- 7 Şubat 2022
- 3.245
- 2.142
- 83
- 28
Olur allahın izniyle canmDediğm gibi ağrısı beni korkutmuyor 40 gün abartısız ben popomuj üstüne oturamadımhep yan durdum düşünüyorum gerçekten çok zordu
Sezeryanda elbette zordur ama o beni korkutmuyor
Sadece süt konusuydu
İlk gebeliğimde sütüm nazar değmesin güzeldi şimdide öyle olur inşallah
Allah razı olsunİnşallah canım, dualarımız seninle
Benim içime de seninki kız olacak diye doğmuştu ben de yanıldımHhahahahah gerçekten eğer seninki de erkek olursa çok özür dilememiz gerekecekçocuğu öğrendiğim günden bu yana kesin kız bu, kızım kızım diye sevdim meğersem pipiliymiş hahah
Ben de 2 isimli ve 2 soyadlıyım biraz zor oluyor kendimi tanıtırken AhahshAmin teşekkür ederimo bekar soyadlarına bende çok özeniyorum ama biraz aceleye geldi düğünüm ayarlayamadım onu
Ayy tebrikler Mütiş sağlıkla gelsin beneğinKız sana kıyamam ben ya hahaha bu nasıl şanstırolsun sağlıklı ya bu yeter size cinsiyeti de birkaç haftaya tamamen netleştirirsiniz inşallah çok sevindim yavrum maşallah ya. Darısı sana kuzum LadyNurr
Ahaha tahmin edebiliyorumBen de 2 isimli ve 2 soyadlıyım biraz zor oluyor kendimi tanıtırken Ahahsh
Düzelicez inşallah diyeceğim de yolumuz uzunOlabilir hormonlar bizi bitirdi
Ahahshsh bekleyebildiğin kadar bekle anlaşılan bizim bebelerin DNA’sı yavaş geçiyor kana, bak ben bu sebepten cinsiyeti öğrenemedim meselaAyy tebrikler Mütiş sağlıkla gelsin beneğinbende tekrar perşembe kan vericem Salı en geç çarşamba sonuç çıkar diyor firma . İnşallah bu kez yeterli dna oluşmuştur
Canım hangi şehirdesin sen? İstnsbuldaysan Arda Lembete git bu işlemleri de yapıyor hemde alanında baya iyiİnşallah bakalım, yarın baktırcam başka doktora da gerekli görülürse yaptırcam artık bilmiyorum nolcaksa
Ayy tebrikler Mütiş sağlıkla gelsin beneğinbende tekrar perşembe kan vericem Salı en geç çarşamba sonuç çıkar diyor firma . İnşallah bu kez yeterli dna oluşmuştur
Kızlar inşallah rabbim gönlünüze göre versin bebişler sağlıklı olsun gönlünüzden geçen neyse de o olsun artık deriiiiiin bir oh çekin sonuçlardan sonra daBenim içime de seninki kız olacak diye doğmuştu ben de yanıldıminşallah özür dilememe gerek kalmaz böyle gider insan alışınca değiştirmek de zor geliyor herkese bi de %95 kız dedi doktor dedim bir de millete dert anlatması var tabi
Diğer hastanelere göre muayene ucreti uygun diye sanirim hastasi çok ama devlet hastanesine gttim gecen gun bebegin gramini bile soyledi benim doktorum hiç soylemiyor boyle kucuk detaylari doğum konusunda iyi demeseler inan ki Hic bi artisi yok devletten paranla rezillik cekiyosun dedikleri bu olsa gerekValla Asiye hanım da aynı şekilde. 2 odası var kızlar seni hazırlarken yan tarafta başkasına bakıyor hazır olunca da geliyor. Çok şaşırdım gerçekten devlet hastanesi gibi. Bilgilendirmesi idare ediyorum şuan sormazsan söylemiyor aynı şekilde. Doğumu da orda düşünüyorum ama nasip tabi
Eşi memur olanlar için bilgilendirme yapayım MEDİPOL HASTANELERİNDE Memur-Sen’e kayıtlıysanız veya eşinizin kaydıyla da olabilir %25 indirim oluyor.
Ayy bunu bende merak ediyorum hap o kadar buyuk ki migdem bulaniyor içerken kuscak gibi öguruyorumKızlar bi şey soracağım. Ben vitamin olarak decavit kullanıyorum ve benim hap yutma problemim var. Geçen boğuluyordum eşim zor yetişti. Bizim kullanabildiğimiz vitaminlerin toz şeklinde olanı var mıdır ???
maalesef bende de durumlar aynı ama ben oldum olası hap içmekte zorlanırım benim doktorum da prenatal life verdi multivitamin maşallah füze kadarAyy bunu bende merak ediyorum hap o kadar buyuk ki migdem bulaniyor içerken kuscak gibi öguruyorum
Ay benimki de öyleydi utanması yok diye dalga gectik ta 11. Haftadan erkek dediler geçen gün kesinleşti erkekler hemen kendini belli ediyor kızlar nazlı benceKızlar inşallah rabbim gönlünüze göre versin bebişler sağlıklı olsun gönlünüzden geçen neyse de o olsun artık deriiiiiin bir oh çekin sonuçlardan sonra daPek nazlıkuş çıktılar bunlar benim oğlan da hiç nazlı değil çükü falan açmıştı bugün hahajdkks
Boğazımda kalacak diye çok korkuyorum. O yüzden asla tek başıma hap içmiyorum . Akşamları içiyorum eşim yanımdayken . Doktoruma soracağım bir . Toz halinde varsa kendimi eziyet etmeyeyim.Ayy bunu bende merak ediyorum hap o kadar buyuk ki migdem bulaniyor içerken kuscak gibi öguruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?