olayı Bende bazen günde 1-2 tane sürekli yediğim oluyor. İlk hamileliğimde de mandalina portakal limon severdim şimdi de öyle ama kota koyuyorum yukarda bahsettiğim sebepten dolayı.. Posası ile yemek faydalı hem lifli kabızlığı vs önler ama 1-2 taneyi geçirmezsen iyi olur kendi fikrim. Doktor kontrolün varsa da araya sıkıştır soru olarak için rahatlar

Son düzenleme:
Multivitamin nasıl bir şey ilk defa duyuyorum onun haricinde folik asit, balık yağı, dvit, demir bunlar oluyor. İlk hamileliğimde de kullanmıştım. Bu seferkinde daha balık yağına başlamadık farklı olarak ama verecek ben çok sık yiyemediğimden bahsetmiştim bir sonraki kontrolde yazarız dedi.

Doktor yazsa iyi olur aslında her doktor diğer verdiklerine göre yazıyor balık yağını.. örnek vereyim mesela ilk hamileliğimde imom omega var folik asit vs bir sürü şey var içinde bir süre ondaki balık yağını kullanmış oldum. Sonra easy feash oil çiğneme tableti yazdı. Bakalım bu seferki hamileliğimde ne verecek

Kızlar günaydın. Progestan fitil kullanıyodum. Her sabah kalktığımda su gibi akıntım oluyodu ben ilactan dolayıdır diyodum. Dün gece fitili yapmadım ama su gibi akıntım yine oldu. Sadece sabahları kalktığımda oluyo. Araştırdım kötü şeyler yazıyo. Sizde olan var mı?

İnternetten 4-5 porsiyon meyve diyorda ben dikkat edeyim 2 tane yiyorum genelde

Bende de var. Sadece sabahları su gibi geliyor. Ama benim vajinal enfeksiyonum da var, sarı akıntıyla karışık geliyor o yüzden ona bağladım ben. Doktor kontrolüm daha yeni oldu okumsuz bir şey söylemedi. Enfeksiyon için ilaç başladı sadece. Pazartesi de batikonla yıkama yapacak. İnternette bu haftalarda akıntı miktarının artabileceğini okumuştum, burda da çok konuşuldu

Çok teşekkür ederim. Bende korktum ama yaklaşık fitili kullanmaya başladığımdan beri yani 1 buçuk aydır var. Pazartesi doktor kontrolüm var bende sorayım belki bende de enfeksiyon oluşmuştur.

Kızlar tetanoz aşısını olan var mı? Kaçıncı haftada oldunuz?
ilk hamileliğimde bütün dozları olduğum için bu sefer olmayacağım diye biliyorum. Sanırım doz sayısına göre 10 sene koruması oluyordu ya da ömür boyu koruma mıydı öyle bir şey. Sonraki haftalarda oluyordu sanki 4-5 aylıkken daha var yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…