- 1 Nisan 2022
- 12.928
- 15.671
- 228
- Konu Sahibi topraktonlari
-
- #1.541
Deli gibi evi temizlemek istiyorum ama yapmıyorum iyice tutunsun diyorum öncelerde yapıyordum sonu güzel olmuyordu ondan şimdi umursamıyorumBide kızlar ara ara regl olacakmışım gibi ağrı giriyor. Öğlen banyoyu temizledim. Öğleden sonra minnacık açık kahve leke geldi. Ya ben hiç iş yapamayacak mıyım? İlk hamileliğimde böyle olmamıştı.kıpırdanmaya korkar oldum
Evi temizlemekten geçtim. Süpürge filan de yapmıyorum. Süngerle iki sürttüm. Biraz daha dikkat edeyim bariDeli gibi evi temizlemek istiyorum ama yapmıyorum iyice tutunsun diyorum öncelerde yapıyordum sonu güzel olmuyordu ondan şimdi umursamıyorum
Valla ben şimdi öyle diyordum ama dün yerleri elimle bile sildim sonra peşiman oldum tabi ama mecburdum..genelde eskisi gibi temizlik yapmıyorum ve çalışıyorum bebek uyuyunca bende uzanayımEvi temizlemekten geçtim. Süpürge filan de yapmıyorum. Süngerle iki sürttüm. Biraz daha dikkat edeyim bari
Kızlar merhaba sata göre saydigimda 6+2yim 5+4te doktora gittim değer 2800 keseyi gördü 5+1 dediMerhaba değerli anne adayları,
Eylül 2025 Anneleri listesinde yer almak isteyen anneler listedeki bilgileri beni etiketleyerek paylaşabilirler
Hepimize sağlıklı, rahat ve huzurlu bir hamilelik diliyorum
ANNE ADI YAŞ KAÇINCI ÇOCUK SAT TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ CİNSİYET @bittimbeceylan 24 1 28/08 @gixmooo10 32 3 27/11 03/09 topraktonlari 27 1 01/12 05/09 @seklla 31 1 26/11 01/09 @Reginaphalange2 26 1 02/12 05/09 @julettae 29 3 @ftkz 36 1 30/11 06/09 @cetty 23 1 08/12 14/09 @karadag06 26 1 28/11 04/09 Niqu 36 2 03/12 17/09 @Aylaqq 1 09/12 15/09 @saedgr 26 2 08/12 14/09 @fatmaa_ 26 1 30/11 06/09 @gozdehanim2335 11/12 17/09 @Moonsky 27 1 15/12 @sepide 27 1 07/12 13/09 @minikyolcu 32 2 08/12 14/09 Tmd2020 34 2 07/12 20/09 @alen_alin 38 1 11/12 15/09 @cans91 27 1 11/12 16/09 @nouvellema 31 1 13/12 18/09 @zeyyy123 28 1 15/12 20/09 @daphne13 27 1 13/12 19/09 @frezya28 28 1 16/12 22/09 Elsa355 30 2 07/12 10/09 @Meowster 28 1 05/12 11/09 @ugchanel 28 1 05/12 11/09 Mevsimm34 29 2 16/12 24/09
Senin küçük çocuğun var yerleri de silme yat dinlenValla ben şimdi öyle diyordum ama dün yerleri elimle bile sildim sonra peşiman oldum tabi ama mecburdum..genelde eskisi gibi temizlik yapmıyorum ve çalışıyorum bebek uyuyunca bende uzanayım
İşte diyorum ya resmen kendimi zor tutuyorum ama bu kadar tuta biliyorumSenin küçük çocuğun var yerleri de silme yat dinlenben o kadar yapmıyorum valla
Benm de aynı şekilde biraz belim yorulsa leke geliyor. İki hafta dikkat et dedi doktor cuma gittiğimde. İlk hamileliğimde hiç lekelenme olmamıştı hepsi farklı oluyor demek kiBide kızlar ara ara regl olacakmışım gibi ağrı giriyor. Öğlen banyoyu temizledim. Öğleden sonra minnacık açık kahve leke geldi. Ya ben hiç iş yapamayacak mıyım? İlk hamileliğimde böyle olmamıştı.kıpırdanmaya korkar oldum
Haklısın ama sen yine dikkat et, hepimiz dikkat edelim hattaİşte diyorum ya resmen kendimi zor tutuyorum ama bu kadar tuta biliyorumbirde benimki yürüyemiyor hala ondan her yer temiz olmalı
Benim oğlumda düşük riskim vardı o nedenle bu kez elimden geldiğince yorulmamaya bakıyorumBide kızlar ara ara regl olacakmışım gibi ağrı giriyor. Öğlen banyoyu temizledim. Öğleden sonra minnacık açık kahve leke geldi. Ya ben hiç iş yapamayacak mıyım? İlk hamileliğimde böyle olmamıştı.kıpırdanmaya korkar oldum
Aynen işte benimde öyle. İlk hamileliğimde 1 kere leke gelmişti sonra tamam. İlişki yasağımız bile yoktu. Şimdi bi şey yaparken korkar oldum, iki kıpırdansam geliyor gibi oluyor korkuyorum. Sağlıkla bi atlatsakBenm de aynı şekilde biraz belim yorulsa leke geliyor. İki hafta dikkat et dedi doktor cuma gittiğimde. İlk hamileliğimde hiç lekelenme olmamıştı hepsi farklı oluyor demek ki
Bende bundan önce düşük yaptım.Benim oğlumda düşük riskim vardı o nedenle bu kez elimden geldiğince yorulmamaya bakıyorum
Haftaya pazartesi gitmeyi düşünüyorum inşallah keseyi görürüm aşırı salgın var sürekli gidip gelmek istemiyorumBende bundan önce düşük yaptım.
