Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    0
Kız sen yine gittin kan testi verdin gördün kesin biliyorsun ben daha evdeki testlerden biliyorum bir doktora gitsem kan sonucunu görsem rahatlayacağım bir de bana hamile değilsin derlermiş ahah
Aaaa sen hiçmi gitmedino zaman çok sabırlısın ya afferin sana ben kanı görmeden hamile olduğuma inanamazdım

Kız sen yine gittin kan testi verdin gördün kesin biliyorsun ben daha evdeki testlerden biliyorum bir doktora gitsem kan sonucunu görsem rahatlayacağım bir de bana hamile değilsin derlermiş ahah
Kızzz nasıl gitmeden durdun helal valla ben kendim dursam eşim durmuyor zorla kan vermeye götürüyor beni iki günde bir hahshshso

Kızzz nasıl gitmeden durdun helal valla ben kendim dursam eşim durmuyor zorla kan vermeye götürüyor beni iki günde bir hahshshso
Canım ben türkyiede değilim kan vermeye geldim bana bir bakın diyemiyoruz burada deli derler agdjkfkg randevu verdi işte bekle dedi bekliyorum bayadır

Aaaa sen hiçmi gitmedino zaman çok sabırlısın ya afferin sana ben kanı görmeden hamile olduğuma inanamazdım
Maalesef mecburen gidemedim, doktoru aradım test yaptım pozitif gelebilir miyim dedim, 1 ay sonraya randevu verdi yani mecbur kaldım bekliyorum işte

Merhaba canım bende de aynı durum söz konusu..Ocak 2023 te kalp atışı durması sonucu kürtaj oldum.Sat 13.12
2024
Hayırlısı olsun inşallah Rabbim sağlıkla kucağimiza almayı nasip eder inşallah

Canim bende oyleydim ingilteredeyim diye. Ozel ultrason merkezine gittim gordum rahatladim. Oralarda varsa sende git, icin rahatlasin. Tabi ucuz degil ama turkiyede de ozele gitsen fiyatlar oyle sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…