Muhtemelen kimyasal gibi gözüküyor hcg artmamişsa kimyasal deniliyor ilk haftalarda. Çarşambaya kadar Bell olur. İnşallah yeni yerlesiyordur
yerlesmese hcg 24 gelırmıydı yenı yerlesınce mı hcg artıyor kafamda delı sorular kanamayı takıp etmekte fayda var sanırımMuhtemelen kimyasal gibi gözüküyor hcg artmamişsa kimyasal deniliyor ilk haftalarda. Çarşambaya kadar Bell olur. İnşallah yeni yerlesiyordur
Merhaba beta hcg nin her 48 saatte bir 2 katı olacak şekilde artması gerekiyor sizin maalesef artış göstermemiş. Bebek yerleştiği zamanda ise endometrium kalınlaşması gerekir. İyi bir kadın doğum uzmanına görünmeniz gerekiyor bence.Bugun kasık agrısı ve kanama oldu acıle gıttım persembe 24 du hcg bugun de 24 cıkmıs usg de alttan kese yok rahımde kalınlasma yok dıs gebelık gozukmuyor dedı yenı yerlesebılır yada kımyasal gebelık dedı carsamba tekrar hcg ıstedı
Evet benim başlarda hiç bir şekilde bulantım yoktu çok korkuyordum hatta buraya da yazmıştım şimdi de hafif var ama olunca mutlu oluyorumEvet öyle gerçekten. Çalıştığım iş yerinde part time bi kız var ebelik okuyor normalde. Dün bana bi mesaj attı. Direkt yapıştırıyorum mesajı : “Şuanda online dersteyim tecrübeli bir ebeyi dinliyorum dedi ki bir gebenin bulantısının çok olması gebeliğin sağlıklı ve yolunda gittiğini gösterir, sen tedirgin oluyordun ya söyliyim dedim”
Sanırım şükretmemiz gerekiyor
Oyyy benimkinin de tahmini doğum tarihi 18 ekim çok sevindim görünce aynı günü26 yaşındayım. Çocuğum yok. 12 Ocak adet tarihi. Keseler 4+4 te göründü. Tahmini doğum tarihi 18 Ekim
Acaba yenı mı yerlesıyor carsamba kadın doguma randevu aldım acıl kadın dogum kalınlasma olmadıgını yenı yerlesebılır dedı hepsı bı ıhtımal dedı kımyasal da olabilir dedı benım dusuncem dusuk yapıyorum 8 gebelık 3 dogum 2 yasayan cocugum var daha önce mol gebelıkte gecırdımMerhaba beta hcg nin her 48 saatte bir 2 katı olacak şekilde artması gerekiyor sizin maalesef artış göstermemiş. Bebek yerleştiği zamanda ise endometrium kalınlaşması gerekir. İyi bir kadın doğum uzmanına görünmeniz gerekiyor bence.
Ben şimdi ne desem sizi çok ama çok yanlış yönlendirmiş olurum. Açıkçası çok fikrim de yok nedir ne değildir diyeAcaba yenı mı yerlesıyor carsamba kadın doguma randevu aldım acıl kadın dogum kalınlasma olmadıgını yenı yerlesebılır dedı hepsı bı ıhtımal dedı kımyasal da olabilir dedı benım dusuncem dusuk yapıyorum 8 gebelık 3 dogum 2 yasayan cocugum var daha önce mol gebelıkte gecırdım
Benim de hiç bulantım yok ya da daha başlamadı…bence kişiden kişiye değişir ki doktorum herkeste belirti olacak diye bir şey yok, bu büyük bir şans dedi.Evet öyle gerçekten. Çalıştığım iş yerinde part time bi kız var ebelik okuyor normalde. Dün bana bi mesaj attı. Direkt yapıştırıyorum mesajı : “Şuanda online dersteyim tecrübeli bir ebeyi dinliyorum dedi ki bir gebenin bulantısının çok olması gebeliğin sağlıklı ve yolunda gittiğini gösterir, sen tedirgin oluyordun ya söyliyim dedim”
