- 30 Ocak 2024
- 53
- 17
- 3
- 32
- Konu Sahibi topraktonlari
-
- #1.281
İnan bilmiyorumBen de şimdi özele baktım 27’sine aldım randevu, o güne kadar nasıl bekleyeceğiz
Yok gidicem AminCanim gecmis olsun gittin mi doktoruna iyj haberlerle gel insallah
Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağa almayı nasip etsin, biz de bir hafta bekleyeceğiz kalp atışı için zaman geçmiyorKizlar benim de yarin sabah kontrol randevum var. Gecen cuma gunu kanama olmustu ama kanama alani gozukmemisti, kese ve yolk kesesi vardi, kalp atisi gorememistik, gecen cumartesi gittigimizde 5+4tu. Ondan sonra cok minik pembe kahverengi lekelenmeler ara ara devam etti ama hep uzandim dinlendim cok iyi hissediyorum cok sukur. Sadece bebegim buyuyor mu diye endiseleniyorum dua edin nolur benim icin
Ben kanamam olunca doktor sayim 2ye cikti kendi doktoruma gidemedim ilk basta ve aile dostumuzun bir tanidigina ulastim. O yarin yani kanamadan tam bir hafta sonra kontrole cagirdi ama kalp atisi icin hala erken mi bilmiyorum. Normalde kalp atisi randevum 23 ocakta yani 7+2 ye denk geliyor biraz daha garanti bi tarih sankiAllah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağa almayı nasip etsin, biz de bir hafta bekleyeceğiz kalp atışı için zaman geçmiyor
Benim de tam tarih 6+2 olacak haftaya inşallah duyulur. Ama dr 7haftaya kadar duyulması gerekir demiştiBen kanamam olunca doktor sayim 2ye cikti kendi doktoruma gidemedim ilk basta ve aile dostumuzun bir tanidigina ulastim. O yarin yani kanamadan tam bir hafta sonra kontrole cagirdi ama kalp atisi icin hala erken mi bilmiyorum. Normalde kalp atisi randevum 23 ocakta yani 7+2 ye denk geliyor biraz daha garanti bi tarih sanki
Ben de tam su an 7. Haftada mutlaka duyulmasi gerekir diye bir yazi okudum ama 6+2 halen erken olabilir panik olmayin yine deBenim de tam tarih 6+2 olacak haftaya inşallah duyulur. Ama dr 7haftaya kadar duyulması gerekir demişti
Teşekkür ederim canımBenim diğer iki gebeliğim senin gibiydi her şey normal merak etme. İlk defa belirti yaşıyorum
Canım çoook geçmiş olsun doktora gidince haber ver bize merak ederizDoktoru aradım diyor acile gide bilirsin bende dedimki utlrasonla bakıcaklarmı hayır onun için yarın benim yanıma gelin..eee dedim acil ne yapıcak değerlendirme yapıcak dedi beni ararlar dedi..neyseki ben gitmedim çünkü ilk gebeliğimde baya bir ağrıyla gitmişdim ve ufak kanamayla sadece ağrı kesici vurdular eve bıraktılar ve sonuç bebeğin kalbi durdu.Ondan yarın gidicem sabahtan ..iğneyi ben sandımki doktor dedi proluton vurulmalı benimde evde vardı kendim vurdum sonra doktora diyorum vurdum bana diyor yasaklanmış daha yeni yasaklanmış şimdi uzandım öyle
Bana 8.haftada gel dedi canım mesela kafam karıstıBenim de tam tarih 6+2 olacak haftaya inşallah duyulur. Ama dr 7haftaya kadar duyulması gerekir demişti
Kizlar benim de yarin sabah kontrol randevum var. Gecen cuma gunu kanama olmustu ama kanama alani gozukmemisti, kese ve yolk kesesi vardi, kalp atisi gorememistik, gecen cumartesi gittigimizde 5+4tu. Ondan sonra cok minik pembe kahverengi lekelenmeler ara ara devam etti ama hep uzandim dinlendim cok iyi hissediyorum cok sukur. Sadece bebegim buyuyor mu diye endiseleniyorum dua edin nolur benim ici
Belki garanti olsun diye yapmıştır kafa karışıklığına gerek yokBana 8.haftada gel dedi canım mesela kafam karıstı
Evet haklısınızBen de tam su an 7. Haftada mutlaka duyulmasi gerekir diye bir yazi okudum ama 6+2 halen erken olabilir panik olmayin yine de
Günaydınn maşallah maşallah :)Günaydın :) nasılsınız kızlar ?
Ne yaptınız kontrollere gittiniz mi ? Uzun zamandır giremiyorum biz 2 gün önce gittik 7+3 çıktı , kalp de dinledik tekrar :)
Görünür tatlım hiç merak etme :) heyecanlı oluyo biraz :)Günaydınn maşallah maşallah :)
bizim haftaya randevumuz. pazar günü tekrar kan vericem. şimdilik şükür anormal bişey yok
inşallah kese görünür :)
Haber edicemCanım çoook geçmiş olsun doktora gidince haber ver bize merak ederiz
evet erken öğrenince beklemek zor oluyor :)Görünür tatlım hiç merak etme :) heyecanlı oluyo biraz :)
1 ay sonra gel 2li test felan yapılacak dedi :)evet erken öğrenince beklemek zor oluyor :)
bi daha ne zaman gideceksiniz 1 ay sonra mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?