- 2 Temmuz 2019
- 576
- 624
- 103
Merhaba benim gibi aynı dertten muzdarip arkadaşım veya ablam6000 beta ile zor göründü ama ben kiloluyum
Saglik ocaginda ver hemen merakla bekliyorumTeşekkür ederimyok henüz vermedim
valla bence deHemen doğursak diyoruz ama doğduktan sonrada özlicez bu günleri. İlk gebeliğimden tecrübe edindiğim şey buTadına vara vara yaşayalım gebeliğimizi
Sağlık ocakları skıntı çıkarıyor burda ya. Hafta içi hastaneye gitmeyi planlıyorum bakalımSaglik ocaginda ver hemen merakla bekliyorum
Niyeki beta her saglik ocaği alirSağlık ocakları skıntı çıkarıyor burda ya. Hafta içi hastaneye gitmeyi planlıyorum bakalım
Aklımdasın bu arada benim kızım ultrason görüntüsü ile o listeyide alıp atmış bi yerlere bulamıyorumNiyeki beta her saglik ocaği alir
canım diyetisyeneMerhaba benim gibi aynı dertten muzdarip arkadaşım veya ablambende kiloluyum 10 bin üstü betam vardı benimde doktor göremedi karından sadece kese gördü. 3 gün sonra alttan muayene ile gördük bebeği
Bende gruba bu gün yazcaktım kilolu olup benim gibi gebe olan var mı diye. Çünkü kilolu gebelik zor derler
İlk gebeliğimde 65 kiloydum ama pcos hastalığım yüzünden şuan 100 küsür varım
Mide ameliyatı düşünüp doktor araştırıyordumki hamile olduğumu öğrendim
canım zahmet olmazsa testini paylaşabilir misin
canım diyetise gidebilirsin ben öyle yapmıştım bulursam listemi atayım sizlere kilolular çok az kilo alıyor genelde hamileliklerinde korkma:)Merhaba benim gibi aynı dertten muzdarip arkadaşım veya ablambende kiloluyum 10 bin üstü betam vardı benimde doktor göremedi karından sadece kese gördü. 3 gün sonra alttan muayene ile gördük bebeği
Bende gruba bu gün yazcaktım kilolu olup benim gibi gebe olan var mı diye. Çünkü kilolu gebelik zor derler
İlk gebeliğimde 65 kiloydum ama pcos hastalığım yüzünden şuan 100 küsür varım
Mide ameliyatı düşünüp doktor araştırıyordumki hamile olduğumu öğrendim
Diyetisyene randevu almam için önce iç hastalıklarından randevu almam lazım. az öncede baktım hatta randevu düşmüyor düşsün direk gidicemcanım diyetisyene
canım zahmet olmazsa testini paylaşabilir misin
Bizim burdaki doktorlar bir garip anlam veremediğim bi şekilde. Bi ara haftalık crp baktırmam gerekiyordu ona bile bakmamışlardı. Gebelik içinde orda da idrar testi yapıyorlar saçma bi şekilde.Niyeki beta her saglik ocaği alir
Beta verdinizmi hayırlı olsun
Hafta içi inşallah:) teşekkür ederimBeta verdinizmi hayırlı olsun
İlk gebelik miiHafta içi inşallah:) teşekkür ederim
Hayır 3:)İlk gebelik mii
Yaa yerim ben onuAklımdasın bu arada benim kızım ultrason görüntüsü ile o listeyide alıp atmış bi yerlere bulamıyorum
Ondan atamadım yok saydım seni sanma
Bulunca atıcam
Kardeşi olucak ya çantamdan alıp alıp bakıyor kaybetmiş
Anladim kuzum saglik ocaginizi degistriren ben de memnun degilim degistrcemBizim burdaki doktorlar bir garip anlam veremediğim bi şekilde. Bi ara haftalık crp baktırmam gerekiyordu ona bile bakmamışlardı. Gebelik içinde orda da idrar testi yapıyorlar saçma bi şekilde.
Bi doktorla tartışmıştım hatta ama biraz danki doktor gbii değilde dükkan sahibi gibi davranıyorlar. O yüzden gidip yüz göz olmaktansa kadın doğuma giderim daha mantıklı
5 yaşındaYaa yerim ben onuheyecanli demekki kizin kaç yaşinda bu arada seni etiketlemistim cnm gozunden kaçmis olanilir bayrampasa devlt hastanesi yakinmi sana
Yakınımda yokki öyle acil olupta gidebileceğim canım. Allah muhtaç etmesin de hiç olmadı aile hekimini değişirimAnladim kuzum saglik ocaginizi degistriren ben de memnun degilim degistrcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?