Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Kız

OY: 0 0,0%
  • Erkek

• İkiz Kız

• İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    0
Ay atasehir yazmişsin atakoyle kariştirdm kuzum ben avrupa yakasindayim🤗🌸semtlerin adini karişt

Ben Yaptirmak icin gttim doktor orali olmadi ordaki hemsireye soyledim o doktorun hemsiresi ben degilim dedi cok ilgisz bi saglik ocagi ben ilce saglik mudurlugune gdip devstrcem saglik ocagini ondan sonra kayit yaptirirm kacinci aylarda kayit yaptmk gerekiyor bilginiz varmi gececegim saglik ocago dolu dilekce vercem artik.😏
E devletten aile hekimi değiştirebiliyorsunuz diye biliyorum bi bakın isterseniz

Kızlar 4+4 te kese gözükür mü

dünde diger kızım rahatsızlandı sabahladık. Sürekli kustu kıyamam eşim acile götürdü artık baktık gecmiyo. Perişan olduk. Hamilelik böyle daha zormus valla. Dikkatte edemiyosun anne olunca malesef. Bugun adırı bir bel agrım var mesela ins sorun yoktur

öncelikle çok teşekkür ederim güzel dileklerin için ve sana da çok geçmiş olsun. çok haklısın,insanın en çok bu dönemde kendini akışa bırakması,rahatlaması gerekiyor ama kötü tecrübeler maalesef mantığın önüne geçiyor. umarım hepimiz çok sağlıklı bir süreç geçirip bebeklerimizi sağlıklı olarak kucaklarımıza alırız
Amin inşallah rabbim hepimize nasip etsin sağlıklı şekilde kucağımıza almayı. Bu defa güzel olacak öyle hisset dua et sakin şekilde büyüsün karnında miniğin 🥹🥰

dünde diger kızım rahatsızlandı sabahladık. Sürekli kustu kıyamam eşim acile götürdü artık baktık gecmiyo. Perişan olduk. Hamilelik böyle daha zormus valla. Dikkatte edemiyosun anne olunca malesef. Bugun adırı bir bel agrım var mesela ins sorun yoktur
Çok geçmiş olsun 😞 çocuklar hastalanmasa keşke kıyamam.

Kızlar ankarada olup doktor seçimi yapan veya tavsiyesi olan var mı? Memorialdan fiyat alan var mı? Bu konularda da konuşalım biraz, Ben prof. ayse kırbasa gittim çok pozitif biri ama prof ucreti fazla geldi 70 bin civarı bir doktor arıyorum.

Kızlar ankarada olup doktor seçimi yapan veya tavsiyesi olan var mı? Memorialdan fiyat alan var mı? Bu konularda da konuşalım biraz, Ben prof. ayse kırbasa gittim çok pozitif biri ama prof ucreti fazla geldi 70 bin civarı bir doktor arıyorum.
Canım ben de ankaradayım ve memorial’ı aradım güya döneceklerdi hala dönmediler. Bahsettiğin hoca nerde? Bu konuda ben de arayıştayım hala umarım kalp atışını duyup bundan sonra devam edeceğim bir doktor olsun isterim. Bu hocanın ücreti ne kadarmış?

Geç döllenme olması sorun olur mu
Geç döllenme sorun yaratmıyor diye biliyorum sadece adet tarihini bebeğe göre düzenliyorlar. İnternetten araştırma yapmıştım geç döllenme sorun yaratır mı vs diye hep pcos geç döllenmeye neden olabilir hamilelikte iyi şekilde takip edilmeli falan diyor. Doktorumla henüz görüşemedim nedir bu durum vs diye ama sorun yaratmaz diye düşünüyorum

Canım ben de ankaradayım ve memorial’ı aradım güya döneceklerdi hala dönmediler. Bahsettiğin hoca nerde? Bu konuda ben de arayıştayım hala umarım kalp atışını duyup bundan sonra devam edeceğim bir doktor olsun isterim. Bu hocanın ücreti ne kadarmış?
97500 muş, medicana ayse kirbas

bende ankaradayım simdilik zahide kücük e gidiyorum. Ama yarında yenımahalle yıldırım beyazıta bi gidicem arkadasşarım oradakı doktorları cok övdüler bi denicem memnun kalırsam devlet olsun istiyorum cunku. Özeldeki mevzulardan dolayı. ilk dogumumu koruda yapmıstım memnundum. Önerilecek doktorları takıp edeyim bende

bende ankaradayım simdilik zahide kücük e gidiyorum. Ama yarında yenımahalle yıldırım beyazıta bi gidicem arkadasşarım oradakı doktorları cok övdüler bi denicem memnun kalırsam devlet olsun istiyorum cunku. Özeldeki mevzulardan dolayı. ilk dogumumu koruda yapmıstım memnundum. Önerilecek doktorları takıp edeyim bende
Ayy zahide kucuk un videolarini gormustum youtube cok candan bi doktora benziyor dogum videolarinda annelere o kadr sabirli yaklaşiyorki ankarada olsam kesin ona giderdim ama malesef istanbuldayim.

Back