Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Kız

OY: 0 0,0%
  • Erkek

• İkiz Kız

• İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    0
Ay atasehir yazmişsin atakoyle kariştirdm kuzum ben avrupa yakasindayimsemtlerin adini kariştrdim
ben ataköydeyim :) acıbadem internationala gidiyorum Tevfik Ertürke ilk doğumumu da orda yaptım aşırı memnunum hatta tek doğum bizimkiydi prensesler gibi bakıldım doktorum da çok memnunum vitamin konusunda benim drum dışardan takviyeye karşı o yüzden folbioil kullandım sadece o da hafta da iki kere onun dışında ben ilaç kullanmıyorım çocuğuma da vitamin takviyesi vermiyorum

e nabızldan aile hekimini değiştirebilirsiniz aslında doktorlar fazla test istese de aile hekimliği genelde yeterli oluyor

Lütfen yardım edin lütfen yeni doğan bebeğin beyninde kist var diyorlar başına gelen varmı korkmalımıyım napacağımı bilmiyorum sonnradan kaybolan varmı

Ayyy ayyy minnoş minik kalpliler inşallah duyarsın canımmm hayırlısıyla geçsin tüm süreçler benim daha 4+1 de gözüküyor son adet gününe göre 11 ocaktı
Kaç haftalık olduğunu nasıl anlıyolar son adet tarihine göre mi keseye göre mi

Lütfen yardım edin lütfen yeni doğan bebeğin beyninde kist var diyorlar başına gelen varmı korkmalımıyım napacağımı bilmiyorum sonnradan kaybolan varmı
Fikrim yok Rabbim acil şifalar versin

Kızlar ücretsiz mi o uygulama ya ben baktım anlayamadım bi de bişey sorcam adet olacakmış gibi ve adet ağrısı çeken var mı arada olsa da sık sık oluyo benim

Kızlar ücretsiz mi o uygulama ya ben baktım anlayamadım bi de bişey sorcam adet olacakmış gibi ve adet ağrısı çeken var mı arada olsa da sık sık oluyo benim
Bende şuan adet olacak gibiyim karnımın içi bulanıyor tuhaf bisey oluyor diye korkuyorum

Bende şuan adet olacak gibiyim karnımın içi bulanıyor tuhaf bisey oluyor diye korkuyorum
Kızlar bende de oluyor o ama geçiyor kanama vs yok ona bakıyorum sürekli bence normal ilk hamileliğimde de böyleydi doktorum olur ara ara öyle yerleşmesiyle alakalı demişti siz de yine kendi doktorunuza sorabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…