- 30 Aralık 2019
- 689
- 1.340
- 113
- 33
- Konu Sahibi topraktonlari
-
- #2.301
Aynen kuzum yaa diyorum yaa bi damla ile kaldım valla dogurduktan 8 hafta sonra direkt spiral taktircam ders oldu aldırmayın düşündük ama kıyamadık Allah bakma gücü versinTek seferde olması da bir nasip işi canım Allah büyüktür ama sonrasında iyi korun bence
Allah yardımcımız olsun canimEvet aynen asla bir şey yemiyor benimkide suyu bile içmek istemiyor kendimi unuttum bile bir iyileşse bende kendime bakarım
O nasıl oluyor ay 10 yasında oğlum var sağlıklı olsunda farketmez tabi ama insan da olmayanı isterYa yerim maşallah kese şekline göre erkek oluyo
Bazı doktorlar asla randevusuz hastaya sıra vermeyin diyebiliyor. Denemen lazım. Sürekli kontrol etmek gerekiyor bazen pat diye saat boşalıyor ama sürekli bakmak lazımCanlar ben devlet Hastanesi'ne randevu bulamıyorum sabah erken gidildiği zaman sıra veriyorlar mı acaba
Bence normal değerler artık yüksek olduğu için öyle artıyorKızlar dün betam 4767cikmisti bu gün 10269 bir günde bu kadar artması sıkıntılı mı?
Allah'ım insallah öyledir bu gün keseyi gördüm diye çok mutluydum beta birden öyle artınca kötü şeyler geldi aklıma. Hamileliğin ilk haftalarinda öğrenmek çok sıkıntılıymıs oğlumda gittim kalp atışını duymuştum hemen ne kadar rahattı erken öğrenmek aşırı stresli birşey beta artıyor mu kese gözükmedi falan derken beni bu hafta mahvettiBazı doktorlar asla randevusuz hastaya sıra vermeyin diyebiliyor. Denemen lazım. Sürekli kontrol etmek gerekiyor bazen pat diye saat boşalıyor ama sürekli bakmak lazım
Bence normal değerler artık yüksek olduğu için öyle artıyor
Valla öyle.bende 3 haftadır gidemedim, yarın artık kısmetse randevumuz var.Allah'ım insallah öyledir bu gün keseyi gördüm diye çok mutluydum beta birden öyle artınca kötü şeyler geldi aklıma. Hamileliğin ilk haftalarinda öğrenmek çok sıkıntılıymıs oğlumda gittim kalp atışını duymuştum hemen ne kadar rahattı erken öğrenmek aşırı stresli birşey beta artıyor mu kese gözükmedi falan derken beni bu hafta mahvetti
Ben her gün gidiyorum neredeyse içim rahat etmiyor aklımdan çıkmıyor ki hiç iyi dayanmissin 3hafta :)Valla öyle.bende 3 haftadır gidemedim, yarın artık kısmetse randevumuz var.
Valla sorma nasıl dayandım hiç bilmiyorumBen her gün gidiyorum neredeyse içim rahat etmiyor aklımdan çıkmıyor ki hiç iyi dayanmissin 3hafta :)
Hayırlı olsun, Allah sağlıcakla tamamına erdirsin5+2 keseyi gördük ama bebeğimizi göremedik dr çok küçük demişti, dün gittik bebeğide gördük kalp atışınıda çok şükür. Kendinizi boşuna stresa sokup üzmeyin bu göreceksiniz eminim
Sürekli bakıyorum hep gebe hasta bakılmamaktadir yazıyorBazı doktorlar asla randevusuz hastaya sıra vermeyin diyebiliyor. Denemen lazım. Sürekli kontrol etmek gerekiyor bazen pat diye saat boşalıyor ama sürekli bakmak lazım
Bence normal değerler artık yüksek olduğu için öyle artıyor
Yoktu kanama alanım önlem amaçlı ilaç verdi sadeceUmarım yoktur ya sizede geçmiş olsun. Peki kanama alanınız var mı
Aynısı benim de başıma geldi doğurduğum gibi spiral taktım erkeklere güven olmazAynen kuzum yaa diyorum yaa bi damla ile kaldım valla dogurduktan 8 hafta sonra direkt spiral taktircam ders oldu aldırmayın düşündük ama kıyamadık Allah bakma gücü versin
Anladım canım sağlıkla kucağına almak nasip olsunYoktu kanama alanım önlem amaçlı ilaç verdi sadece
İnşallah canım benim tarifsiz bir duyguHayırlı olsun, Allah sağlıcakla tamamına erdirsin
Normalde beni de çağırdılar ama İpek Hanım izinde olduğu ve başka bir hekime görünmek istemediğim için pazartesiye randevu aldım, inşaAllah bizim de kese kontrolümüz müjdeli sonuçlanır
Dogru diyorsun güvendik olana bak yok anacım spiral taktırmak sart olduAynısı benim de başıma geldi doğurduğum gibi spiral taktım erkeklere güven olmaz10 yıl geçti bile
İnşallah hepimiz sağ salim evlatlarımızı kucağımıza alırızAnladım canım sağlıkla kucağına almak nasip olsunbenimde çok şükür kesildi akıntı umarım herşey yolundadır
Evet cnm İstanbul daysan malesef randevu bulmak mucize gibi bişeySürekli bakıyorum hep gebe hasta bakılmamaktadir yazıyor
Günaydın canım yani direkt ellerim diyemem ama yüzüm çok şişiyor vücudumda da azda olsa şişlik oluyor bir k gündür bende anlamadımKızlar günaydın, nasılsınız? Elleri şişen var mı? Bugün baya bir şiş uyandım
Gunaydin canim bende güne hasta uyandım çocuklardan geçtiKızlar günaydın, nasılsınız? Elleri şişen var mı? Bugün baya bir şiş uyandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?