Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    1
Benim iki erkek bebeğim de soldaydı yanlış demekki. Üçüncü kız olsun istiyorum ama erkek senesi diyorsan yine erkek gelebilir :d

Kızlar beta takibim 9 36 137 iki günde bir. Yarın kan günüm ama şuan kahverengi lekelenmem oldu çok korkuyorum sizce normal mi

Kızlar beta takibim 9 36 137 iki günde bir. Yarın kan günüm ama şuan kahverengi lekelenmem oldu çok korkuyorum sizce normal mi
Telaş yapma canım sakin olmaya çalış dinlen geç döllenme olabilir tutunuyor da olabilir bence sıcak duş almamaya çalış devam ederse doktorunla görüş

Ben oğluma hamileyken ilk haftalar iştahım çok açıktı ama bu gebeliğimde iştahsızım sabah bulantım oluyor ve nedense benim sol tarafım da çok ağrı oluyordu şimdi de Sağ tarafta
Benimde aynı şekilde oğluma hamileyken bulantım çok nadir oluyordu.ama suan baya baya hissettiriyor rahatsız ediyor bulantı. Ve aynı şekilde ağrım çok oluyor

Ben oğluma hamileyken ilk haftalar iştahım çok açıktı ama bu gebeliğimde iştahsızım sabah bulantım oluyor ve nedense benim sol tarafım da çok ağrı oluyordu şimdi de Sağ tarafta
Bende sıfır belirti sadece zor nefes alıyorum akşamları burnum tıkanıyor hamileliktenmıdır bilmiyorum iştahım kapalı

Benimde aynı şekilde oğluma hamileyken bulantım çok nadir oluyordu.ama suan baya baya hissettiriyor rahatsız ediyor bulantı. Ve aynı şekilde ağrım çok oluyor
Oğlum da ilk iki ay sıkıntı yoktu ama sonra 3 ay hastanelerde gezdim mide bulantısı yüzünden sürekli serum verdiler yemek yiyebileyim diye ama bu kez çok erken başladı yaşadığım şehirde kimsem de yok inşallah güzel geçer

Bide kızlar ara ara regl olacakmışım gibi ağrı giriyor. Öğlen banyoyu temizledim. Öğleden sonra minnacık açık kahve leke geldi. Ya ben hiç iş yapamayacak mıyım? İlk hamileliğimde böyle olmamıştı.kıpırdanmaya korkar oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…