- 20 Ağustos 2024
- 155
- 83
- 13
- Konu Sahibi topraktonlari
-
- #1.561
Bende gittim doktora ama betaya bir kere bakmıştım dedi bir daha bakalım bende hastanede beklemedim sonuç cikincada gitmedim inşallah ilerlemez yoksa tekrar gidersem banada ilaç verir eminim kiCanım enfeksiyon kulağıma da bulaşmış ağrıyordu mecbur ilaç kullanıyorum ama çok iyi geldiği antibiyotik,gargara ve kulak için damla verdi kulaklarımin ağrısı tamamen geçti çok şükür
Teşekkür ederim canım bence sende aksatma canım ne olur ne olmaz tekrar bir git hastaneyeBende gittim doktora ama betaya bir kere bakmıştım dedi bir daha bakalım bende hastanede beklemedim sonuç cikincada gitmedim inşallah ilerlemez yoksa tekrar gidersem banada ilaç verir eminim ki
Sizede çok geçmiş olsun insallah hemen geçer
Acilde kan verdiğinizde herhangi bir sorun ediyorlar mı, şehir dışındayım ama acil yerine sağlık ocağına gidip misafir hasta olarak baktırayım diyorum değerimeEvet haklısın. Geçmeyen bir salgın var. Dün acile gittim kan vermeye kalabalıktı. Pişman oldum sonra
Bende artık kaldırmayaya çalışıyorum. Hatta bu hafta eşimle birlikte gidicez işe. Dikkat edelim dedik
Bende ilk hamileliğimde böyle düşünüyordum. Düşecek olan her türlü düşer diyordum.kızımda çok şükür bi şey olmadı. Ama geçen aylarda Düşük yapınca travma oldu. Hayırlısıyla sağlıkla atlatmayı nasip etsin
Yarın tekrar bir bakayım valla ben korktuğumdan beta bile vermeye gitmedim mecbur hastalık yüzünden gideceğim tekrarTeşekkür ederim canım bence sende aksatma canım ne olur ne olmaz tekrar bir git hastaneye
Erken tedbir iyidir canımYarın tekrar bir bakayım valla ben korktuğumdan beta bile vermeye gitmedim mecbur hastalık yüzünden gideceğim tekrar
AminÇok güzel birlikte büyürler
İçirmedi fitil tıyorumBen de progestan içiyordum zaten iki gündür. Biteceğine pembeye dönünce şaşırdım
Çook iyi yaptınız.. mutluluk katsın evinize. Benim de 9 yaşında oğlum ve 10 aylık bebeğim var. Smdi üçüncü geliyor. Daha iyi kalabalık hep birlikte şenlik..Kızlar geçen yazmıştım aldırmayı dusunuyorum diye ama eşimle aldirmamaya karar verdik surpriz olmuştu bize daha 15 aylik oğlum vardı bi de 4 yasinda kizim var ama artık nasibiyle gelir diye doğurmaya karar verdim öğrendiğimden beri gözyaşım dinmemişti ama şimdi iyiyim çok şükür güzel bi süreç geçiririz hep beraber inşallah
İnşallah canım benim valla çok zor bu devirde ama gerçekten sok etti bizi en son dedik Allah verdiyse vardır bi hayır ama 3.den sonra korunma yöntemi ne varsa kullancamÇook iyi yaptınız.. mutluluk katsın evinize. Benim de 9 yaşında oğlum ve 10 aylık bebeğim var. Smdi üçüncü geliyor. Daha iyi kalabalık hep birlikte şenlik..
Bizim araları yaklaşık 3.5yaş olacak inşallah sağlıkla gelirse bebeğimizAminher ikisi beklemediğimiz anda geldi
İyi çok ara olmucak yaşlarında.Hepimiz sağ salim kucağımıza vaktinde alak büyütekBizim araları yaklaşık 3.5yaş olacak inşallah sağlıkla gelirse bebeğimizbu bebişi biz de beklemiyorduk sürpriz oldu
Aminn inşallah oğlum kreşe gidiyor seneye izne ayrılırsam eğer göndermeyeceğim en çok ona seviniyorum ikisi birlikte yanımda olacakİyi çok ara olmucak yaşlarında.Hepimiz sağ salim kucağımıza vaktinde alak büyütek
Aynen tıpatıp regl ağrısı giriyor korkuyor insanBide kızlar ara ara regl olacakmışım gibi ağrı giriyor. Öğlen banyoyu temizledim. Öğleden sonra minnacık açık kahve leke geldi. Ya ben hiç iş yapamayacak mıyım? İlk hamileliğimde böyle olmamıştı.kıpırdanmaya korkar oldum
Bende gelecek için ikisini birlikte götürürüm okula diye zorlanmamAminn inşallah oğlum kreşe gidiyor seneye izne ayrılırsam eğer göndermeyeceğim en çok ona seviniyorum ikisi birlikte yanımda olacak
Evet senin için çok güzel olacakBende gelecek için ikisini birlikte götürürüm okula diye zorlanmam
Bendede eşimin ailesinden yardım yok kendi ailemde baküde ondan tek bakıyorum çocuklaraEvet senin için çok güzel olacakbenim de işe başlayınca mecbur birlikte gidecekler ailelerimiz gelmiyor çünkü
Kararınız kesin ise kocan vazektomi olsun ben öyle korunuyorduk. Sonra ameliyatla açtırdı öyle bebek yaptıkİnşallah canım benim valla çok zor bu devirde ama gerçekten sok etti bizi en son dedik Allah verdiyse vardır bi hayır ama 3.den sonra korunma yöntemi ne varsa kullancam
Canım… benim de kimsem yok. 2 çocuğuma kendim baktım şimdi üçüne birden bakacağım..Bendede eşimin ailesinden yardım yok kendi ailemde baküde ondan tek bakıyorum çocuklara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?