- 14 Temmuz 2023
- 3.007
- 3.176
- 53
- 23
- Konu Sahibi topraktonlari
-
- #2.021
Bende ordayim:) şimdi de 4 haftalik hamileyim. Sen Şubat mı dogurmuştunMerhaba.Evet ordayım çok şükür aynen
Benimde 16.12 beta kaçtı canım ben randevu bulamıyorum daha gitmedim hastaneye bugün kan verdim artışa bakmak için
Ben 20sinde verdim en son kan 1356 çıkmıştı. Keseyi vajinal gördü tekrar beta istemedi. Bebek ve kalp atışı için 10 gün sonra çağırdı kağıda baktım şimdi 5+1 olarak gözüküyorBenimde 16.12 beta kaçtı canım ben randevu bulamıyorum daha gitmedim hastaneye bugün kan verdim artışa bakmak için
Devlette de belirli periyotlarda paket mi oluyor?Ben hemşireyim devletteyim hem burdan hemde özelden takip düşünüyorum paket şekllinde muayene ve doğum oluyor
canım son ilişkiden kaç gün geçti? idrar testine devam et benceMerhaba arkadaşlar yumurtlamadan 11 12 gün geçti dün lavaboya gittim kendimi temizlerken selpağa 2 damla nokta şeklinde kan vardı ama küçüktü ondan önce miğde yanması vardı ne yesem yanıyordu bugün idrar testi yaptım ama çıkmadı lütfen bilgi verirmisiniz acaba erken mi yaptım bilmiyorum lütfen bir destek olurmusun net cevap alamadım kimseden
Hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallah canımBen 20sinde verdim en son kan 1356 çıkmıştı. Keseyi vajinal gördü tekrar beta istemedi. Bebek ve kalp atışı için 10 gün sonra çağırdı kağıda baktım şimdi 5+1 olarak gözüküyor
Bir ikin sonra testi tekrarlayın farklı markalar ile tekrar çizgi görürseniz kan verin inşallah istediginiz gibi olurİdrar testi yaptım ama çıkmadı
Merhabalar herkese
Yaş 37
Çocuk 2
Sat 5 Aralık
Tahmini doğum tarihi 11 Eylül
Rahat bir gebelik,sağlıklı,mutlu bebişler olsun
İnşallah teşekkürlerBir ikin sonra testi tekrarlayın farklı markalar ile tekrar çizgi görürseniz kan verin inşallah istediginiz gibi olur
Doktor bana adetin 10 gün gecikince kese görünür o zaman gel demişti 6 haftanın icinde oluyorum salı günü gideceğim bendeKizlar. Kaçıncı haftada Dr gittiniz ben 6 haftadan sonra gitmeyi düşünüyorum
Bende de var hala ama 5. Haftalardaki gibi değil daha nadir ama oluyor aradaKizlar, adet olacakmis gibi agrilar, normalde adet haftasi gelince mi oluyor acaba, cunku normalde bugun benim adet gunumdu. 8. hafta icindeyim ve o tarz agrilarim var
Evet hatırladım)ben şubatım aynen erken geldi benimki..ne güzel sezeryanmıydı sendeBende ordayim:) şimdi de 4 haftalik hamileyim. Sen Şubat mı dogurmuştun
Hayır karından baktı bide bu gün biraz lekelenmem oldu eşimin kan grubu + benim - olduğu için bir iğne yapıldi kan uyuşmazlığı için düşük riski olabilir yerleşme kanaması da olabilir dedi progestan diye bir ilaç verdi korkuttu açıkcasivajinal mi baktı?
Yaa ne güzelTam bugün 5+6da ben de aynı böyle minnak tatliş bi kese gördümtebrik ederim canım inşallah sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza. Doktorun vajinal muayene mi etti? Çünkü benim doktorum vajinal muayene istemedi ama aklımda bisürü soru işareti kaldı
Çok çok az yiyor biraz yoğurt veya çorba ancakBizde 11 aylık 6 aydan sonra ek gıdaya başlanıyor zaten tek anne sütü yetmezki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?