buna asla katılmıyorum benım ılk gebelıgımde asla bulantım olmadı hıc bır belırtımde olmadı ve cok saglıklı bir gebelıgım vardı saglıklıda dogdu cok şükür. suanda var mesela böyle genellemek dogru degılEvet öyle gerçekten. Çalıştığım iş yerinde part time bi kız var ebelik okuyor normalde. Dün bana bi mesaj attı. Direkt yapıştırıyorum mesajı : “Şuanda online dersteyim tecrübeli bir ebeyi dinliyorum dedi ki bir gebenin bulantısının çok olması gebeliğin sağlıklı ve yolunda gittiğini gösterir, sen tedirgin oluyordun ya söyliyim dedim”
Güzel haberlerini bekliyoruz canımYarın benım doktor randevum var. Acıkcası rahat bir yapım vardır ama suanda endıselıyım. 2haftadır doktora gitmedım nasıl durdum bide bana sorun. Geç döllenme dedıgı ıcın gec gel demıstı doktorum. Nıhayet yarın gidicem. Umarım kalp atısını duyarım. Herşey yolundadır ınsallah. Ve kızıma müjdeyi verebilirim. Okadar cok istiyor ki kardeşi olmasını. Insallah Allah onun dualarını kabul etmiştir ve güzel haberlerle dönerim. Biraz iç dökeyim dedim. İyi akşamlar
aslında şunu demek istemiştim dua edip sakince sürecin tadını çıkaralım kimse kendin de bir şey arayıp kafasına takmasınYavrum sende bunu demeyeydin keşke bu sefer bulantısı olan panik olacak. Malesef kötü yorum olmasa da belirtisi olan hep o yorumdan bişey alacak kendine. Olmayan da aynı şekilde
Ahhhh umarım yarın kızına kardeşin geliyor diyebilirsinYarın benım doktor randevum var. Acıkcası rahat bir yapım vardır ama suanda endıselıyım. 2haftadır doktora gitmedım nasıl durdum bide bana sorun. Geç döllenme dedıgı ıcın gec gel demıstı doktorum. Nıhayet yarın gidicem. Umarım kalp atısını duyarım. Herşey yolundadır ınsallah. Ve kızıma müjdeyi verebilirim. Okadar cok istiyor ki kardeşi olmasını. Insallah Allah onun dualarını kabul etmiştir ve güzel haberlerle dönerim. Biraz iç dökeyim dedim. İyi akşamlar
34 yaşındayım, çocuk yok , son adet tarihi 18 Ocak, kesenin görünme tarihi 4+4, tahmini doğum tarihi 25 Ekim, kalp atışını henüz duymadımMerhaba hoş geldin
Yaş, kaçıncı çocuk, son adet tarihi, keseler kaçıncı haftada görüldü, tahmini doğum tarihi, bunları yazarsan eklerim tabi.
teşekkür ederim canım bende aynı tek çocugum ve hep bir kardeşim olsun istemiştim. Kızıma kıyamadım oyüzden düşündüm ikinci cocugu. Allahım güzel olsun herşey inşallahAhhhh umarım yarın kızına kardeşin geliyor diyebilirsinBen tek çocuğum hep kardeşim olsun istemiştim annemden, ağlardım resmen anne ya bu eve kardeşim gelsin ya da köpek alın evde kimse yok diye Güzel haberlerini bekliyorum
yaaa seni çok iyi anlıyorum ben de tek bırakmak istemem çocuğumu. Allah nasip ederse kardeşi olsun isterim. Çok ama çok dua edeceğim yarın güzel haberlerle gelteşekkür ederim canım bende aynı tek çocugum ve hep bir kardeşim olsun istemiştim. Kızıma kıyamadım oyüzden düşündüm ikinci cocugu. Allahım güzel olsun herşey inşallah
İnşallah duyarsin kuzumYarın benım doktor randevum var. Acıkcası rahat bir yapım vardır ama suanda endıselıyım. 2haftadır doktora gitmedım nasıl durdum bide bana sorun. Geç döllenme dedıgı ıcın gec gel demıstı doktorum. Nıhayet yarın gidicem. Umarım kalp atısını duyarım. Herşey yolundadır ınsallah. Ve kızıma müjdeyi verebilirim. Okadar cok istiyor ki kardeşi olmasını. Insallah Allah onun dualarını kabul etmiştir ve güzel haberlerle dönerim. Biraz iç dökeyim dedim. İyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?