Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    2
Amin inşallah bende bekliyorum inşallah haftaya bu sefer sizin gibi bende kalp atisini duyarim
Duyarsiniz inşallah bu süreçte sakin kalmak çok önemli maalesef ben kötü doktorlarla karşılaştığım için çok yıprandım ve en sonunda kabullenerek gittim ne gelirse Allah'tan diyerek gittim Rabbime şükürler olsun duydum da geldim sizin de öyle olacak sadece inanın

Gerçekten çok sevindim adınıza Allah hayırla kucağınıza almayı nasip etsin. Ama gerçekten doktorlara kızgınım yani bir insanın hayatıyla nasıl kolayca oynayabilirler. Siz Allahtan bilinçliymişsiniz, belkide başkası o doktora güvenerek aldıracaktı. Şaşkın bir haldeyim

Yaa Zeynep kamil çok iyi bir hastane çoook sevindim
Ben ilk doğumumu orada yaptım ve normal doğum yapabilmemi oradaki doktorlar sağladı her şeyi yaptılar benim için iki gün boyunca onların hakkını ödeyemem gerçekten iyiki sen de oraya gitmişsin çok sevindim akşam akşam sanki kendim kurtulmuş gibi oldum

Gerçekten ben de saskinim ve kızgınım Allah'ından bulsunlar ne diyeyim mesleklerini haklarıyla yapamiyolarsa ne işleri var insanların hayatıyla oynamaya yani ben kabul edip kurtaj olsaydım ne olacaktı ömür boyu vicdan azabı Allahım korumuş çok şükür

Evet ilk kez gittim ve çok araştırdım gerçekten hayran kaldım hastaneye Allah razı olsun güzel mesajların için Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin

İnanamıyoru. Bu kadar basit davranamazlar ya

canımm çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah seni bu strese sokmanın vebali de … bilemiyorum artık

İnsallah inanıyorum bende duyacağım bir önceki gibi olmayacak Allahin izniyle

28 yaşındayım ilk çocuk sat 22.Aralık tahmini doğum 29 Eylül

Çok sevindim adınıza sonu çok güzelİşte devlet hastanesi hiç şaşırtmıyor beni her defa kürtaj demek ne kadar kolay dile.Bende 5 gün önce kan verdim orda dün cevaplar çıkmalıydı haftaya gelin diyorlar doktor izinde ne alaka diyoruz gebeyim ya değerler düşükse kadın doğum doktoru bizi bekliyorum ilk defa ücretsiz dedim kan vereyim hala alamadım

E nabiza düşmüyor mu sonuçlariniz ne saçma bişey ya

Ben vatandaşlık almadım daha ondan bak böyle uğraşıyorum bir hayır yok devlet hastanesinden
E nabız için vatandaşlığa gerek yok ki kayıt yapabilirsiniz bende yabancıyım devlet hastanesine hiç gitmedim ama özellerin hepsi e nabıza düşüyor

Ay çok sevindim canım rabbim ne büyük doğacak olan çocuk bir şekilde tutunuyor dünyaya valla çok çok sevindim

Canım benim çok sevindim gerçekten allah saplıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…