Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hayırlı olsun

Bende de öyle akıntı devam ediyor. Bu bol mukus sayesinde tıkaç oluşacak bebeği korumak için, bu yüzden akıntı normal diye biliyorum. önemli olan renkli akıntı gelmemesi sanırım
Ay bunu ilk defa duydum inşallah öyledir yürüyüş yapınca daha çok geliyor çok şükür renkli akıntım olmadı

Bana da yerleşme yeri ve kese sağlıklı görünüyor dedi sadece. Yememe içmeme dikkat etmemi, neleri yemem neleri yememem gerektiğini söyledi. D vitamini ve folik asit verdi, bir de birrr sürüüü kan tahlili istedi:) 20 şubat için de kalp atışı randevusu verdi

Kızlar benim betam normal arttı, hatta birinde ikiye bile katlamadı. Tüp olduğu için sürekli artışa baktım. İki kese göründü. Değere ve artışa göre asla iki ihtimali düşünmemiştim.
Merhaba benim de tüp bebek. 4 kere ikişet gün arayla kan tahlili yaptırdım hepsinde 4 kat civarı artmıştı ama bugün tek kese göründü hayırlı olsun size de

Merhaba benim de tüp bebek. 4 kere ikişet gün arayla kan tahlili yaptırdım hepsinde 4 kat civarı artmıştı ama bugün tek kese göründü hayırlı olsun size de
Tebrik ediyorum sağlıkla ilerlesin inşallah. Baktım usg fotosuna ama kese ölçüsü yazılmamış. Benden günü önce bir arkadaşın 7 mm çıkmış yukarılarda gördüm. İki olduğu için küçüktür diyip bu vesveseyi sonlandırayım ne levellar atlattık değil mi burası en güzeli

Kesinlikle öyle. Şu anda bugünlere gelebilmek bile mucize gibi. En heyecanlı bekleyişler. Sağlıkla kucağımıza aldığımız günler de çabucak gelir inşallah

Ay kızlar bu yerleşme ağrısı çok zor hep kasıklarım da bir ağrı sızı var her an adet olacakmısim gibi hissediyorum

Beni haftaya çarşamba çağırdı ama kalp atışını o gün duyar mıyım bilmiyorum sürpriz olsun artık bana da vifolic adında bi multivitaminimsi bi vitamin verdi omegada var içerisinde. Tahlillerimi yapmadı dahaca bebeği bi görelim sonrasında bakalım hemen tahlilleri yapmaya gerek yok bu süreçte dedi. Heyecanlı bekleyişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…