Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    1
Kızlar kaç gündür mide bulantılarım vardır bu gün yok bilmiyorum bazen diyorum bebeğim ateşlendi acaba ondanmı kendimi unuttum bu gün resmen hiç doğru beslenmedim bile

Kızlar kaç gündür mide bulantılarım vardır bu gün yok bilmiyorum bazen diyorum bebeğim ateşlendi acaba ondanmı kendimi unuttum bu gün resmen hiç doğru beslenmedim bile
Allah kolaylık versin sizler için biraz daha yorucu geçiyor bu dönemler valla bizde de belirtiler baya azaldı gibi iştah felan da hiç yok ama böyle değişkenlikler oluyormuş

Allah kolaylık versin sizler için biraz daha yorucu geçiyor bu dönemler valla bizde de belirtiler baya azaldı gibi iştah felan da hiç yok ama böyle değişkenlikler oluyormuş
Amin evet çok yorucu hele evlat hasta olunca kendini unutuyorsun.Bendede iştah yok bazen diyorum bu çocuk hiç beslenmiyor

Aynen öyle vallahi. İlk çocuk ilk heyecan ama bir yandan da korku dolu geçiyor güzel haberleri bir an önce alsakta biraz rahat etsek
Ya sanırım bu heyecan korku hiç bitmiyor. Keseyi gördüm. Kalp atışını duydum 1 ay sonra gel dedi herşey normal dedi. Ama önüme kalbi duran bir kaç kişi çıktı. Sanırım bir ay beklemeden bir kere daha gidicem. Sonrada test işleri var. Birde onun korlusu var. Allahım doğurana kadar rahat yok sanırım. Keşke gamsız biri olsaydım

Belki kese henüz yeterince gelişmemiştir. 2-3 gün sonra tekrar bir göster. Daha net gözükür endişe etme

Geç döllenme olabilir canım ne dedi doktor
O da böyle söyledi ama ovülasyon tarihimden eminim yani geç döllenme olma ihtimali yok. 2 hafta sonra gel dedi nasıl bekleyeceğim bilmiyorum çok stresli. Vajinal ultrasonla bakmak istemedi başka bi doktora gitmeli miyim sence?

Kızlar kesemizi gördük çok şükür
2 hafta sonra kalp taşını dinlicez dedi doktor
Tam bugün 5+6da ben de aynı böyle minnak tatliş bi kese gördüm tebrik ederim canım inşallah sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza. Doktorun vajinal muayene mi etti? Çünkü benim doktorum vajinal muayene istemedi ama aklımda bisürü soru işareti kaldı

Valla ben normal hayatta aşırı gamsız oluşumla bilinirim ama şuan korku, panik , stres heyecan hepsi birbirine girmiş durumda. Darısı başımıza şu keseyi sağlam görüp kalp atışını da bir dinlesek pamuk gibi olacağız maşallah çok sevindim senin adına sağlıkla bereketle gelsin inşallah

Benide listeye yazarmısınız
Sat 5 Aralık
İlk ben geleyim o zaman :)
Çocuk: 3. Olucak
Tahmini doğum tarihi 03.09.2025
Sat:27.11.2024
Selam beni de geliyim
Yaş 29
İkinci gebeliğim ilki boş gebelik oldu
Sat 5 Aralık 2024

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…