Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    1
Merhaba arkadaşlar yumurtlamadan 11 12 gün geçti dün lavaboya gittim kendimi temizlerken selpağa 2 damla nokta şeklinde kan vardı ama küçüktü ondan önce miğde yanması vardı ne yesem yanıyordu bugün idrar testi yaptım ama çıkmadı lütfen bilgi verirmisiniz acaba erken mi yaptım bilmiyorum

Aslında bir iki güne kanda çıkar ama bilemedim siz evde test falan yaptınız mı

Kızlar hangi folik asidi kullanıyorsunuz doktorumun verdiği multivitaminin içimde d vitamini ve diğer vitaminler de var ama daha önce ki doktorum ilk haftalarda multivitamin önermiyorum demişti

Ben de kadın doğuma gittiğimde idrar yollarinda enfeksiyon oldugu icin igne olarak verdi antibiyotigi, sureyi uzatmadan gidebiliyorsaniz gidip hemen baslayin bence. Gecmis olsun simdiden

Merhaba canım. Tebrik ederim. Benide eklermisin. Bu gün öğrendim. Yaş 23. 2. Çocuğum olacak. sat 26.12.2024. Tahmini doğum tarihi 2 Ekim. Ama ben sezeryan olacağım için ekime kalacağımı düşünmüyorum.

Kizlar. Kaçıncı haftada Dr gittiniz ben 6 haftadan sonra gitmeyi düşünüyorum

Şuan yarın 4 haftalik olucam

Kızlar hangi folik asidi kullanıyorsunuz doktorumun verdiği multivitaminin içimde d vitamini ve diğer vitaminler de var ama daha önce ki doktorum ilk haftalarda multivitamin önermiyorum demişti
Ben omepavm kullanıyorum omega3 folik asit ve vitamin minerallar var içinde doktorum uygun gördü onunla devam edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…