- 7 Şubat 2022
- 2.837
- 1.855
- 83
- 27
Ben iki taraf ağrıyor diye dertliyim normalde tek tarafta agrı olurdu. Dillendirin yer ağrırdı benim iki tarafta batma varKizlar kasigi tek tarfli agriyan varmi ya iki gundr sol kasigim agriyo sagda tik yok nrml mi ki
Canım benim hep solum ağrıyor hatta ultrasonda da doktora sol tarafımda batma oluyor sapda bir şey hissetmiyorum dedim bebek cidden sola tutunmuş solda göründü bazen yanma da oluyor gayet normal tek taraflı ağrıması içini ferah tutKizlar kasigi tek tarfli agriyan varmi ya iki gundr sol kasigim agriyo sagda tik yok nrml mi ki
Galiba arada oyle bi yokluyor ki. Bazende hic agri yok diyorum endisleniyrm her turlu endiseleniyorum anne olunca evhamli olursun derlerdi de inanamzdmBüyük ihtimalle sol yumurta da döllenme olmuşbenimde sağ yumurtam da
Ayy cok sevindim buna ilk gebelik oluncada hep acaba oluyor tecrubesz oldugmz icin endiseleniyrzCanım benim hep solum ağrıyor hatta ultrasonda da doktora sol tarafımda batma oluyor sapda bir şey hissetmiyorum dedim bebek cidden sola tutunmuş solda göründü bazen yanma da oluyor gayet normal tek taraflı ağrıması içini ferah tut
Allah Allah hic sordunuzmu doktora pekiBen iki taraf ağrıyor diye dertliyim normalde tek tarafta agrı olurdu. Dillendirin yer ağrırdı benim iki tarafta batma var
Büyük ihtimalle çoğunlukla özel klinikte devam ederim doktorumdan memnunum ama randevu buldukça da devletede gitmek istiyorumSiz gebelik takibini ozeldemi yaptrmayi dusunyrsnz nasip olursa yarin keseyi goreyim hayirlisiyla devlete gidicem ben testleri filan orda yaptiririm diyrm ayda birde özele gtsem ozeldeki doktr sknti yapmz herlde doğumu nasip olursa devlette ypmk istemyrm
Özelde devam edersem batarizBüyük ihtimalle çoğunlukla özel klinikte devam ederim doktorumdan memnunum ama randevu buldukça da devletede gitmek istiyorumbence sıkıntı etmez sizinkide çünkü doktorumun benden istediği bazı testler vardı ister burda ister devlette yaptırabilirsin dedi bende çoğunu devlette yaptım
Bence öyle siz yinede doktorunuza söyleyin ben gittiğimde soylicem hangi yumurtalıkta döllenme olmuş diyeGaliba arada oyle bi yokluyor ki. Bazende hic agri yok diyorum endisleniyrm her turlu endiseleniyorum anne olunca evhamli olursun derlerdi de inanamzdm
Yine de ucuz demiş bazı yerlerde okudum 100 bin isteyen yerler oluyorÖzelde devam edersem batarizsadece norml doguma bile 35 bin diyo sezeryan 49 bin lira diyo
Unutmazsam heyecandan sorarimBence öyle siz yinede doktorunuza söyleyin ben gittiğimde soylicem hangi yumurtalıkta döllenme olmuş diyeilk bebek ya o yüzdendir
Medipol duymuşsundr belkiYine de ucuz demiş bazı yerlerde okudum 100 bin isteyen yerler oluyor
Medipol duymuşsundr belki
Medikalpark 140bin dedi ama muayene tahliller dogum yinede cok sanki hastaneyi ustume yapiyorlar
ayyy cok heyecanlıı ya darısı basımıza Allahım saglıkla kıcagımıza almayı nasıp etsın ınsallahValla çok heyecanlıydı çok güzel bir duyguyduanlatılmaz yaşanır dedikleri
Valla ben beta 330 geldiği an tüm sülale ye söyledik açıkçası 1 gün dayanabildik söylemeden
5 senedir bekliyorduk çünkü
Daha gitmedim doktora gidince soracamAllah Allah hic sordunuzmu doktora peki
Beni 6w de çağırdı keseye ancak görünür dediSelam kızlar bugün 5+1 de kesemizi gördük çok şükür. Vajinal bakıldı. Doktor şekli boyutu gayet iyi dedi. Ama bebek görünmedi doktor daha erken olduğunu söyledi. Kan tahlilleri istedi. Daha önce boş gebeliğim olduğu için kese görme kısmına heyecanlanamadım korkudanaynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum sizin gidişatınıza göre 5+1 de görünmemesi normal midir acaba?
ay çok güldüm haklısın sanki hastaneden hisse alıyoruz valla ona vereceğim parayı çocuğumun herseyini en iyisinden alırım devlette doğum yapmak isterim
Bende yarin gidicem görmeye kizlar her uygulama farkli gosteriyo neden anlamadim ayin 31inde 4+2demisti doktor 5+1oluyor benim hesabima gore uygulamada 5+3cikiyoSelam kızlar bugün 5+1 de kesemizi gördük çok şükür. Vajinal bakıldı. Doktor şekli boyutu gayet iyi dedi. Ama bebek görünmedi doktor daha erken olduğunu söyledi. Kan tahlilleri istedi. Daha önce boş gebeliğim olduğu için kese görme kısmına heyecanlanamadım korkudanaynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum sizin gidişatınıza göre 5+1 de görünmemesi normal midir acaba?
Daha gitmedim doktora gidince soracam
En son 508di canimEn son kaçtı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?