Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    1
Canım enfeksiyon kulağıma da bulaşmış ağrıyordu mecbur ilaç kullanıyorum ama çok iyi geldiği antibiyotik,gargara ve kulak için damla verdi kulaklarımin ağrısı tamamen geçti çok şükür
Bende gittim doktora ama betaya bir kere bakmıştım dedi bir daha bakalım bende hastanede beklemedim sonuç cikincada gitmedim inşallah ilerlemez yoksa tekrar gidersem banada ilaç verir eminim ki
Sizede çok geçmiş olsun insallah hemen geçer

Teşekkür ederim canım bence sende aksatma canım ne olur ne olmaz tekrar bir git hastaneye

Acilde kan verdiğinizde herhangi bir sorun ediyorlar mı, şehir dışındayım ama acil yerine sağlık ocağına gidip misafir hasta olarak baktırayım diyorum değerime dikkat edin kendinize, inşallah sağlıkla geçer hamileliğiniz

Kızlar geçen yazmıştım aldırmayı dusunuyorum diye ama eşimle aldirmamaya karar verdik surpriz olmuştu bize daha 15 aylik oğlum vardı bi de 4 yasinda kizim var ama artık nasibiyle gelir diye doğurmaya karar verdim öğrendiğimden beri gözyaşım dinmemişti ama şimdi iyiyim çok şükür güzel bi süreç geçiririz hep beraber inşallah

Çook iyi yaptınız.. mutluluk katsın evinize. Benim de 9 yaşında oğlum ve 10 aylık bebeğim var. Smdi üçüncü geliyor. Daha iyi kalabalık hep birlikte şenlik..

Çook iyi yaptınız.. mutluluk katsın evinize. Benim de 9 yaşında oğlum ve 10 aylık bebeğim var. Smdi üçüncü geliyor. Daha iyi kalabalık hep birlikte şenlik..
İnşallah canım benim valla çok zor bu devirde ama gerçekten sok etti bizi en son dedik Allah verdiyse vardır bi hayır ama 3.den sonra korunma yöntemi ne varsa kullancam

İyi çok ara olmucak yaşlarında.Hepimiz sağ salim kucağımıza vaktinde alak büyütek
Aminn inşallah oğlum kreşe gidiyor seneye izne ayrılırsam eğer göndermeyeceğim en çok ona seviniyorum ikisi birlikte yanımda olacak

Aynen tıpatıp regl ağrısı giriyor korkuyor insan

İnşallah canım benim valla çok zor bu devirde ama gerçekten sok etti bizi en son dedik Allah verdiyse vardır bi hayır ama 3.den sonra korunma yöntemi ne varsa kullancam
Kararınız kesin ise kocan vazektomi olsun ben öyle korunuyorduk. Sonra ameliyatla açtırdı öyle bebek yaptık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…