- Konu Sahibi topraktonlari
-
- #1.861
Hahahahha çok tatlııMaşallah ay çıksın ne güzel işte mutlaka çatlak yağı kremi ne varsa kullan bu süreçte
Ben benim göbeğime bakarken eşim gördü hiç bakma o senin normal göbek diyor jdndndndnffnnf
Zamanda ne varmış ki istersin olmaz, olmaz dersin oluverir rabbim nasip etmiş ne güzel işte anası belli babası belli kimseye laf düşmezDogru söylüyorsun canim bizde sok olduk yani beklemezdik bu zamanı mi buldunuz yapacak diyorlar yaa istemeden oldu diyoruz inanmazlarsa inanmasinlar yapacak bisi yok
Evet normal, baş dönmem vardı şu an yok midem fena mesela ara ara değişiyor belirtiler. İçinizi ferah tutunBelirti değişimi yaşıyor musunuz ? Yani benim birkaç gün midem berbattı, bel ağrısı , aşırı halsizlik vardı. Şimdi bulantı hiç yok neredeyse, ağrılarım azaldı felan. Belirti kaybı yaşıyorum bu normal mi
İlk gebeliğimde lierac, bioil ve zeytinyağı kullandım çatlağım var ama yok denecek kadar az son ayda olmuştu biraz. Hangisi işi yaradı net bilemiyorum amaHahahahha çok tatlııNeyse bol giyineyimde çaktırmayayım şimdiden Hangi marka alacağımı bilemiyorum, heryerde farklı yorumlar yazıyor. Bu gidişle saf zeytinyağı sürücem
Çok teşekkürlerHayırlı olsunsağlıkla kucağına alırsın inşallah
Teşekkür ederimEvet normal, baş dönmem vardı şu an yok midem fena mesela ara ara değişiyor belirtiler. İçinizi ferah tutun
Canım benim bir aşılama bir tüp bebek denemem vardı ikiside olumsuz oldu en son femara ile yumurta takibi yaptık o şekilde olduGözün aydın cnm tüp bebek mi doğal gebelik mi bi de tam kaç hafta kaç günlük. Bnm ne zaman gideceğim belli değil de heyecanlanıyorum
14 Ocak 303 ama 02 deCanım 6 bin küsür olanı hangi tarihte verdin?
Benim 14 Ocak 303
20 Ocak 3915
Hadi ya benimde yusyuvarlak kesemBenim oğlumda yuvarlaktı
Tam 6 haftalık dedi doktor canımKaç + sın canım
Ayy ama gerçekten yeni öğrendiğinden beri zmana durdu sanki pazartesi öğrendim geçe geçe bi hafta geçmiş zaman durduEvet o yüzden biraz geç farkedenler şanslı bu konuda. Direk gidip bebeği görenler var. Ben beş gün kala öğrendim zaman çakıldı kaldı asla geçmiyor stres yaptım birde hcg arrtı mı çıktı mı keseyi görebilecek miyiz diye. Haftaya salı gideceğim sanki bir yıl var şuan bana
Normal normal 9 ay boyunca kasık ağrımız olmayacakBelirti değişimi yaşıyor musunuz ? Yani benim birkaç gün midem berbattı, bel ağrısı , aşırı halsizlik vardı. Şimdi bulantı hiç yok neredeyse, ağrılarım azaldı felan. Belirti kaybı yaşıyorum bu normal mi
Kese herkeste tutmuyor ama nub teorisi tutuyor. Ben zaten fetal dna yaptıracağım nundan önce öğrenmiş olurumHadi ya benimde yusyuvarlak kesem
Nasıl bir kasık ağrısıydı? Ben ayakta çok durduğumda yorulduğumda sanki bişey saplanıyor gibi oluyor dinlenince geçiyor bir haftaya geçer mi? Arkadaşlar on gün kadar sürüyor dediler iş yerindeNormal normal 9 ay boyunca kasık ağrımız olmayacakhepsi geçiyor zamanla. Benimde kasık ağrılarım geçti bulantım var ara ara geliyor
Ayy buluttan nem kapiyoruz resmen. Psikoloji bozuluyor ,Normal normal 9 ay boyunca kasık ağrımız olmayacakhepsi geçiyor zamanla. Benimde kasık ağrılarım geçti bulantım var ara ara geliyor
Valla bende de böyle bıçak saplanır gibi oluyordu ilk zamanlar sağ kasık bölgeme ama son 3-4 gündür sadece bel ağrısı var ve çok hafif arada bulantı oluyor gibi onun dışında bir his kalmadıNasıl bir kasık ağrısıydı? Ben ayakta çok durduğumda yorulduğumda sanki bişey saplanıyor gibi oluyor dinlenince geçiyor bir haftaya geçer mi? Arkadaşlar on gün kadar sürüyor dediler iş yerinde
Bende aynı şeyi yaşıyorum, 2 gün önce mide bulantım inanılmazdı, ama 2 gündür daha hafif, tedirgin oluyorum midem bulanmıyor her şey yolundamı acaba diyeBelirti değişimi yaşıyor musunuz ? Yani benim birkaç gün midem berbattı, bel ağrısı , aşırı halsizlik vardı. Şimdi bulantı hiç yok neredeyse, ağrılarım azaldı felan. Belirti kaybı yaşıyorum bu normal mi
Bende aynı öyleyim. Belirti olunca biraz geçse de iyi hissetsem diyordum şimdi belirtiler azaldı acaba bir sorun mu var diyorumBende aynı şeyi yaşıyorum, 2 gün önce mide bulantım inanılmazdı, ama 2 gündür daha hafif, tedirgin oluyorum midem bulanmıyor her şey yolundamı acaba diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?