- 19 Ocak 2016
- 1.881
- 1.441
- 133
- 29
- Konu Sahibi topraktonlari
-
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canım bana da dua et en hayırlı zamanda hayırlı bir evladım daha olsunAynı durumu yaşıyoruz 3 kayıptan sonra tekrar pozitif gördüm umarım bu sefer tutunur
Kızlarrrr kan verdim az önce çıktıBen de senin içinnn beni etiketle
Ayyy gözün aydın canımm hayırlı olsunnnKızlarrrr kan verdim az önce çıktı
971
Çok sağol canım sağlıkla gelsinler inşallahAyyy gözün aydın canımm hayırlı olsunnn
Amin canımm ne zaman gitceksin doktoraaaaÇok sağol canım sağlıkla gelsinler inşallah
Ben 18 ine randevu almıştım ama 25 ine ertelemeyi düşünüyorum. Yada cuma günü kan veririm beta yüksek çıkarsa giderim. Çıkmazsa 25ine giderimAmin canımm ne zaman gitceksin doktoraaaa
Ay evet sabredebiliyorsan en mantıklısıBen 18 ine randevu almıştım ama 25 ine ertelemeyi düşünüyorum. Yada cuma günü kan veririm beta yüksek çıkarsa giderim. Çıkmazsa 25ine giderim
Gittim mi hem kalp sesi hem keseyi göreyim istiyorum.ondan
Sen yarın gidiyorsun galiba
Bugüne kadar fazla kullanmış olmamda sorun olmaz insallahSelam, folibol un mgramı yüksek olduğu için öyle yarım kullandırıyorlarmış. Öyle duymuştum bende
Yok ya acelecilik değil o canımAy evet sabredebiliyorsan en mantıklısıbenim eşim aceleci biraz
Yok ya folik asit depolanmıyormuş o yüzden bi şey olacağını sanmıyorumBugüne kadar fazla kullanmış olmamda sorun olmaz insallah
Hayırlı olsun canım, tekrardan hoşgeldiiiiinnnnKızlarrrr kan verdim az önce çıktı
971
3 günde 4.75 kat artmış ki 2 günde en az 2 kat olması lazım diyorlar bence az değil ama tabii dr değilim :)Sat 15 Aralık 8 ocak 138 11 Ocak 656 çıktı az mı sizce
Ayy bu ikinci bebis miiYok ya acelecilik değil o canım2 yaş bebeyle bi yere kolay gidilmiyor ondan siz gidin gidin yarın yaz bizede
Ay inşallah sağlıklıdır valla çok gerginim kasıklarım da ağrıyınca çok korkuyorum3 günde 4.75 kat artmış ki 2 günde en az 2 kat olması lazım diyorlar bence az değil ama tabii dr değilim :)
Gayet güzel artmış canım hiç endişelenme iyidir o maşallahAy inşallah sağlıklıdır valla çok gerginim kasıklarım da ağrıyınca çok korkuyorum
Hoşbuldum canımHayırlı olsun canım, tekrardan hoşgeldiiiiinnnn
Evet canım allah nasip ederse 2. BebişimizAyy bu ikinci bebis miitecrübelisin tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?