Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    1
Benim iki erkek var bu da erkekse alışveriş yapmam kıyafet bol evde inşallah kızdır yaa
Bende senin gibi düşünüyorum oğlum 4 yaşında bütün kıyafetleri tertemiz duruyor erkek olursa onlar var ama tabi gönül ister birde kız evlat duygusunu yaşayayım

Aa kime ne ayol doğuracak bakacak olan onlar mı? Bende ikinciyi istediğimi söylediğimde bu devirde iki yapılır mı hayatını mahvedersin zaten bir tane var falan diye yorum yapıyorlardı. Doğurmak istemezsen senin kararın elbette ama net olarak cevap vermezsen asla susmayacaklar. Ne ayıp ya bu insanlar ne sanıyorlar kendilerini

Bu insanların çocuk yapmasına bile karışan insanların kafasını duvara sürtesim geliyor vallahi
Oğlum 10 yaşında bu güne kadar herkes ay yapsana bi tane daha aman tek kalmasın falan diyenler şimdi aaa bunca yıl rahata alıştın nasıl olacak yapabilecekmisin aman rahatın bozulacak diyip mod düşürme derdindeler
Ben gerçekten insanları anlamakta zorlanıyorum

Selam kızlar aranıza yeni geldi. 8 ocakta çift embriyo transferi oldum. Henüz kese görmeye gitmedim. 10 gün sonra gitmeyi planlıyorum. Bu arada ikiz kızlarım var 5 buçuk yaşında.
Sizce beta hcg ile ikiz olmasının bi alakasi var mı?

Tıka kulağını boş ver. Kürtaj kararını sadece anne verir. Çok mu sıkışık durumdasınız borç vs istemiyorsanız onlara ne

Kızlar selam idrar testinde çift çizgiyi gördüm. Bugün sağlık ocağına tahlil verdim ama hâlâ sonuç sisteme düşmedi. Bu durumu yaşayan var mı. Meraktan çıldırıcam.

Hanımlar ben bugün kontrole gittim
6. haftadayım
5+1 de kese 6 mm di bugün kese 15 mm daha erken kalp atışını duyan var
Ne düşünüyorsunuz?
Dr normal dedi

İkinci çocuk
Sat:08.12
Kese:5+2
Tahmini doğum tarihi: 14.09
Hapimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
27 yaşındayım 1.cocuk sat 22.12 tahmini doğum 28 Eylül
27 yaşındayım 1.cocuk sat 22.12 tahmini doğum 28 Eylül 2025 çok heyecanlıyım ya geçen sene bu tarihlerde 8 haftalıkkeb düşük yaşamıştım

Hanımlar ben bugün kontrole gittim
6. haftadayım
5+1 de kese 6 mm di bugün kese 15 mm daha erken kalp atışını duyan var
Ne düşünüyorsunuz?
Dr normal dedi
Ben de dün 6+1de kontrole gittim kese 17 mm doktor bebek yok yolk sac yok boş gebelik olabilir Perşembe günü gel tekrar bakalım eğer yoksa hâlâ kürtaj yapalım dedi nasıl bu kadar aceleci oluyo anlamıyorum bı tane bile olumlu bişey söylemedi

Özel mi devlet miydi? Başka doktora mı gitsen bence daha çok erken olabilir 7 8 de görülenler var

AY kızlar alışveriş yaptınız mı hiç? ben az önce şampuan falan aldım hshshhhs
Yok kız daha erken. Benim kızım kıyafetleri duruyor. Kız olursa işim kolay erkek olursa 5-6. Aylarda başlarım. Ben biraz o konuda yavaşımdır. Yenidoğanlar çabuk küçülüyor, bide hediye de çok geliyor. Yazık oluyor

Kaç çıktı ki hcg? Benimde hcg oğlumunkine göre baya yüksek seyrediyor bu sefer halbuki ikiside yumurtlama gününde oldu eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…