ben ataköydeyim :) acıbadem internationala gidiyorum Tevfik Ertürke ilk doğumumu da orda yaptım aşırı memnunum hatta tek doğum bizimkiydi prensesler gibi bakıldım doktorum da çok memnunum vitamin konusunda benim drum dışardan takviyeye karşı o yüzden folbioil kullandım sadece o da hafta da iki kere onun dışında ben ilaç kullanmıyorım çocuğuma da vitamin takviyesi vermiyorumAy atasehir yazmişsin atakoyle kariştirdm kuzum ben avrupa yakasindayimsemtlerin adini kariştrdim
e nabızldan aile hekimini değiştirebilirsiniz aslında doktorlar fazla test istese de aile hekimliği genelde yeterli oluyorAy atasehir yazmişsin atakoyle kariştirdm kuzum ben avrupa yakasindayimsemtlerin adini karişt
Ben Yaptirmak icin gttim doktor orali olmadi ordaki hemsireye soyledim o doktorun hemsiresi ben degilim dedi cok ilgisz bi saglik ocagi ben ilce saglik mudurlugune gdip devstrcem saglik ocagini ondan sonra kayit yaptirirm kacinci aylarda kayit yaptmk gerekiyor bilginiz varmi gececegim saglik ocago dolu dilekce vercem artik.
Günaydın canım, Happy MomKızlar hayırlı sabahlar. Bu haftayı takip etmek için kullandığınız bir uygulama var mı :) sanki vardı ama aklıma gelmedi bir türlğ
Çok geçmiş olsunLütfen yardım edin lütfen yeni doğan bebeğin beyninde kist var diyorlar başına gelen varmı korkmalımıyım napacağımı bilmiyorum sonnradan kaybolan varmı
Kaç günlük dedi doktorMerhaba tebrik ederim. Sağlıkla gelsin inşallah
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun
Kaç haftalık olduğunu nasıl anlıyolar son adet tarihine göre mi keseye göre miAyyy ayyy minnoş minik kalplilerinşallah duyarsın canımmm hayırlısıyla geçsin tüm süreçler benim daha 4+1 de gözüküyor son adet gününe göre 11 ocaktı
Ücret istiyor oGünaydın canım, Happy Mom
Fikrim yok Rabbim acil şifalar versinLütfen yardım edin lütfen yeni doğan bebeğin beyninde kist var diyorlar başına gelen varmı korkmalımıyım napacağımı bilmiyorum sonnradan kaybolan varmı
AminFikrim yok Rabbim acil şifalar versin
Benim kulandığım proğram Gün Gün gebelik diye yaziyo cok memnunumKızlar hayırlı sabahlar. Bu haftayı takip etmek için kullandığınız bir uygulama var mı :) sanki vardı ama aklıma gelmedi bir türlğ
Happy mom indirdim şimdi. Önceden de onu kullanmıştım arkadaş söyleyince hatırladım. teşekkürlerBenim kulandığım proğram Gün Gün gebelik diye yaziyo cok memnunum
Bende şuan adet olacak gibiyim karnımın içi bulanıyor tuhaf bisey oluyor diye korkuyorumKızlar ücretsiz mi o uygulama ya ben baktım anlayamadım bi de bişey sorcam adet olacakmış gibi ve adet ağrısı çeken var mı arada olsa da sık sık oluyo benim
Yok canım ücretsiz kullanıyorum ben ücretli olduğunu ilk defa senden duydum bir önceki gebeliğimde de kullanıyordumÜcret istiyor o
Şimdi gördüm hahah evet ben de diyorum nasıl ücretli ya
Kızlar bende de oluyor o ama geçiyor kanama vs yok ona bakıyorum sürekli bence normal ilk hamileliğimde de böyleydi doktorum olur ara ara öyle yerleşmesiyle alakalı demişti siz de yine kendi doktorunuza sorabilirsinizBende şuan adet olacak gibiyim karnımın içi bulanıyor tuhaf bisey oluyor diye korkuyorum
Teşekkür ederim. 4.+2 imiş şuan benimkiŞimdi gördüm hahah evet ben de diyorum nasıl ücretli ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?