- 1 Nisan 2022
- 12.975
- 15.690
- 228
- Konu Sahibi topraktonlari
-
- #2.001
O zaman kendi doktoruna git çok beklemedenİlacı aile hekimi verdi diye tedirgin oldum. Kadın doğumcu olmadığı için evham yapıyorum işte
vajinal mi baktı?Bu gün beta hcg değerim 3767cıktı kese henüz gözükmedi gözükmesi gerekmiyor mu arkadaşlar bı gözükse kesesi içim rahat edicek çok az miktarda lekelenmem de oldu bu gün
Canım senin sat kaçtıKızlar merhaba bende bugün çok şükür kesemi gördüm daha çok minnoş 4.22mm doktor herşeyin yolunda olduğunu söyledi. Bence kese boyutuda beta gibi kişiden kişiye değişiyor. Buda kesem
Sesle dinlemeyimi önermiyorsunuz ?Ben psikolojik olarak önermiyorum sonradan takıntıya dönüşebiliyor akışında yaşamak lazım
Aslında bir iki güne kanda çıkar ama bilemedim siz evde test falan yaptınız mıMerhaba arkadaşlar yumurtlamadan 11 12 gün geçti dün lavaboya gittim kendimi temizlerken selpağa 2 damla nokta şeklinde kan vardı ama küçüktü ondan önce miğde yanması vardı ne yesem yanıyordu bugün idrar testi yaptım ama çıkmadı lütfen bilgi verirmisiniz acaba erken mi yaptım bilmiyorum
10 aylık oldu yeniBebeğin kaç aylık
İdrar testi yaptım ama çıkmadıAslında bir iki güne kanda çıkar ama bilemedim siz evde test falan yaptınız mı
17.12Canım senin sat kaçtı
Folidoce marka kullanıyorum benKızlar hangi folik asidi kullanıyorsunuz doktorumun verdiği multivitaminin içimde d vitamini ve diğer vitaminler de var ama daha önce ki doktorum ilk haftalarda multivitamin önermiyorum demişti
Folidays kullanıyorumKızlar hangi folik asidi kullanıyorsunuz doktorumun verdiği multivitaminin içimde d vitamini ve diğer vitaminler de var ama daha önce ki doktorum ilk haftalarda multivitamin önermiyorum demişti
Bizde 11 aylık 6 aydan sonra ek gıdaya başlanıyor zaten tek anne sütü yetmezki10 aylık oldu yeni
Ben de kadın doğuma gittiğimde idrar yollarinda enfeksiyon oldugu icin igne olarak verdi antibiyotigi, sureyi uzatmadan gidebiliyorsaniz gidip hemen baslayin bence. Gecmis olsun simdidenKızlar 4 hafta 5 günlük hamileyim. Aile hekimine tahlil için gittim ancak yoğun idrar yolu enfeksiyonun var dedi ve antibiyotik yazdı. Sizce kullanmalı mıyım yoksa kadın doğum doktoruna gidene kadar bekleyeyim mi. İlk gebeliğim olduğu için biraz tedirginim.
Merhaba mart anneler topigindensiniz demi. HamilemisinizBizde 11 aylık 6 aydan sonra ek gıdaya başlanıyor zaten tek anne sütü yetmezki
Ben omepavm kullanıyorum omega3 folik asit ve vitamin minerallar var içinde doktorum uygun gördü onunla devam edicemKızlar hangi folik asidi kullanıyorsunuz doktorumun verdiği multivitaminin içimde d vitamini ve diğer vitaminler de var ama daha önce ki doktorum ilk haftalarda multivitamin önermiyorum demişti
Merhaba.Evet ordayım çok şükür aynenMerhaba mart anneler topigindensiniz demi. Hamilemisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?