Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    1
Çok çıktı doğru söylüyorlar ben ilk gebelikte çok zaman diyordum açmayın siz duyun yeter bu defada istedim söyleyim ama geç kaldım açmış oldu sesi
Çok teşekkür ederim bunları öğrendiğim iyi oldu , kalpbini peki vajinal mı görüyorlar yoksa karından mı

Hem karindan hem vajinal baktı aslında bende yumurtlamadan eminim doktor kontrol etmişti
İnsallah bebislerimiz bizimle dediğin gibi pozitif düşünelim

Selam kızlar tüp bebek hamişlerine bi sorum olacak lütfen cevaplayın bnm kafam fena karıştı. Gebelik haftası neye göre hesaplanıyor . Siz veya Dr unuz nasıl hesapladı. Mesela bn 8 ocakta 5. Gün embriyo transferi oldum şuan kaç hafta kaç gün oluyor ?

Ay randevu yok ki hiç doktor ayarlayacağım bir tane ama devamlılık nasıl sağlarım bilmiyorum canım

5.gün transferinde 8 ocak günü 19 günlük hamile sayılıyorsunuz, eğer geç transfer olmadıysanız

Kızlar bende sanki akıntım var gibi bir his var ama baktığımda hiçbirşey yok Sizdede varmı

Merhaba benide kaydede bilirmisiniz yaş 34 2.ci çocuk Aralık 15son regl tarihim tahmini doğum 20ekim

Bu gün beta hcg değerim 3767cıktı kese henüz gözükmedi gözükmesi gerekmiyor mu arkadaşlar bı gözükse kesesi içim rahat edicek çok az miktarda lekelenmem de oldu bu gün

Ay randevu yok ki hiç doktor ayarlayacağım bir tane ama devamlılık nasıl sağlarım bilmiyorum canım
devlette dimi
bende ilk hamileliğimde bu yüzden özele gittim işte.
bir kere zorla buldum, devlet hastanesiydi ama doktorda hastanede iyiydi.
sonra dedim her ay bununla uğraşamam

Merhaba arkadaşlar yumurtlamadan 11 12 gün geçti dün lavaboya gittim kendimi temizlerken selpağa 2 damla nokta şeklinde kan vardı ama küçüktü ondan önce miğde yanması vardı ne yesem yanıyordu bugün idrar testi yaptım ama çıkmadı lütfen bilgi verirmisiniz acaba erken mi yaptım bilmiyorum

Ben psikolojik olarak önermiyorum sonradan takıntıya dönüşebiliyor akışında yaşamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…