Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    10
Bende alicam galiba bu gidişle. Oğlumda da oluyordu hatta bir keresinde hastanede insanların içinde bayıldım. Gözlerim açık ama karanlıktı. Üstüm başım siril siklam yapmışlardı
Geçen alayım dedim eczaneden 3 bin lira deyince bi durdum

Doktor da aynısını dedi bir gün bu bir gün diğeri şeklinde kullanacam

Eylüşüm ben yeni gördüm yazdığını. Eşlerimiz maalesef bizi düşünelim isterken bazen tepkilerini kontrol edemiyor veya ne kadar bu dönemde hassas olduğumuzu maalesef anlayamıyorlar. Eminim seni ve bebeği çok düşündüğü içindir. Elbetteki ufacık bişeyden bebek düşmez. Zaten düşecek olan bebeğide tutamazsın sürekli yatsanda. Kıyamam lütfen üzülme çok hassas olduğunun farkındayım hepimiz öyleyiz Senin gebeliğin riski olmayan gebelikse aksine hareket çok iyidir o kadar hareketsiz kalmak daha zararlı bizler için. Şuan nasılsın ?

3. Aydan sonra bu durumlar düzeliyor cnm umarım uzun sürmez seninde.

Canınız ne çekiyor genelde Benim hep ekşi çekiyor ,tatlı aklımda asla yok. İki haftadır yoğun ekşi ve tuzlu şeyler istiyor canım. Ekşi canı şekip oğlu olan varmı
Ay benim de deli gibi ekşi çekiyor canım, geçen markette erik istedi canım ama eksi olacak. Ekşi erik de bulamadık. Biraz büyük erikler vardı ondan aldık içine limonu sıktım sıktım yedim ay ama nasıl rahatladım bi bilseniz o gün anladım canımın gerçekten bir şeyler çektiğini

Bende erik aşerdim geçen ne yaptık ne ettik bulamadık ya ama kütür kütür yepyeşil olcak of

Bunu ben 3.trimesterda.kullanmistim baya etkili güzel bı ilaç
Ay inşallah iyi gelir kolumu kaldırmaya halim yok başımı koyduğum yerde sızıyorum en ufak hareketimde nefes nefese kalıyorum sanki üzerimden tır geçti derler öyle bir halsizlik. Doktor bunu verdi böyle deyince.

Özele gidiyorum ama doktorum 1. Gebeliğimde de bunu vermişti . Marka değişince içerik çok değişir mi diye de sormadım hiç .

Benimde göbeğimde var ufak kırmızı ucu beyaz ve çok kaşınıyor ne ola ki bu. Senin farklı bir durum olabilir doktora görün yine de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…