Ama işte elimde olmadan kıpırdanıyorum.
Doktora ne zaman gideceksin
Bize bu ara ilişki vs yok sürekli yat demiyorum ama dikkat et oğlunu kaldırmamaya çalış oturduğun yerden sarıl isterse dedi kalp atışı duyana kadar dikkat edilecekmişAynen işte benimde öyle. İlk hamileliğimde 1 kere leke gelmişti sonra tamam. İlişki yasağımız bile yoktu. Şimdi bi şey yaparken korkar oldum, iki kıpırdansam geliyor gibi oluyor korkuyorum. Sağlıkla bi atlatsak
Ben ilk hamileliğmde düşük yaptım. 5.haftada doktor keseyi görüp sağlam şekilde tutunamamış dedi 10gün sonrasında düşük yaptım. Sürekli istirahat etmeme rağmen olmadı.Bende bundan önce düşük yaptım.
Ama işte elimde olmadan kıpırdanıyorum.
Doktora ne zaman gideceksin
O zaman araları baya yakın olacak seninkilerin büyük olan henüz yürümüyorsaİşte diyorum ya resmen kendimi zor tutuyorum ama bu kadar tuta biliyorumbirde benimki yürüyemiyor hala ondan her yer temiz olmalı
Evet haklısın. Geçmeyen bir salgın var. Dün acile gittim kan vermeye kalabalıktı. Pişman oldum sonraHaftaya pazartesi gitmeyi düşünüyorum inşallah keseyi görürüm aşırı salgın var sürekli gidip gelmek istemiyorum
Bende artık kaldırmayaya çalışıyorum. Hatta bu hafta eşimle birlikte gidicez işe. Dikkat edelim dedikBize bu ara ilişki vs yok sürekli yat demiyorum ama dikkat et oğlunu kaldırmamaya çalış oturduğun yerden sarıl isterse dedi kalp atışı duyana kadar dikkat edilecekmiş
Bende ilk hamileliğimde böyle düşünüyordum. Düşecek olan her türlü düşer diyordum.kızımda çok şükür bi şey olmadı. Ama geçen aylarda Düşük yapınca travma oldu. Hayırlısıyla sağlıkla atlatmayı nasip etsinBen ilk hamileliğmde düşük yaptım. 5.haftada doktor keseyi görüp sağlam şekilde tutunamamış dedi 10gün sonrasında düşük yaptım. Sürekli istirahat etmeme rağmen olmadı.
Oğlumda da aşırı aktiftim işe gittim evde çalıştım vs sağlıklı doğdu şükür.Bir yerde nasip deyip rahatlamak gerekiyor ama insan tedirgin oluyor
Evet öyle olucak Allahın izniyleO zaman araları baya yakın olacak seninkilerin büyük olan henüz yürümüyorsa
Elimizden geleni yapıp dineleneceğiz gerisi takdiri ilahi artık. Amin sağlıkla gelsinler inşallahEvet haklısın. Geçmeyen bir salgın var. Dün acile gittim kan vermeye kalabalıktı. Pişman oldum sonra
Bende artık kaldırmayaya çalışıyorum. Hatta bu hafta eşimle birlikte gidicez işe. Dikkat edelim dedik
Bende ilk hamileliğimde böyle düşünüyordum. Düşecek olan her türlü düşer diyordum.kızımda çok şükür bi şey olmadı. Ama geçen aylarda Düşük yapınca travma oldu. Hayırlısıyla sağlıkla atlatmayı nasip etsin
Çok güzel birlikte büyürlerEvet öyle olucak Allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?