Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    10
bi sonraki randevuma erken gidip görüşecegim. siz ne kadara anlaştınız hangi hastaneydi

aslında kanama olmasın diye oksopar daha iyi kan sulandırıcı
İğneye henüz karar vermedik keseyi görmeye gidicem yarın inşallah sonra doktorum perinatoloğa yönlendiricek belki o iğneye başlatır coraspini bıraktırır bakalım

Kızlar merhaba. Hiçbir belirti hissetmeyen var mı aranızda? Ne mide bulantısı ne baş dönmesi. Biraz uyku arttı sadece o. A bir de göğüs hassasiyetim devam ediyor. 7+1 uygulamaya göre geçen cumartesi kalp atışlarını gördük ama dinletmek için erken dedi doktorum. Bir önceki gebeliğim tam buralarda sonlanmıştı aşırı korkuyorum.

Doktoruna danış canm corospirini kesebilr progestan başlatır

Benim de başlarda 3 gün gün kahverengi akıntım oldu hem coraspin hem oksapar kullanıyorum doktor normal demişti kan değildi zaten kendisi kesilmişti kahverengi akıntı genelde daha önceden kalan regl kalıntıları olabiliyormuş

Canım stres yapma. Normal

Kızlar selam. Beta 5773. Sat 21 Ocak. Dün kese göründü ama kalp atışı için iki hafta sonra gel dedi doktor. Kese de sanırım 7cm. Normal mi beta değerine göre
Beta değerine göre bilmiyorum ama. 7 le kalp atışı görünmemesi normal. Daha erken. Ben kalp atışını gördüğüm de 17 cm di

Kizlar cinsiyet tahminlerinizi alayım

Eklentiler

• 20250226_113717.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 16
Ya burda biri vardı bu grupta değildi cinsiyet tahmini yapıyordu sonra aradım bulamadım
Mybiglove diye birisi yapıyordu hatta oğlumda herkes kız dedi o erkek demişti. Bunda da 6 haftalik ultrason fotosuna kız demişti şimdi yine bu fotoyu gönderdim daha cevap vermedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…