Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    0
Kızlarr Merhaba
Beni de eklermisiniz , şükürler olsun .
28 Aralık çift embriyo 4. Gün iyi kalitede .
8 ocak beta 395
10 ocak beta 900
Henüz kontrole gitmedim kese , kalp atımı .. inşallah haftaya gideceğim ?
Nedirrr yorumlarınızz

Hayırlı olsun güzel artmış. Aynen erken gitmeye hic gerek yok biraz zaman geçsin

Mide bulantıları ara ara oldu ve terleme..doktora daha var ya nasıl beklicemsende durumlar nasıl?
Ben pazartesi gidicem az kaldı şükür Ağrım her akşam klasik az az ağrıyor alıştım artık
Bugün bende biraz iyidim öğlene kadar dinledim sonra biraz ev toparladım arada kasiklara ağrılar girdi durdu dinlendim. Ben ayın 20 si gibi giderim diye düşünüyorum bu hafta da geçsin bakalım. Bı diyetisyenle görüşmek istiyorum.
Siz özel bir şeyler yiyor musunuz ?

Kan yapıcı ürünler yemeğe çalışıyorum

Çok karışık araştırınca bir sürü şey yasak çıktı bir yandan çok üzerine düşmeyim diyorum bir yandan olabildiğince sağlıklı besleniyim diyorum yiyeceğim şeyi 40 kere düşünüp araştırıyorum. Kendi kilomda var biraz kilo almaktanda korkuyorum

Evet hazır paket gıdalar zaten yasak canım da deli gibi içecek istiyor. Sadece soğuk içecek istiyorum. E yemek de diyorum yani bir diyetisyen ile sürece devam edersem kilo ödem bunları en aza indirmeyi hedefliyorum. İnşallah da olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…