- 12 Ocak 2017
- 50
- 36
- 88
- 31
Çok teşekkür ederim..bazı şeyleri çok arastirmamak lazım doktor da öyle dedi ama hemşire bı arkadaşım tedirgin etti hemen doktora git advite aşısı mi ne olman gerekiyor deyince resmen şok gecirdimAnti yazınca o virüse karşı savunmanız oluyor diye biliyorum ben. Bende de sarılık pozitif çıkar. Aşısını yaptırmıştım çünkü. Sizde de aşı varsa ondandır. Yoksa o hastalığa bağışıklığınız var demek. Antikoru pozitif çıkıyor yani.
Çok şükür benimde bugün geçti kanamam. Progesyan iğne ve fitil kullanıyorum. Kan pıhtılaşması az var bende de. Ayrıca rahmim doğuştan yarım. İnşallah bu sefer sağlıcakla alırım kucağıma. Beta testlerim en son yüzde 30 arttı korkuyorum. 11090 gördük. Bende inşallah başarırımBir kayıbım kalp atımı durması ile 12 hafta içinde oldu kan pıhtılaşması olduğu belirlendi pıhtılaşma testi yaptırmıştım iki tanesi dış gebelikti bir diğer kaybım da iğne ve coraspin kullanmıştım ama enfeksiyon ilerledi idrar yolumdaki crp yükseldi ve kese açıldı su bitti 5 aylıkken kaybettim onuda suni ile doğurdum ancak ciğerleri gelişmemişti tabiki yaşayamadı. Benim de beş aylık kaybımda yedinci hafta kanamam olmuştu progestan ile düzeldi şimdiki oğlum da da 7 hafta civarı kahve lekeler gelmişti doktor endol fitil verdi iki gün içinde geçti
bende sizinle aynı durumda sayılırım yazın boş gebelik tanısı alıp 2 aylıkken kürtaj oldumÇok şükür benimde bugün geçti kanamam. Progesyan iğne ve fitil kullanıyorum. Kan pıhtılaşması az var bende de. Ayrıca rahmim doğuştan yarım. İnşallah bu sefer sağlıcakla alırım kucağıma. Beta testlerim en son yüzde 30 arttı korkuyorum. 11090 gördük. Bende inşallah başarırım
Gayet güzel artış aslında kendini neden streste sokuyorsunBende korkuyorum
bende sizinle aynı durumda sayılırım yazın boş gebelik tanısı alıp 2 aylıkken kürtaj oldumYine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum beta hcg 3. Tahlilde az artmış 2 kat değil
3 Şubat 235
5 Şubat 567
7 Şubat 1029
İnşallah hepimizin sıkıntısız ilerlesin İnşallah cnmÇok güzel ilerlemiş maşallah allah devamını nasip etsin güzel rahat şekilde geçsin her şeypazar günü ben de yazarım haber veririm kaç çıkarsa inşallah güzel çıkar da
Tam iki kat artması gerekmiyorki en az %66artacakBende korkuyorum
bende sizinle aynı durumda sayılırım yazın boş gebelik tanısı alıp 2 aylıkken kürtaj oldumYine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum beta hcg 3. Tahlilde az artmış 2 kat değil
3 Şubat 235
5 Şubat 567
7 Şubat 1029
Kese görme olacaktıTam iki kat artması gerekmiyorki en az %66artacak
Bence gayet iyi artmış hatta yarın gitsen vajinal gece bile görme imkanın var
Artış güzelBende korkuyorum
3 Şubat 235
5 Şubat 567
7 Şubat 1029
Tansiyon düşmeleri gebelikte oluyor ondandır gebe kaldığımdan beri 9/5Kızlar benim kaç gündür anı kalkmada hatta bu günde anı kalkma olmamasına rağmen baz dönme göz kararması oluyor.
Benim dün değil önceki gün sabah 8 e 3 dü tansiyon resmen bayılıyordum parmağımıKızlar benim kaç gündür anı kalkmada hatta bu günde anı kalkma olmamasına rağmen baz dönme göz kararması oluyor.
Ben ilk gebeliğimde 2 ile öğrenmiştim daha sonraKızlar beta hcg sonucum çıktı şimdi 28 çıkmış değer çok hoşuma gitmedi nedense ilk gebeliğimi 123 ile öğrenmiştim bir sıkıntı mı var endişe ettim
Oh allah bağışlasın maşallahBen ilk gebeliğimde 2 ile öğrenmiştim daha sonra
25
80
150
800 şeklindeydi kızım doğdu sağlıklı şuan 5 yaşındaferah tutun kalbinizi
Boş gebelikte de bu şekilde artmalar olmuştu o yüzden aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorumGayet güzel artış aslında kendini neden streste sokuyorsun
Evet. Supriz oldu düşünmüyordum. Tek yumurtaligim alındı kist yüzünden sadece tek yumurtalık vardı ve oldu.Yillar önce burda aşılama tüp bebek sayfalarinda çok dolaştım. Nasibimde demek 4 çocuk annesi olmak varmış.Hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alın. Size de mi süpriz oldu
Maşallah canimMerhaba kızlar, güzel haberlerinizi okudum, hepinizin adına çok mutlu oldumancak yazabiliyorum ben de bugün 3. Beta için gittim 1288 çıkmış tam 2 katı değil ama doktor gayet güzel bir artış dedi. Tam iki kat değil 2 kata yakın istiyoruz dedi. Neyse kese değil ama bir karartı gördüğünü söyledi bende baktım karanlık bir şeydi salı tekrar gideceğim o zamana kadar baya artar kese görünmüş olur . Bir de sağ kasık ağrım var hala ve karartı da orda muhtemelen tutunma ağrısıdır dedi. Benden şimdilik haberler böyle sağ
Ya korkulacak birsey yok ki benim de bu şekilde artıyor doktorum olumsuz konuşmadı bu sefer güzel dusunelim güzel olsun kuzum ben de kurtaj ve düşük yaşadım moralimizi yüksek tutalımBoş gebelikte de bu şekilde artmalar olmuştu o yüzden aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum
Zaten kese görülmüştür keseden sonra beta artışı yavaşlar artık baktırmamanız gerek betayaÇok şükür benimde bugün geçti kanamam. Progesyan iğne ve fitil kullanıyorum. Kan pıhtılaşması az var bende de. Ayrıca rahmim doğuştan yarım. İnşallah bu sefer sağlıcakla alırım kucağıma. Beta testlerim en son yüzde 30 arttı korkuyorum. 11090 gördük. Bende inşallah başarırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?