Hayırlı olsunEki Görüntüle 3540693 Merhaba hanımlar. En son 9 aralıkta regl oldum. Adetlerim çok düzensiz sürekli gecikme yaşarım. Korunduğumuz için şüphede duymadım belirtimde olmadı. Açıkcası sürpriz oldu tam anlamıyla. 3.gebeliğim olacak. Artık düşünmüyorduk ama Allah nasip ettiyse oluyor elbette.
Üstteki kaset testi dün yaptım. Artı med marka pek güvenilir olmadıgını okudum yalancı pozitif verdiğine dair şikayetler. O yüzden prodoctor erken gebelik testi aldım bu sabah yaptim. 15 20sn. içinde belirdi ve git gide koyulaştı. Hala şoktayım sanki yanıltıyorlar gibi hissediyorum. Bi kaset testim daha var onu da yarin sabah yapicam. Hayirlisi olsun. Bu arada doktor randevusu almıştım adet düzensizliği ve çok geciktigim için kontrole gidecektim Çarşamba günü o sebeple bekliyorum randevumu. Kan vermeye bu yüzden gitmedim. Evet 3. ama kesinleşmeden inanamiyorum. Çünkü plansız bi gebelik oldu.
Ay bunu ilk defa duydum inşallah öyledir yürüyüş yapınca daha çok geliyor çok şükür renkli akıntım olmadıBende de öyle akıntı devam ediyor. Bu bol mukus sayesinde tıkaç oluşacak bebeği korumak için, bu yüzden akıntı normal diye biliyorum.önemli olan renkli akıntı gelmemesi sanırım
Ölçü söylemedi ama fotoyu ekleyeyim, anlayabilir misiniz acaba?Canım bende 5+1 de baktırdım 7 mm dedi içi boş tabiki bebek daha görünmez senin kese kaç mm di
Sizin ikinci kan testi sonucu çıkmış mıydıAy bunu ilk defa duydum inşallah öyledir yürüyüş yapınca daha çok geliyor çok şükür renkli akıntım olmadı
Evet 497Sizin ikinci kan testi sonucu çıkmış mıydı
Bana da yerleşme yeri ve kese sağlıklı görünüyor dedi sadece. Yememe içmeme dikkat etmemi, neleri yemem neleri yememem gerektiğini söyledi. D vitamini ve folik asit verdi, bir de birrr sürüüü kan tahlili istedi:) 20 şubat için de kalp atışı randevusu verdiAynı şeyleri yaşamışız ben de gözlerim kocaman oldu ultrasonda bakarken bu kaygı çok normalBen de dün sabah gittim 5+0’dayken kese ve yerleşme yeri gayet iyi dedi doktorum maşallah. Yolk sac’da görünür gibi oldu sizin doktorunuz bir şey söylemedi mi?
Bana stres hiçbir şeye yapmıyosun hayatı yaşamaya devam et dedi, stres kortizon seviyesini yükseltir bu da bebeğin gelişimini tetikler hiç istemeyiz kötü olabilecek her şeyi hayatından çıkar eğlenmene bak haftaya gel dedi randevu verdi.korkunun bize hiçbir kazancı yok hatta zararı ver, stres yapmayın sizde. Allahın izniyle haftaya güzel haberler alacağız inşallahh
İlk gebeliğim değil ilkini kaybettimGayet güzel ilk gebeliğinizmi ? Adet düzensizliği var sanırımq
Merhaba benim de tüp bebek. 4 kere ikişet gün arayla kan tahlili yaptırdım hepsinde 4 kat civarı artmıştı ama bugün tek kese göründüKızlar benim betam normal arttı, hatta birinde ikiye bile katlamadı. Tüp olduğu için sürekli artışa baktım. İki kese göründü. Değere ve artışa göre asla iki ihtimali düşünmemiştim.
Tebrik ediyorum sağlıkla ilerlesin inşallah. Baktım usg fotosuna ama kese ölçüsü yazılmamış. Benden günü önce bir arkadaşın 7 mm çıkmış yukarılarda gördüm. İki olduğu için küçüktür diyip bu vesveseyi sonlandırayımMerhaba benim de tüp bebek. 4 kere ikişet gün arayla kan tahlili yaptırdım hepsinde 4 kat civarı artmıştı ama bugün tek kese göründühayırlı olsun size de
Senin ilk betan kaç canım inşallah seninkide güzel artarÇok şükür, güzel artmış
Darısı başıma
Kesinlikle öyle. Şu anda bugünlere gelebilmek bile mucize gibi. En heyecanlı bekleyişler. Sağlıkla kucağımıza aldığımız günler de çabucak gelir inşallahTebrik ediyorum sağlıkla ilerlesin inşallah. Baktım usg fotosuna ama kese ölçüsü yazılmamış. Benden günü önce bir arkadaşın 7 mm çıkmış yukarılarda gördüm. İki olduğu için küçüktür diyip bu vesveseyi sonlandırayımne levellar atlattık değil mi burası en güzeli
Senin akintin nasil cnm hafif afedersn sarmtrak uzun ip gbimiBende de öyle akıntı devam ediyor. Bu bol mukus sayesinde tıkaç oluşacak bebeği korumak için, bu yüzden akıntı normal diye biliyorum.önemli olan renkli akıntı gelmemesi sanırım
Pek anlamam ama gayet güzel duruyorÖlçü söylemedi ama fotoyu ekleyeyim, anlayabilir misiniz acaba?
Valla bazen senin dediğin gibi oluyor ayakta çok durunca yürüyünce bir tık kıvamli oluyor daha fazla geliyorSenin akintin nasil cnm hafif afedersn sarmtrak uzun ip gbimimakaleyaz
Gayet tabiValla bazen senin dediğin gibi oluyor ayakta çok durunca yürüyünce bir tık kıvamli oluyor daha fazla geliyorumarım anlatabilmişimdir
Ayy al benden de okadar aksam bir sanci girdi kasigima adet sancisi gibi ozellikle sol agriyo kesin solda bebişAy kızlar bu yerleşme ağrısı çok zor hep kasıklarım da bir ağrı sızı var her an adet olacakmısim gibi hissediyorum
Beni haftaya çarşamba çağırdı ama kalp atışını o gün duyar mıyım bilmiyorum sürpriz olsun artıkBana da yerleşme yeri ve kese sağlıklı görünüyor dedi sadece. Yememe içmeme dikkat etmemi, neleri yemem neleri yememem gerektiğini söyledi. D vitamini ve folik asit verdi, bir de birrr sürüüü kan tahlili istedi:) 20 şubat için de kalp atışı randevusu verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?