Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    8
Bir çok kişinin adına konuştuğuma eminim, biz abartalım siz de bunun doğruluğunu kendinize saklayın konu kapansın lütfen

“bir gebenin bulantısının çok olması gebeliğin sağlıklı ve yolunda gittiğini gösterir, sen tedirgin oluyordun ya söyliyim dedim”
Sanırım şükretmemiz gerekiyor.
Bu mesaj size ait L limonlupastaa
Ben şaka falan değilim. Bence şaka olan sizsiniz çünkü yazdıklarınızla şu an yazdıklarınız arasında büyük bir tezatlık var. Ayrıca benimle konuşurken de üslubunuza dikkat edin. İyi günler.

Hayır tabi ki sitem edip kafa takmayın ama önceki mesajınızı paylaşırken bulantısız geçirenlerin de normal olacağını belirten bi içerikle belirtseydiniz bu kadar tepki almazdınız. Yazınızdan alalade açık bulantı olması gerekir izlenimi var dönüp bi bakın isterseniz.

Her hafta şunun polemiği dönüyo gerçekten kimse mesajları okumadan kendi derdinde öylesine yazıyo soruyo geçiyo bi alıntı cevap okuyolar sanırım anlamıyorum cidden.
Evet bulantılı istifralı geçirmek süreci gerçekten günlük hayatı ve hatta açlığı da etkilediği için çok üzücü bir şey. bunun motivasyonunu arayabilirsiniz hakkınızdır da, ama kendinizi motive edeceksiniz diye bulantı istifra belirtisi olmayan anne adaylarının kaygısını durduk yere arttıramazsınız. Burada problemli sıkıntılı gebelik yaşayan moral arayan çok insan var. bunu normal fikriniz gibi değil eğitimli bi EBEnin direkt mesajı diye paylaştığınız için bu olanlar aslında. Empati kurarsanız anlayabilirsiniz.

Geçen haftada yazmıştım yine yazayım hanımlar;
D vitaminim çok düşük olmasına rağmen ebe değil PROF (!) Kadın Doğum Doktorum sırf bulantı kusma yaşamadığım için bana d vitamini dahi vermedi. D vitamini mide bulantısı yaptığı için keyfini kaçırma rahat geçirmeye bak dedi. Elhamdullilah her şey yolunda, son 2 gündür azıcık azıcık bikaç yiyecekte bulantı bi yoklayıp geçmeye başladı beni. Yani bulantısı olmayan hamişler de endişe etmesin ! Herkesin fizyolojisi ve gebeliği eş değil !
sevgiler.

Çokkk sevindim. Yanılmıyorsam bebek odasi süsü yapıyordun demi. Tüp bebek yapicam diyordun. Çokkkk sevindim inan.
Evet canım bebek hediyelikleri yapiyorum tüp bebek tedavisi için para biriktmek için açmıştım burdaki tüm bebeklere yaparız artık sağlıkla ilerlesin hepimizin süreci inşallah lioo ins

Bir çok kişinin adına konuştuğuma eminim, biz abartalım siz de bunun doğruluğunu kendinize saklayın konu kapansın lütfen
Kız benim hiç bulantım yok ikiz olmasına rağmen hemde Ngsliler demek ki bizi kandırmışlar sağlıksız ki bulantım yok ne cahilce yorumlar. Bulantı beta hcg yükseldikçe bazı kişilerde olur bazılarının da vücudu o artışa alıştığı için olmaz. Herkeste farklıdır. Ne sağlıklı ne sağlıksız denemez. Zaten herkes tedirgin birde yazdıklarına bak. Hiç takma canım herkes düşünceli değil malesef

Evet bende o fikirdeyim ama diyorum ki araştırın sadece bir ebeyle Dr in dediklerine inanmamali

bulantıyla ilgili bende şunu söylemek istiyorum biraz olumsuz bir örnek olabilir ama çok yakın arkadaşımın hamileliğinde bulantısı çok oluyordu 10. Hafta da meğer pıhtılaşma sorunu varmış onda bebeğin kalbi durmuş karnında hiç anlamamış ve bulantıları hala devam ediyordu doktor söylediğinde inanamamış doktora bulantılarım devam ediyor ama demişti doktor da beta hcg ve diğer hormonların hemen düşmediği için hamilelik belirtileri kaybolmaz demişti. Yani bulantı olması ya da olmaması bir sağlık belirtisi değildir

Aslında seni çok iyi anlıyorum midemiz bulandığı an böyle motive edelim kendimizi.

Bulanmayanlar ne kadar şanslıyız ki bunun normal olduğunu bilip, şanslı kısımdan olduğumuzu düşünelim

Ve böylelikle konuyu uzatmadan kapatalım.

Çok şükür arkadaşım iki ay sonra tekrar hamile kaldı ve şuan 31. Haftasında erkek bebiş bekliyor o yüzden hiçbir şeyi kafamıza takmayalım

Çok şükür arkadaşım iki ay sonra tekrar hamile kaldı ve şuan 31. Haftasında erkek bebiş bekliyor o yüzden hiçbir şeyi kafamıza takmayalım
Kiz ne diyon

Ha yukardaki bir önceki mesajın devamını yazmışsın. Bende diyorum birden ortaya arkadaşım diye başladı diye

Yavrum sende bunu demeyeydin keşke bu sefer bulantısı olan panik olacak. Malesef kötü yorum olmasa da belirtisi olan hep o yorumdan bişey alacak kendine. Olmayan da aynı şekilde

Bugun kasık agrısı ve kanama oldu acıle gıttım persembe 24 du hcg bugun de 24 cıkmıs usg de alttan kese yok rahımde kalınlasma yok dıs gebelık gozukmuyor dedı yenı yerlesebılır yada kımyasal gebelık dedı carsamba tekrar hcg ıstedı

Bügün agrım var kanamam var acıle gıttım persembe hcg 24 dü bugunde aynı cıktı alltam baktı az kanama var dedı kese yok kalınlasma yok dıs gebelık gozukmuyor ama hcg artması lazımdı sabıt kalmıs dedı kımyasal veya yenı yerlesıyor olabılır dedı carsamba bakıcaz dedı acaba dusuk mu oluyor cok agrım var

Canım benim de sata göre 6+1 ikiz gebelik kalp atışı duymadım henüz ekler misin
Merhaba hoş geldin
Yaş, kaçıncı çocuk, son adet tarihi, keseler kaçıncı haftada görüldü, tahmini doğum tarihi, bunları yazarsan eklerim tabi.

Güzel haberler alırsın inşallah

Muhtemelen kimyasal gibi gözüküyor hcg artmamişsa kimyasal deniliyor ilk haftalarda. Çarşambaya kadar Bell olur. İnşallah yeni yerlesiyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…