- 6 Şubat 2025
- 126
- 47
- 13
- 31
Ben ilk gebelikte 29 30 kilo almıştım sonra fazlası ile verdim bu gebeliğimde de hızlı alıyorum gece yememeye dikkat etsem dahi 4 kilo aldım bilebu arada sorması ayıp kaç kilo aldınız ve bu süreci kaç kilo ile bitirmeyi hedefliyorsunuz
maşallaah maşallaah:) geri verilebildiği sürece rakamın hiçbir önemi yok bence :)Ben ilk gebelikte 29 30 kilo almıştım sonra fazlası ile verdim bu gebeliğimde de hızlı alıyorum gece yememeye dikkat etsem dahi 4 kilo aldım bile
Hızlı alıyorum hızlı veriyorum bende anlamadım kendimimaşallaah maşallaah:) geri verilebildiği sürece rakamın hiçbir önemi yok bence :)
Dimi ya kesinlikle hahah kızlar bi prenses böyle süzüm süzüm süzülüyorlar erkekler açıyorAy benimki de öyleydi utanması yok diye dalga gectik ta 11. Haftadan erkek dediler geçen gün kesinleşti erkekler hemen kendini belli ediyor kızlar nazlı bence
Şu an 67 kilom diyetisyenle ilerliyorum 14+2 bugün. 20. haftaya kadar 6 haftada 5 kg hedefledik. 70-72 ile maksimum doğum olacakbu arada sorması ayıp kaç kilo aldınız ve bu süreci kaç kilo ile bitirmeyi hedefliyorsunuz
Canım ben ocean mummy kullanıyorum hem daha küçük hemde böyle kaygannımsı bir yapısı var jelimsi gibi yumuşak yani içimi çok kolay onuda alabilirsinBoğazımda kalacak diye çok korkuyorum. O yüzden asla tek başıma hap içmiyorum . Akşamları içiyorum eşim yanımdayken . Doktoruma soracağım bir . Toz halinde varsa kendimi eziyet etmeyeyim.
maşallaah maşallaah:) geri verilebildiği sürece rakamın hiçbir önemi yok bence :)Ben ilk gebelikte 29 30 kilo almıştım sonra fazlası ile verdim bu gebeliğimde de hızlı alıyorum gece yememeye dikkat etsem dahi 4 kilo aldım bile
müthişşş bir hedef bu ben de henüz almadım 65'teyim acaba max 75 ile bu süreci bitirebilir miyim çabası içindeyim şu an 13+0dayım gerek bulantı gerek iştahsızlık doğru düzgün yemedim ama veremedim de çünkü kilo almaya aşırı müsaitimŞu an 67 kilom diyetisyenle ilerliyorum 14+2 bugün. 20. haftaya kadar 6 haftada 5 kg hedefledik. 70-72 ile maksimum doğum olacak
Şimdi şöyle söyleyim genelde 20. haftaya kadar hamilelikte sağlıklı şekilde asla bebeğe zarar vermeden kilo verilebiliyor. 20. haftadan sonra artık mecburen kilo alımı gerçekleşiyormuş. 20. haftaya kadar ben kilo verilmesi, 20. haftadan sonra ise yine sadece bebeğe kilo aldırarak annenin de kontrollü kilo alması taraftarıyım. Eğer 20. haftaya kadar kilo verirsen 72 ile doğuma gidersinmaşallaah maşallaah:) geri verilebildiği sürece rakamın hiçbir önemi yok bence :)
müthişşş bir hedef bu ben de henüz almadım 65'teyim acaba max 75 ile bu süreci bitirebilir miyim çabası içindeyim şu an 13+0dayım gerek bulantı gerek iştahsızlık doğru düzgün yemedim ama veremedim de çünkü kilo almaya aşırı müsaitim20. haftadan sonra kilo almamak mı peki hedef yoksa sonuna kadar 5 kilo daha alıp doğuma mı girmek ?
ay çok mantıklı, henüz iştah kilidim de açılmamışken 20. haftaya kadar dengeli düzenli ve kalori açıklı besleneyim ben :)Şimdi şöyle söyleyim genelde 20. haftaya kadar hamilelikte sağlıklı şekilde asla bebeğe zarar vermeden kilo verilebiliyor. 20. haftadan sonra artık mecburen kilo alımı gerçekleşiyormuş. 20. haftaya kadar ben kilo verilmesi, 20. haftadan sonra ise yine sadece bebeğe kilo aldırarak annenin de kontrollü kilo alması taraftarıyım. Eğer 20. haftaya kadar kilo verirsen 72 ile doğuma gidersin
Kesinlikle mükemmel oluray çok mantıklı, henüz iştah kilidim de açılmamışken 20. haftaya kadar dengeli düzenli ve kalori açıklı besleneyim ben :)
Yok canım ankaradayım, var mı ankarada böyle tam sınıra gelmeden önlem amaçlı yapan doktor bilen?Canım hangi şehirdesin sen? İstnsbuldaysan Arda Lembete git bu işlemleri de yapıyor hemde alanında baya iyi
evet evet 16. haftada da haftada 2 pilatese başlayacağım inşallah enerjimin yerine gelmesini bekliyorum kalan günlerde de rutin yürüyüş önerdi fizyoterapist inşallah kolay hamileliklerimiz olurKesinlikle mükemmel olur20. haftadan sonra havalar ısınacak ama olsun biraz bir şekilde hareketi de eklersek mükemmel şekilde bitiririz hamileliği
Harikasınnn maşallahevet evet 16. haftada da haftada 2 pilatese başlayacağım inşallah enerjimin yerine gelmesini bekliyorum kalan günlerde de rutin yürüyüş önerdi fizyoterapist inşallah kolay hamileliklerimiz olur
Ya vallaha aşkım ilkini 12+5 de vermiştim ikincisi 14+6 da vericem yani artık geçmiştir ya 20 ci haftalara merdiven dayadık şuradaAhahshsh bekleyebildiğin kadar bekle anlaşılan bizim bebelerin DNA’sı yavaş geçiyor kana, bak ben bu sebepten cinsiyeti öğrenemedim mesela
Yiğidin malı meydanda gerek aşkımKızlar inşallah rabbim gönlünüze göre versin bebişler sağlıklı olsun gönlünüzden geçen neyse de o olsun artık deriiiiiin bir oh çekin sonuçlardan sonra daPek nazlıkuş çıktılar bunlar benim oğlan da hiç nazlı değil çükü falan açmıştı bugün hahajdkks
Canım bence artık sana yapılması lazım korkutmak için demiyorum ama epeyi kısalmış tam atılacak pozisyonda bence. İyi bir perinatalog profa git kesinlikle. Daha dazla kısaltmasını beklemek saçmalık bence geçmiş hikayende oluncaYok canım ankaradayım, var mı ankarada böyle tam sınıra gelmeden önlem amaçlı yapan doktor bilen?
Hahahha dimiiiii ben kaşındım doğruYiğidin malı meydanda gerek aşkımaçacak tabi napsın alın bakın görün onca hafta kızım diye sevdiğiniz pipime demiş
Tabi ya ortalığa salıncak o pipisiyleHahahha dimiiiii ben kaşındım doğrudoğunca da bez değişiminde sular artık annesini öcünü alır
Oyyy yerim onuTabi ya ortalığa salıncak o pipisiylekızım dediğin her anın öcünü alıcak annesi
Ben 14. Haftadayım 3 kilo aldım hedefim 12-14 kg arasıyla doğuma girmek bakalımbu arada sorması ayıp kaç kilo aldınız ve bu süreci kaç kilo ile bitirmeyi hedefliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?