Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bizim sat tarihimzde ayni hemen hemen benimki 30senin 29aralik dgilmi sen kese yi listeye yazdirmadinmi kuzum herhangi bi tahlil istedimi doktor bide kalp atisi icin ne dedi
Benimde 30 Aralık sat
Ben ultrason alamadim doktor 3 saat sonra sonuç gelebilirsin dedi kese haftan ile uyumlu dedi karindan baktı bu arada
Sonuçlara bakmaya gitmediğim için şu gün gel demedi 7. Haftada gitmeyi düşünüyorum ben. Eşim zaten saglik personeli o kadın doğuma benim sonuclarimi gösterdi gerek duymadım
Tahlilde 3 tüp kan aldı birde idrar istedi başka bisey demedi troid çıktı. Sen kaç tüp kan verdin

Ben yaptırdım canım dün keseyi gördükten sonra kan ve idrar testi yaptırdım devlete gidiyorum sonuçlarında akşama e nabıza düşmüştü
Allah Allah benim doktorum kalp atişini duyunca kan testi istiycem dedi ama ben onumzdeki hftya devlete randevu aldim orda soylerim doktora Ne istiyor canim vitamin ve kan degrlerinemi bakiyor bide sen kalp atişini duydunmu

Bizim sat tarihimzde ayni hemen hemen benimki 30senin 29aralik dgilmi sen kese yi listeye yazdirmadinmi kuzum herhangi bi tahlil istedimi doktor bide kalp atisi icin ne dedi
Bu arada virüs felan bakıldı idrarda değişik tahliller ama çok önemli tahliller sen yaptırdın mı? Bende bilmiyodum doktor ne tahlili istediğini soylemedi sonuç çıkınca öğrendim lgg virüsü felan

Eveettt çok şükür kanama alanı için tedavi gerekli diyorlar sende alsamiydin acaba. İnşallah küçülüp kaybolup gidecek. Sen kaç haftalikta gördün
5 hafta 6 günlüktü canım gördüğümde. Ben de bir korktum ama doktorlar önemsemedi ebem de önemli değil diyince ben de kendimi biraz yavaşlama moduna aldım. Normalde 11.haftanda gel diğer kontrole dedi ama ben 8.haftaya başka bir doktora daha randevu aldım içim rahat etsin diye. inşallah hiçbir sıkıntı olmaz dua edelim birbirimize

Kızlar beta hcg sonucum çıktı şimdi 28 çıkmış değer çok hoşuma gitmedi nedense ilk gebeliğimi 123 ile öğrenmiştim bir sıkıntı mı var endişe ettim
Ben 6la öğrendim 2gun gecikmem vardı 2gun sonra 136oldu sonra 196en sonda 890cikti hepsini ikigun arayla verdim

Lioo kese 1,7 cm görülüyor maşallah ben de dün gittim keseler zat zor görüldü ya haftamız aynı seninle. Tüp bebek sanki bi tık geriden geliyo diye bişi hatırlıyorum inşallah öyledir.
Canimmm benimki niye cm diğer arkadaşlar 19 mm 16 mm 9 mm diyorlar ya benimkide 17 mm mi oluyor. Ben anlamıyorum da

Allah Allah benim doktorum kalp atişini duyunca kan testi istiycem dedi ama ben onumzdeki hftya devlete randevu aldim orda soylerim doktora Ne istiyor canim vitamin ve kan degrlerinemi bakiyor bide sen kalp atişini duydunmu
Kalp atışını dinletmediler canım ama gösterdi ondan sonra idrar ve kan testi istedi kan grubuma bakmışlar bir de bağışıklık sistemindeki antikorlara bakmışlar bir sürü virüs adı vardı korktum ben de görünce vitamin eksikliği olarak da sadece d vitamini eksik ama çok düşük değil ilaç vermeyeceğim bu dönemde ne kadar az ilaç kullanırsan o kadar iyi dedi. Şimdilik sadece Folik asit kullanıyorum

Aa ne güzel duymuşsunuz kalp atışını nasıl hissettiniz karından mı baktılar
Benim de yarın randevum, hem kese hem kalp atışı için aşırı heyecanlıyım
Teşekkürler çok farklı güzel bir his canım
Karnımdan bebek bile gözükmedi vajinal gözüktü resmi eklemiştim bu sayfaya ultrrasınları

Ben kan testi daha yaptrmadim ozele gttm bugun iki hfta sonra hem kalp dinelriz hemde tahlil isterim dedi ama ben haftaya persembye devlet hastanesine randevu aldim doktora sorcam tahlili

Ayy niye istemedi acaba erken diye mi Devletteki doktoru keseyi gordugumu soylemesem olurmu ki yoksa kalp atisi için erken der belki bu persembe gitcem hem kesede gelisme varmi bakar ,

Canım benim de 5w6d de 15 mm dedi keseye sorduğumda doktora bir problem yok dendi her bebek her kese her hamilelik her beta hcg farklı sanırım bunun bir standartı yok galiba
Evet benim betamda çok yüksekti ilk testimde 10 bin üstündeydi. Kalp atışını felanda duydumda herkes 9mmleri konuşurken benimki 19 olunca dedim bi sorun mu var 6. Haftamdayım şuan

Y
adet tarihlerimiz aynıymış. Ben çarşamba gideceğim kese için.

Kizlar 5+4 de detaylı kan tahlili istedi benden gittiğimde rubella toxella hemogram biyokimya idrar kültürü verdim kan grubu TSH fln benim virüs testlerim bozuk çıktı referans disiydi doktora gittim bı sorun yok dedi başka doktora gittim oda sorun yok dedi ama Google da çok farklı şeyler yazıyor... Bana dedi vücut antikorlu anti olandan korkma gerçekten çok stresli bir dönem

Eklentiler

• Screenshot_2025-02-07-17-26-18-063-edit_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    60,4 KB · Görüntüleme: 19
  • Screenshot_2025-02-07-17-26-07-203-edit_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    48,5 KB · Görüntüleme: 19
  • Screenshot_2025-02-07-17-25-59-164-edit_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    52,1 KB · Görüntüleme: 19
İlk gebeligimde hiç alınmamış bu testler üşenmedim tek tek baktım

Anti yazınca o virüse karşı savunmanız oluyor diye biliyorum ben. Bende de sarılık pozitif çıkar. Aşısını yaptırmıştım çünkü. Sizde de aşı varsa ondandır. Yoksa o hastalığa bağışıklığınız var demek. Antikoru pozitif çıkıyor yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…