Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    58
Kızlar cebaplarınız için çok teşekkür ederim. Bir sorum daha var. Bugğn 16. Hafta kontrolüm varsı şükür her şey haftasona göre ilerliyor. Fakat doktor plasentanın biraz aşağıda olduğunu söyledi. Normal bir durum zamanla yukarı çıkacak dedi ve yuksrı çıkmaya çalışırken kanama olabiliyor. Öyle bir durumda haberleşelim dedi . Doktor çok normal bir şekilde söyledi bunları hatta o an soru bile sormadım sıradan herkeste olan bir şey. Diye düşündüm anlatış tarzından da . Aynı durumu yaşayan var mı? Doktor bana dikkat etmelisin uzanmalısın vs tarzı hiçbir şey söylemedi . Şimdi internetten naktığımda bazı yorumlarda gördüm riskli vs yazanlar var doktorum kalkmamalısın diyenler var. Kafam karıştı bi sonraki randevum 20. Haftada detaylı ultrasonda

Ben de kullanıyorum canım. Baya çok benim de.

Evet ben bu durumu yaşıyorum. Benim de rahim ağzına yakın. Ama yukarı çıkıyormuş zamanla. 24. Haftaya kadar çıkabiliyor dedi. Benim kanamam oldu. Koyu kahverengiydi. Üç gün sürdü. Aynen başta dinlen demedi hiç bana da. Kanama olunca yatak ıstırahatı verdi.

Geçmiş olsun. İlaç vs verdi mi? Bir de şimdi nasıl oldunuz kaş haftalıksınız

Bende sorucağım bunu ilk hamileliğimde 2 doz vuruldum 2022 yılında gerek yok denirse açıkçası vurulmak istemiyorum extradan

Benimde 13.haftamda kanamam oldu koşarak doktoruma gittim plesentan aşağıda dedi ileriki haftalarda çıkabilir bakacaz dedi 3 gün rapor verdi 3 gün sonra işe döndüm çalıştığım gün tekrar kanamam geldi (aktif sürekli ayakta çalışıyorum) sonra tekrar doktorumla iletişime geçtim düşük iğne yapıldı tekrar suan 10 gün raporkuyum evde dinleniyorum o gündwn beri kanamam olmadı ama banada yat dinlen vs demedi kesinlikle ben kendim aldım raporumu önlem amaçlı çokta ağrılarım da vardı benim

Kızlar aranızda saç boyayan var mı? Dip boyasından bahsediyorum. Biraz araştırdım bende tabi, kanıtlanmış bir zararı olmadığı da yazıyor boyamayın diyen de var. Bilemedim… yaş 35 tabi beyazlarım baya rahatsiz ediyor

Geçmiş olsun. Bende ne kanama ne lekelenme ne de ağrı yok belki doktor o yüzden pek sorun etmedi. Olursa görüşelim dedi

Bende aynı durumdayım cesaret edip şimdilik boyamadım. Teyzem 2 gebeliğinde de ayda 1 neredeuse boyuyordu bir sorun yaşamadı. Ama yine de ben gittiği yere kadae boyamam gibi geliyor. Sizde doktorunuza bi sorun

Merhaba sizin plasenta durumunuz nasıl oldu acaba ? Bana da aynı şey söylendi de herhangi bir lekelenmeniz kanamanız oldu mh

Geçmiş olsun. İlaç vs verdi mi? Bir de şimdi nasıl oldunuz kaş haftalıksınız
Teşekkür ederim. Evet progestan fitil, dupleston kullanıyorum. 7 tanede iğne vuruldum. 16 haftalığım. 3 gün devam etti ve kesildi sonra. Ama aşağıda oldugu icin olabiliyormuş ɓöyle kanamalar. İnşallah benim son olur sizin de hiç olmaz. Bebekler de zamanında ve sağlıkla yukari çıkarlar insallah.

Geçmiş olsun ben de dinleniyorum . Aynı durumu yaşamışız. Ben de iki hafta daha yatıp kontrole gidicem kısmet ise. Bana da iğne yapıldı.

Pregestanin kalintisidir, bende kullandim ve son attigim 2 gun surdu akmasi. Rahimden birden tumu cikmiyor gibi geldi bana ayaga kalkinca.

Bende sorucağım bunu ilk hamileliğimde 2 doz vuruldum 2022 yılında gerek yok denirse açıkçası vurulmak istemiyorum extradan
Tetanoz aşırısı 2 gün kolumu mahvetmişti ya. Ben de hiç istemiyorum aslında. Geçen sefer doktorum bu politikalar genel ülke durumuna göre belirleniyor, steril ortamda tetanoz olmaz diyip illa aşı ol dye tutturmuştu

Kızlar havalimanlarındaki x-rayler hakkında bilginiz var mı ben araştırdım radyasyon yok ve bazı baktığım doktorlar geçebilirsiniz diyor. Zaten suçmuş bir insanı gereksiz yere radyasyona maruz bırakmak. Siz hiç sordunuz mu doktorunuza vesaire ?

Bende aynı durumdayım cesaret edip şimdilik boyamadım. Teyzem 2 gebeliğinde de ayda 1 neredeuse boyuyordu bir sorun yaşamadı. Ama yine de ben gittiği yere kadae boyamam gibi geliyor. Sizde doktorunuza bi sorun

İlk 3 ay boyamayalım demişti doktorum ben daha sormadan. Tekrar sormakta fayda var tabi. Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…