Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet ben ailemi çok özlüyorum bazıları ailelerinden uzakta yaşamayı sever ama ben hiç öyle değilim
Ben de öyle vallahi ama eşin iyi olsun yeter ki ana kuzusuydum şimdi de kendi kuzumu uzak diyarlarda bekliyorum inşAllahh kavuşuruz

Selam. Bugün hamile olduğumu öğrendim. 36 yaşıma girdim ve 3 oğlum var. İlk oğlum tüp bebekle oldu diğerleri tedavisiz. Şimdilik bu kadar.
Hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alın. Size de mi süpriz oldu

Kızlar googleden bir beta hesaplamasi yapayım dedim ikiz gebelik dedi birde benim bu ay birden fazla yumurtam vardı klomen kullandım olabilirmi sizce
Böyle bir test olduğunu bilmiyordum. Şimdi gördüm msjınızı. Ben de deneyeyim dedim. Bende de aynısını diyor.

Hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alın. Size de mi süpriz oldu
Ben ertesi gün hapı almama rağmen hamile kalmışım aşırı sürpriz oldu hala hamile hissetmiyorum yarın doktora gideceğim kızım daha 14 aylık hiç düşünmüyor ve beklemiyordum nasipmiş bakalım hayırlısı olsun

Kızlar afedersiniz ama kaç gündür katı akıntım vardı çamaşırım çamur gibi oluyor gece hafif pembemsi daha sulu az bişe peçeteye geldi ped koydum ona da bi iki damla gelmiş acaba yerleşme kanaması mı başka bişey midir fikri olan var mı adet olsa aşırı ağrım olur ama kaç gündür hafif ağrı çekiyorum ve korkuyorum da

Biz de korunuyorduk hapla değil ama kondomla. Açıkçası beklenmedik olunca bi şoka giriyor insan ben hala atlatabilmiş değilim. Benim de kızım 3ay sonra 3yaşına girecek daha kücük diye düsünüyorum. Oğlum 8yaşına az kaldi onunda. Kasıklarımda batmalar ani kramplar var bir kaç gündür. Ama netleşene kadar ben de Çarşambaya randevumu bekliyorum. Hakkımız da hayırlısı olsun nasipte varsa oluyor demekki.

Yerleşme kanaması olabilir az ise. Hafif kramp ağrı tarzı olur kahverengi pembe lekelenme olur ilk zamanlar. Benim ilk gebeliğimde olmadı ama akıntım çok oldu o da normal. 2.gebeliğimde kahverengi lekelenmem olmustu. Yine de uzun sürer ise ve icinizde süphe duyarsanız bi kontrole gidin. Hayırla ve sağlıkla gelsin

Teşekkür ederim cevabınız için salı günü randevum var umarım bi aksilik olmaz adet olacak gibiyim düne kadar sadece kramp vardı noldu anlamadım çok canım sıkıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…