- 27 Ağustos 2024
- 202
- 117
- 18
- 29
- Konu Sahibi topraktonlari
-
- #1.521
Benim iki erkek bebeğim de soldaydıBu yıl erkek senedi diyorlar çoğunluk gerçekten erkek duydum kız çok az duydum bakalım bizimki ne olacak sağ yumurtamdan tutunda sağa da yerleşti kızlarım soldaydı yumurta takibi yapmamıştım onlarda ama bunda bazı sebeplerden dolayı ayda üç kere gidiyordum sağ yumurtan tutabilir demişti eğer bu erkek olursa kesinlikle bu olaya inanacağim elbette istisnalar olabilir
Telaş yapma canım sakin olmaya çalış dinlen geç döllenme olabilir tutunuyor da olabilir bence sıcak duş almamaya çalış devam ederse doktorunla görüşKızlar beta takibim 9 36 137 iki günde bir. Yarın kan günüm ama şuan kahverengi lekelenmem oldu çok korkuyorum sizce normal mi
Ne tarafınızda sızı var belkide tam ortada sizinki Benm hep sol tarafımda bi sızı oluyorBen hiç bilmiyorum nerde yerleşmiş merak ettim şimdi
Ben oğluma hamileyken ilk haftalar iştahım çok açıktı ama bu gebeliğimde iştahsızım sabah bulantım oluyor ve nedense benim sol tarafım da çok ağrı oluyordu şimdi de Sağ taraftaKızlar belirtilerinşz başladımı bulantı filan
Ben de progestan içiyordum zaten iki gündür. Biteceğine pembeye dönünce şaşırdımBenim oldu progestan iğne vuruluyorum ve fitil sabah aksam
Benimde aynı şekilde oğluma hamileyken bulantım çok nadir oluyordu.ama suan baya baya hissettiriyor rahatsız ediyor bulantı. Ve aynı şekilde ağrım çok oluyorBen oğluma hamileyken ilk haftalar iştahım çok açıktı ama bu gebeliğimde iştahsızım sabah bulantım oluyor ve nedense benim sol tarafım da çok ağrı oluyordu şimdi de Sağ tarafta
Bende sıfır belirti sadece zor nefes alıyorum akşamları burnum tıkanıyor hamileliktenmıdır bilmiyorum iştahım kapalıBen oğluma hamileyken ilk haftalar iştahım çok açıktı ama bu gebeliğimde iştahsızım sabah bulantım oluyor ve nedense benim sol tarafım da çok ağrı oluyordu şimdi de Sağ tarafta
Oğlum da ilk iki ay sıkıntı yoktu ama sonra 3 ay hastanelerde gezdim mide bulantısı yüzünden sürekli serum verdiler yemek yiyebileyim diye ama bu kez çok erken başladı yaşadığım şehirde kimsem de yok inşallah güzel geçerBenimde aynı şekilde oğluma hamileyken bulantım çok nadir oluyordu.ama suan baya baya hissettiriyor rahatsız ediyor bulantı. Ve aynı şekilde ağrım çok oluyor
Hiç ona dikkat etmedimki çünkü o kadarda ağrım yok şükürNe tarafınızda sızı var belkide tam ortada sizinki Benm hep sol tarafımda bi sızı oluyor
Canim gene de hastaneye mi gitsen ben zaten solunum yolundan enfeksiyon kapmisim gündüz yok ama gece öksürük cokBende sıfır belirti sadece zor nefes alıyorum akşamları burnum tıkanıyor hamileliktenmıdır bilmiyorum iştahım kapalı
Doktor ilaç verdi mi canım aynısı bende de var ama ilaç kullanmak istemiyorumCanim gene de hastaneye mi gitsen ben zaten solunum yolundan enfeksiyon kapmisim gündüz yok ama gece öksürük cok
Çok kötüyüm oğlumda öyle diğildim şimdi sabah başlıyor hala bulantı var ne yesem boş sanki yememiş gibiyimKızlar belirtilerinşz başladımı bulantı filan
Canım enfeksiyon kulağıma da bulaşmış ağrıyordu mecbur ilaç kullanıyorum ama çok iyi geldiği antibiyotik,gargara ve kulak için damla verdi kulaklarımin ağrısı tamamen geçti çok şükürDoktor ilaç verdi mi canım aynısı bende de var ama ilaç kullanmak istemiyorum
Akşam yemeğinden sonra başladı bulantım.Kızlar belirtilerinşz başladımı bulantı filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?