Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Kız

OY: 0 0,0%
  • Erkek

• İkiz Kız

• İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    0
Benim kulandığım uygulama ücretsiz canım ismi Gün gün Gebelik.
Evet canim ilk haftalarda regl ağrısı gibi bel,karın,kasık ağrısı normal benim 5 haftada cok oluyodu karnım çok ağrıyodu ama şuan 6+6 haftayim daha hafif ağrılar oluyor sen kaç haftalık sın
Evett o gün gün gebelik muhteşem ötesi uygulama hem içinde soru cevap bölümü de var. Hem her şey detaylı anlatıyor. Çocuk bölümü de var.

6+4 den selamlar nabersiniz güzeller 🤗
5+6 dan selam canim Çok sukur iyiyiz canim sen nasilsin♥️🤰
Masallah nerdeyse 6 haftalik olucaksin 🥰 minik kalbi belkide atmaya başlamıştır 😋
Bende şükür iyiyim günlük duphaston ilaç. serum iğneleri alıyorum. İnsallah faydası olur.

teşekkür ederim kızlar. bugün doktora gittim, 5+2 deyim, keseyi karından gördük çok şükür, doktor ağrı çok dayanılmaz ve kanamalı olmadıkça normal dedi. 10 gün sonra çağırdı yeniden kalp atışı ve bebeği görmek için.
Hayırlı olsun sağlıklı olsun inşallah 🙏 bu hafta sata göre mi Usg de çıkan mı acaba? Ben bugün gittim Usg ye göre böyle çıktı ama sata göre 6+4.biraz geri olunca evham yaptım.
bende ankaradayım simdilik zahide kücük e gidiyorum. Ama yarında yenımahalle yıldırım beyazıta bi gidicem arkadasşarım oradakı doktorları cok övdüler bi denicem memnun kalırsam devlet olsun istiyorum cunku. Özeldeki mevzulardan dolayı. ilk dogumumu koruda yapmıstım memnundum. Önerilecek doktorları takıp edeyim bende
Muayene ücreti nasıl acaba?

6+4 den selamlar nabersiniz güzeller 🤗
Masallah nerdeyse 6 haftalik olucaksin 🥰 minik kalbi belkide atmaya başlamıştır 😋
Bende şükür iyiyim günlük duphaston ilaç. serum iğneleri alıyorum. İnsallah faydası olur.
İnşallah canim agrilarin varmi hala benim bigun agrim yok diye endiseliyim agri olsa yine endiseliyim orasi ayrida 😅

Evett o gün gün gebelik muhteşem ötesi uygulama hem içinde soru cevap bölümü de var. Hem her şey detaylı anlatıyor. Çocuk bölümü de var.
Evet cocukla ilgili,gelisimle ilgili hangi hafta nasıl görunuyo,hangi hafta ne yiyip neyi yemememiz lazım herşey var🥰

Ahahha şu kalp atışını duyayayım hayırlısıyla aynı zamanda perinatolog olan bir uzman istiyorum
Perinatolojiye ne için gitmek istiyorsunuz? Ben de normal bir kadın doğum mu yoksa perinatolojiye mi gitmem lazım rahatsızlığımdan dolayı düşünüyorum. Ne gibi durumlarda gidiliyor yani bunu tam bilmiyorum

Hanımlar adetimden 10 gün geçti. Normalde erken olurum geç olmam. Testim negatif çıktı. Ama size söylemiştim adet tarihimde 3 gün sancım var sırt ağrım vardı.
Kadın doktoruna testim negatif dersem en az 4 ay sonra ya randevu verir Burda böyle. Olduğum yerde 2 tane kadın doktor var kendi doktorum 4 aya verse diğeri 6 aya verir. İnanın Burda böyle. Sizce ne yapmalıyım adet olmadım ve hamile olduğum konusunda eminim ben vücudumu hamileliklerimi biliyorum. Sizce ne yapmalıyım

Ayy zahide kucuk un videolarini gormustum youtube cok candan bi doktora benziyor dogum videolarinda annelere o kadr sabirli yaklaşiyorki ankarada olsam kesin ona giderdim ama malesef istanbuldayim.
evet cok tatlı naif bir kadın sevdim bende. Birkac kere daha gidince net dusuncemi yazarım

Perinatolojiye ne için gitmek istiyorsunuz? Ben de normal bir kadın doğum mu yoksa perinatolojiye mi gitmem lazım rahatsızlığımdan dolayı düşünüyorum. Ne gibi durumlarda gidiliyor yani bunu tam bilmiyorum
Riskli gebelikte takip yapan uzman kuzum. Yaşım 36 riskli gruptayım belki ihtiyaç olursa diye daha donanımlı olsun istiyorum

Back