Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Kız

OY: 0 0,0%
  • Erkek

• İkiz Kız

• İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    0
Kızlar tekrar selaamm ilk beta 243 çıkmıştı 6 gün sonra yani dün kan verdim 4817 çıkmış yarın akşam da doktordan randevu aldım sat 6 ocak ayyy çok heyecanlı bi bekleyiş buu doktora gitmeden inanasım da gelmiyor halbuki ikinci olacak Allahın izniyle inşallah varmı benim gibi inanamayann 🌸🌸 Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah 🌸🌸
Hayırlı olsuuuuuun 😍😍😍😍🥰

Ben daha söylemedim canım
Kalp atışını beklemek en mantıklısı sanırım
Hanımlar fün geceden beri karnım ağrıyor kadın doktoruna geldim beni alacaklar bekliyorum şimdi. İnşallah hakkımda hayırlı şeyler olur.
Gittin mi canım ne desi doktor
Kızlar şimdi doktora gidiyorum ama dünden beri hafif hafif kanamam var ped koydum ve korkuyorum dua edin nolur
Ay inşallah güzel haberler alırısn

Kalp atışını beklemek en mantıklısı sanırım

Gittin mi canım ne desi doktor

Ay inşallah güzel haberler alırısn
İnşAllahhhh vallahi sıra gelmek üzere ama dua ede ede bekliyorum inşAllah güzel haberler alırım yaaa herkesin bu süreci çok iyi geçer inşAllahhhh

Ailelerine keseyi görmeden söylediniz mi kızlar
Ben o hatayı daha önce yapmıştım. Testte pozitifi görünce herkese söylemiştim. Sonra kese görğndü bebek oluşmadı:(( 2. De de yine pozitif gördüm, akıllanmadan söyledim yine bu sefer de betam düzgün artmadı kimyasal gebelik oldu. Bu sefer ilk 3 ay düşük riski azalana kadar ağzımı açıp tek kelime etmem🤣🤣🤣🤣

Ben o hatayı daha önce yapmıştım. Testte pozitifi görünce herkese söylemiştim. Sonra kese görğndü bebek oluşmadı:(( 2. De de yine pozitif gördüm, akıllanmadan söyledim yine bu sefer de betam düzgün artmadı kimyasal gebelik oldu. Bu sefer ilk 3 ay düşük riski azalana kadar ağzımı açıp tek kelime etmem🤣🤣🤣🤣
İlk 2 si öyle olunca haklısınız bence de 3 ay bekleyin. Çünkü sonra çevrenin söylemide can sıkıcı oluyor

Bizimki de tam tersi aslında. Bana kalsa doğunca haberleri olsun sjsjsj ama eşim şimdi bile söylemek istiyor 😃
😂😂Ay sizde tam tersi Aslında mantıklı olan ilk üç ay geçtikten sonra çünkü düşük riski falan oluyor sonra aileler çok üzülüyor

İlk 2 si öyle olunca haklısınız bence de 3 ay bekleyin. Çünkü sonra çevrenin söylemide can sıkıcı oluyor
Ben ne bileyim boş gebelik kimyasal gebelik diye bişi olduğunu bile duymamıştım hiç. Test pozitifse hamilesindir yani. Hatta böyle iş yerinden kızlar hamile olduklarını söylediklerinde 3 aylık falan oluyolardı ben de içimden söyleniyodum nazar değmesin diye mi söylemiyolar çok saçma diye🤣meğer bi bildikleri varmış🤣🤣🤣 ama beni daha yıpratan şey sürekli herkesin bir teselli moduna girmesi oluyodu.

Bende sizin yerinizde olsam söylemem benimde bir kimyasalım var ama o zaman ailelere söylememiştik iyiki söylemedik yoksa bu sefer ailelerde çok üzülürdu

Ben ne bileyim boş gebelik kimyasal gebelik diye bişi olduğunu bile duymamıştım hiç. Test pozitifse hamilesindir yani. Hatta böyle iş yerinden kızlar hamile olduklarını söylediklerinde 3 aylık falan oluyolardı ben de içimden söyleniyodum nazar değmesin diye mi söylemiyolar çok saçma diye🤣meğer bi bildikleri varmış🤣🤣🤣 ama beni daha yıpratan şey sürekli herkesin bir teselli moduna girmesi oluyodu.
Ay bende hiç bilmiyordum hep burdan öğrendim bu tür şeyleri 😂

😂😂Ay sizde tam tersi Aslında mantıklı olan ilk üç ay geçtikten sonra çünkü düşük riski falan oluyor sonra aileler çok üzülüyor
Evet o yüzden bi tık geç söylenmesi daha iyi. Ama benim 2 gebeliğimde de aşırı bulantım oluyordu hep yatıyordum o yüzden söylemesemde anlarlardı 🤭 inşallah bunda olmazz
Evet son cümle işte. Olsun yine olur, üzülme bi tanr oldıysa demekki olacak böyle boş laflar. İnşallah sağlıkla ilerlerde hayırla alırsın kucağına 😇

Back