Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizlar kasigi tek tarfli agriyan varmi ya iki gundr sol kasigim agriyo sagda tik yok nrml mi ki
Canım benim hep solum ağrıyor hatta ultrasonda da doktora sol tarafımda batma oluyor sapda bir şey hissetmiyorum dedim bebek cidden sola tutunmuş solda göründü bazen yanma da oluyor gayet normal tek taraflı ağrıması içini ferah tut

Ayy cok sevindim buna ilk gebelik oluncada hep acaba oluyor tecrubesz oldugmz icin endiseleniyrz

Büyük ihtimalle çoğunlukla özel klinikte devam ederim doktorumdan memnunum ama randevu buldukça da devletede gitmek istiyorum bence sıkıntı etmez sizinkide çünkü doktorumun benden istediği bazı testler vardı ister burda ister devlette yaptırabilirsin dedi bende çoğunu devlette yaptım

Özelde devam edersem batariz sadece norml doguma bile 35 bin diyo sezeryan 49 bin lira diyo

Galiba arada oyle bi yokluyor ki. Bazende hic agri yok diyorum endisleniyrm her turlu endiseleniyorum anne olunca evhamli olursun derlerdi de inanamzdm
Bence öyle siz yinede doktorunuza söyleyin ben gittiğimde soylicem hangi yumurtalıkta döllenme olmuş diye ilk bebek ya o yüzdendir

Medipol duymuşsundr belki
Medikalpark 140bin dedi ama muayene tahliller dogum yinede cok sanki hastaneyi ustume yapiyorlar
ay çok güldüm haklısın sanki hastaneden hisse alıyoruz valla ona vereceğim parayı çocuğumun herseyini en iyisinden alırım devlette doğum yapmak isterim

ayyy cok heyecanlıı ya darısı basımıza Allahım saglıkla kıcagımıza almayı nasıp etsın ınsallah

Selam kızlar bugün 5+1 de kesemizi gördük çok şükür. Vajinal bakıldı. Doktor şekli boyutu gayet iyi dedi. Ama bebek görünmedi doktor daha erken olduğunu söyledi. Kan tahlilleri istedi. Daha önce boş gebeliğim olduğu için kese görme kısmına heyecanlanamadım korkudan aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum sizin gidişatınıza göre 5+1 de görünmemesi normal midir acaba?

Beni 6w de çağırdı keseye ancak görünür dedi

Bende yarin gidicem görmeye kizlar her uygulama farkli gosteriyo neden anlamadim ayin 31inde 4+2demisti doktor 5+1oluyor benim hesabima gore uygulamada 5+3cikiyo benmi yanlis hesapliyorum uygulamami

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…