Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    2
Hausarzt neresi ? Ben hamileler icin kullanilan genel vitaminlerden aldim, icinde hersey olan, sanirim fayda etti. Bugun daha iyiyim. Birde demir iceren seyleri yemege dikkat ediyorum ve pekmezte iciyorum. Bas donmelerim bugun cok cok daha azdi. Kan testi sonucuma gore kaliteli demir, omega 3 ve prebiyotik takviyesi alicam. Burada da ozellikle sunu bunu al demiyorlar.

kızlar açık pembe lekelenmem var çok korkuyorum ya başına gelen oldu mu ?
Benim de başıma geldi hemen doktoruma gittim ultrasonla bakıp keseyi görünce yerleşme kanaması dedi iğne yaptı eğer gitme imkanınız varsa ne olur ne olmaz doktora gidin derim progestron başlar hemen ama endişelenmeyin her 3 gebenin 1in görüyoruz bunu dedi

kızlar açık pembe lekelenmem var çok korkuyorum ya başına gelen oldu mu ?
Benim başıma hep geliyor bu defaki gebeliğimde korktum o an geldi ve evde iğne vardı onu vurdum uzandım sonra doktora gittim dedi ola bilir korkma ağır kaldırdın ve ya yerleşme kanamasıydı progestan fitil clexan iğne devam bende

Allah razı olsun kardeşim dediğin gibi hiç bişey teselli olmuyor ama rabbimden gelen kabulüm Rabbim yüzünü güldürsün sağlıkla kucağına al

Kızlar merakımı mazur görün yarın randevum var tam beş haftam dolmuş olacak. Keseyi normal ultrasondan görür mü vajinal ultrasonla mı bakıcak

Aslında bişeyde yapmadım çok kısa yürüdüm sadece. Normal acile gitsem suan bakarlar mı

Aslında bişeyde yapmadım çok kısa yürüdüm sadece. Normal acile gitsem suan bakarlar mı
Acil ultrasonla bakmıyor ben ilk gebeliğimde çok şiddetli ağrılarla ve kanamayla gittim bana ağrı kesici vurdular ve kanamayı durdurmak için iğne..doktoru aradılar dediler yarın ultrasona gel

Özellerin acilinden giriş yaparsanız kadın doğum nöbetçi oluyor, ben denedim ama hastanedende kaynaklı olabilir, acıbademde vardı nöbetçi kadın doğum dr

Kızlar merakımı mazur görün yarın randevum var tam beş haftam dolmuş olacak. Keseyi normal ultrasondan görür mü vajinal ultrasonla mı bakıcak
4+6 da gittin göremedi ama rahim hamileliğe hazrlanmış kalınşaşmış haftaya gel dedi bnmde yarın randevum inş kese göreriz 5+6

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…