Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ayy al benden de okadar aksam bir sanci girdi kasigima adet sancisi gibi ozellikle sol agriyo kesin solda bebiş
Evet bence seninki solda rahim ters ben buna yoruyorum bu kadar ağrımasi normal gelmiyor bende hep bir sızı var

Benim doktorum bana kese ölçüsü bile vermedi sorduğumda ne yapıcan deyip kızdı haha git gez toz kurgu kaygı yapıp bişe de araştırma dedi. Bi de beta ve kese yi satlara göre kıyaslamak yanlış aslında herkesin yumurtlama ve döllenme süreci farklı oluyo. Stres yapma sen de

Hadi yaa nasıl denk gelmiş birlikte takipte kalalım inşallah ben pazartesi yeniden test yapacağım sende salı yap bakalım yeniden
canım haberleşelim yazarım zaten pazartesi günü beta sonucu çıkınca cumartesi ve pazartesi vercem hayırlı olsun hepimizin

Ay dr kağıda girmemiş olaydı hiç aklıma gelmeyecekti tüp bebek yaptırdık ikiz oldu diye sevinecektim sadece

Yani doğru söylemiş kötü bir durum varsa doktorlar söyler zaten bende yumurtlama takibinde doktoruma soru soramiyordum

Ay dr kağıda girmemiş olaydı hiç aklıma gelmeyecekti tüp bebek yaptırdık ikiz oldu diye sevinecektim sadece
Tüp bebekte ikiz olursa genelde çift yumurta olduğu için 2 ayrı kese olabiliyor, doktorunuz tek kese görmüşse tektir. Tabi belli de olmaz tutunma süreci sonradan gelişmişse sürpriz de çıkabilir bi sonraki randevunuzda hayırlısı olsun

İlk gebeliğim değil ilkini kaybettim
Doğum sonrası düzen zor oturuyor 26 27 günde bir filan olurum
Çok üzüldüm Geçtiğimiz aylarda çok fazla test yapmışsınızda o dikkatimi çekti. Bende adetim gecikince test yapardım genelde keseyi gördünüz mü gerçi çok erken

Bu ağrılar uyutmuyor beni sol kasık sol bacağıma kadar vuruyor ağrısı mahvoldum

Benimkinede bakabilir misiniz anlıyan varsa

Eklentiler

• IMG_20250206_004742.jpg
    80,9 KB · Görüntüleme: 10
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…