- 5 Şubat 2025
- 36
- 43
- 3
- 35
adetınden 10gun sonramı negatif cıktı birde kan versen icin rahat eder aslındaHanımlar adetimden 10 gün geçti. Normalde erken olurum geç olmam. Testim negatif çıktı. Ama size söylemiştim adet tarihimde 3 gün sancım var sırt ağrım vardı.
Kadın doktoruna testim negatif dersem en az 4 ay sonra ya randevu verir Burda böyle. Olduğum yerde 2 tane kadın doktor var kendi doktorum 4 aya verse diğeri 6 aya verir. İnanın Burda böyle. Sizce ne yapmalıyım adet olmadım ve hamile olduğum konusunda eminim ben vücudumu hamileliklerimi biliyorum. Sizce ne yapmalıyım
bunu bende indireyimEvet cocukla ilgili,gelisimle ilgili hangi hafta nasıl görunuyo,hangi hafta ne yiyip neyi yemememiz lazım herşey var
İndir canim çok yararlıbunu bende indireyim
Ah anladım canımm ben de bir rahatsızlığın mı var ondan mı istiyorsun diye düşünmüştüm. Her ihtimali değerlendirmek düşünmek önemli. Aklın kalmasın kesinlikle görüş öyleyse fikir alRiskli gebelikte takip yapan uzman kuzum. Yaşım 36 riskli gruptayım belki ihtiyaç olursa diye daha donanımlı olsun istiyorum
Oyy Aleyküm selamm canım bende 6+56+4 den selamlar nabersiniz güzeller
Yok en son 4 gün önce yaptım. Ama bu defa adetim yakın yumurtlama olduğunu gördüm. Geç döllenme olabilir benim düşüncemadetınden 10gun sonramı negatif cıktı birde kan versen icin rahat eder aslında
Ben zaten troidli idim, gebelikte de 2 den yukarı tutmamak gerekiyor diye biliyorum.Kızlar kan tahlilinde benim gibi troid çıkan var mı ?
bende hasimato var yarın onuda bir soracam bakalım ne dicek muhtemelen ilaç kullanıcamKızlar kan tahlilinde benim gibi troid çıkan var mı ?
Bende yeni öğrendim levotiron 25 mg verdi bakalım inşallah düzelirbende hasimato var yarın onuda bir soracam bakalım ne dicek muhtemelen ilaç kullanıcam
Ya yeni öğrendim riskliymis ilac kullaniyor musun ?Ben zaten troidli idim, gebelikte de 2 den yukarı tutmamak gerekiyor diye biliyorum.
saol canım sanada geçmiş olsun. Gebelikte zaten yükseliyor tiroid. Riskli evet ama ilacla kontrol altına alınıyor kolayca. Endise etme. dogumdan sonra düşer inşallahBende yeni öğrendim levotiron 25 mg verdi bakalım inşallah düzelirsanada geçmiş olsun canım
Evet canımcım umarım bu süreç hepimiz için çok sağlıklı ve güzel geçer, hiiç ihtiyaç kalmaz böyle bir şeyeAh anladım canımm ben de bir rahatsızlığın mı var ondan mı istiyorsun diye düşünmüştüm. Her ihtimali değerlendirmek düşünmek önemli. Aklın kalmasın kesinlikle görüş öyleyse fikir al
Ben orasını anlayamadım ya. Benim normalde sat'a göre 5+2. Usg görüntüsünün üstünde de tam öyle yazıyor:Hayırlı olsun sağlıklı olsun inşallahbu hafta sata göre mi Usg de çıkan mı acaba? Ben bugün gittim Usg ye göre böyle çıktı ama sata göre 6+4.biraz geri olunca evham yaptım.
Muayene ücreti nasıl acaba?
İnşallah inşallah çok aminnnnEvet canımcım umarım bu süreç hepimiz için çok sağlıklı ve güzel geçer, hiiç ihtiyaç kalmaz böyle bir şeye
Benim de tsh 3.18 çıktı ama doktor bir şey söylemedi. Senin kaç çıktı canım yarın gidince hatırlatmaya yazdım sormayı düşünüyorum. Okuduğum kadarıyla sürekli değişiyormuş yani 1 saat sonra tekrar ölçünce bile farklı çıkıyormuş. Benim de aklımda o. Diğer değerlerle değerlendirince belki önemli bir değer olarak görmemiştir bilemedimKızlar kan tahlilinde benim gibi troid çıkan var mı ?
Bu ultrason cihazları ileri geriyi iyi bilemiyor bence, ölçümlerinin doğru sanılanı da hatalıdır. Bebeğinizi gördüyseniz hiç endiişe etmeyin boşa. Makineye güven olmaz. Bi de her çocuğun gelişimi aynı olmadığı gibi her bebeninki de aynı olmaz. O referans değerler filan çok genel geçer şeyler. Siz iyi hissediyorsanız, bebek bir önceki haftaya göre gelişiyorsa büyüyorsa yeterdir. İnşallah güzelce sağlıkla şifayla birbirinize kavuşursunuz. Biz de aynı şekilde.Hayırlı olsun sağlıklı olsun inşallahbu hafta sata göre mi Usg de çıkan mı acaba? Ben bugün gittim Usg ye göre böyle çıktı ama sata göre 6+4.biraz geri olunca evham yaptım.
Muayene ücreti nasıl acaba?
Benim 4.93 çıktı ama doktorum bunun sorun olabileceğini söyledi hemen ilaç başlattı. Mutlaka bana da haber ver canımBenim de tsh 3.18 çıktı ama doktor bir şey söylemedi. Senin kaç çıktı canım yarın gidince hatırlatmaya yazdım sormayı düşünüyorum. Okuduğum kadarıyla sürekli değişiyormuş yani 1 saat sonra tekrar ölçünce bile farklı çıkıyormuş. Benim de aklımda o. Diğer değerlerle değerlendirince belki önemli bir değer olarak görmemiştir bilemedim
İnşallah ya aslında gece terlemeleri sivilceler saç dokulmeleri de bundan heralde benim sende de var mı bunlarsaol canım sanada geçmiş olsun. Gebelikte zaten yükseliyor tiroid. Riskli evet ama ilacla kontrol altına alınıyor kolayca. Endise etme. dogumdan sonra düşer inşallah
ya onu bende anlamadım benım 7hafta olarak görünüyor ılk doktora gittigimde 6+2 ydi ama doktor daha kucuk dedı kese 7mm dedi. ultrasona göre gec dollenme olabilir dedi.Ben orasını anlayamadım ya. Benim normalde sat'a göre 5+2. Usg görüntüsünün üstünde de tam öyle yazıyor:
GA 5w2d (yani herhalde 5 weeks 2 days)
GS 5,95 mm (herhalde bu da kese boyutu)
Bu ultrason cihazı 5+2'yi bu kadar kesin şekilde tespit mi etti, yoksa ben 5+2 deyince doktor sisteme girdi de o yüzden mi ultrasonda öyle yazdı?
Bunu bilen varsa çok makbule geçer kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?