Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    103
Olur allahın izniyle canm

Hhahahahah gerçekten eğer seninki de erkek olursa çok özür dilememiz gerekecek çocuğu öğrendiğim günden bu yana kesin kız bu, kızım kızım diye sevdim meğersem pipiliymiş hahah
Benim içime de seninki kız olacak diye doğmuştu ben de yanıldım inşallah özür dilememe gerek kalmaz böyle gider insan alışınca değiştirmek de zor geliyor herkese bi de %95 kız dedi doktor dedim bir de millete dert anlatması var tabi

Ayy tebrikler Mütiş sağlıkla gelsin beneğin bende tekrar perşembe kan vericem Salı en geç çarşamba sonuç çıkar diyor firma . İnşallah bu kez yeterli dna oluşmuştur

Kızlar bi şey soracağım. Ben vitamin olarak decavit kullanıyorum ve benim hap yutma problemim var. Geçen boğuluyordum eşim zor yetişti. Bizim kullanabildiğimiz vitaminlerin toz şeklinde olanı var mıdır ???

Ayy tebrikler Mütiş sağlıkla gelsin beneğin bende tekrar perşembe kan vericem Salı en geç çarşamba sonuç çıkar diyor firma . İnşallah bu kez yeterli dna oluşmuştur
Ahahshsh bekleyebildiğin kadar bekle anlaşılan bizim bebelerin DNA’sı yavaş geçiyor kana, bak ben bu sebepten cinsiyeti öğrenemedim mesela

Kızlar inşallah rabbim gönlünüze göre versin bebişler sağlıklı olsun gönlünüzden geçen neyse de o olsun artık deriiiiiin bir oh çekin sonuçlardan sonra da Pek nazlıkuş çıktılar bunlar benim oğlan da hiç nazlı değil çükü falan açmıştı bugün hahajdkks

Diğer hastanelere göre muayene ucreti uygun diye sanirim hastasi çok ama devlet hastanesine gttim gecen gun bebegin gramini bile soyledi benim doktorum hiç soylemiyor boyle kucuk detaylari doğum konusunda iyi demeseler inan ki Hic bi artisi yok devletten paranla rezillik cekiyosun dedikleri bu olsa gerek

Kızlar bi şey soracağım. Ben vitamin olarak decavit kullanıyorum ve benim hap yutma problemim var. Geçen boğuluyordum eşim zor yetişti. Bizim kullanabildiğimiz vitaminlerin toz şeklinde olanı var mıdır ???
Ayy bunu bende merak ediyorum hap o kadar buyuk ki migdem bulaniyor içerken kuscak gibi öguruyorum

Ayy bunu bende merak ediyorum hap o kadar buyuk ki migdem bulaniyor içerken kuscak gibi öguruyorum
maalesef bende de durumlar aynı ama ben oldum olası hap içmekte zorlanırım benim doktorum da prenatal life verdi multivitamin maşallah füze kadar benim yöntemim genelde ağzıma bir lokma ekmek kraker bir şeyi önceden çiğneyip tam yutma aşamasına geldiğimde hapı gırtlağıma kadar sokmak sonrada hepsini birlikte kolayca yutuyorum üstüne de su. bu şekilde hapların boyunun da bir önemi olmuyor hemen dağılan parol tarzı hapların da bir dezavantajını yaşamıyorum. yoksa kapsül dışında hiçbir hapı maalesef yutamıyorum çok küçük yaşlarımdan beri

Kızlar hap yutamayanlar size bir teknik söyleyeyim. İnstada gördüm hadi be demiştim hapı alıyoruz suyu da içince kafamızı kaldırıyoruz ya onu yapmayın. Hapı dilimizin tam ortasına koyup suyu da ağzımıza alınca kafamızı eğip yutuyoruz. Buldum anlatmak istediğimi ekliyorum

Ay benimki de öyleydi utanması yok diye dalga gectik ta 11. Haftadan erkek dediler geçen gün kesinleşti erkekler hemen kendini belli ediyor kızlar nazlı bence

Boğazımda kalacak diye çok korkuyorum. O yüzden asla tek başıma hap içmiyorum . Akşamları içiyorum eşim yanımdayken . Doktoruma soracağım bir . Toz halinde varsa kendimi eziyet etmeyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…