- 3 Mayıs 2024
- 165
- 183
- 18
- 27
Allah razı olsun canım çok garip hissediyorum yaÇok şükür canım gözün aydın
Vanım benim SAT’a göre bir hafta geri yani 6+3 ama kese 5+3’lük, kalp atışını bir saat önce duydumBu arada sen kalp atışını duymuş muydun ve bebeği görmüş müydün, tabloda göremedim ama belki yazmıssındır buraya. Ben henüz gidemedim malum. Haftamız aynı ya merak ettim
Sanırım öyle ya, uyandım baktım midem de bulanmıyor. Hemen gittim portakal suyu içtim (midemi bulandırır) baktım bulanmaya başladı heh tamam dedim rahatladım ayyy Allaahh bi sağlıkla doğursak da sıyırmadan atlatsak şu süreciBenim de bir var bir yok ilerliyordu daha doğrusu çok canımı yakıcak şekilde değildi. Dün sabah gitmiş gibi geldi ilerleyen saatlerde yine hissetmeye başladım. Doktorum ilk zamanlar sorduğum sorular dolayısıyla arayıp ‘artık bedenini bu kadar dinlemeyi bırakır mısın lütfen’ demiştibaşarabilirsek bunu yapmak en güzeli olucak çünkü kendimizi en çok biz yıpratıyoruz
Hahahaha gelmeye başladı, uyanmamı bekliyormuşBen varım bir geliyor bir gidiyorayarlarla oynamak için bire bir korkma korkma gelir o
Bende 6+4 düm dün gittim hafif lekelenme vardı progestana devam etmemi söyledi fazla olursa gel dedi ama lekelenme olmazsa 3 4 hafta sonra gel dedi özele gidiyorumSelam kızlar, Ben kalp atışını duydum. 1 aylık vitaminimi de yazdırdım. 7+1'im şu anda. Bir daha ne zaman kontrole gitmek gerekir? Devlet hastanesi çok ilgisizdi 12. hafta ultrasona gel dedi sadece. Aslında 10. haftada yapılması gereken çok önemli fetal dna testi var. Özelde devam edeceğim bundan sonra. Özele gidenlere ne zaman gel dedi doktor bir daha?
Canim gözün aydın. Listeye sat'a göre ekliyorum. Sat'a göre kaç haftaliksinAllah razı olsun canım çok garip hissediyorum yaKese 20 cm bebek de 2 mm. SAT’a göre bir hafta geriden geliyor yani 5+3’üm, kalp atışı duyuldu Lioo
Kan tahlili de verdim 4 tüp. Ona da bakildi. Şimdi doktora ne zaman gidilir bilmiyorum.Fetal dna yi devlet hastanesi yapmiyor canim özellerdede baya pahaliymiş galiba senden kan testleri istemedimi doktor
Listede olmam lazım canım sat’a göre 6+3, teşekkürlerCanim gözün aydın. Listeye sat'a göre ekliyorum. Sat'a göre kaç haftaliksin
Kiz sen dün çarşamba gidicem diyordun demi bu gunmu gittinAllah razı olsun canım çok garip hissediyorum yaKese 20 cm bebek de 2 mm. SAT’a göre bir hafta geriden geliyor yani 5+3’üm, kalp atışı duyuldu Lioo
Benimde alerjik rinitim vardı tıkanıyor devamlı akıyor tuzlu su ve normal su ile şırınga ile yıkıyorum, bayağı iyi geliyor 6 haftalık gebeyim bu aradaBende de var malesef okyanus suyu sıkıyorumbende normalde de alerjik rinit var ama
Bende daha 6 haftalığım ama sağ tarafta çok bariz bir yükselti ve yamukluk var ultrasonda da sağda çıktı, şimdiden büyümesi şaşırttı beni deBebiş heralde solda canımbenimki sağ tarafta inanırmısın benimde karnım sanki buyudu eşimde diyo daha 2 aylik sın nasil buyudu diye şaşırıyo
Tahlillerin içinde d vitamide varmiyd cnm doktor bana yazmamişta listeyeKan tahlili de verdim 4 tüp. Ona da bakildi. Şimdi doktora ne zaman gidilir bilmiyorum.
Benim de tam tersi, kahvaltıdan sonra başlıyor akşama doğru geçiyor gece sanki hamile değilimMerhabalar herkese kızlar bir şey sormak istiyorum benim gün içşnde hiç bulantım olmuyor sadece akşam saatlerinde hafif bulantım oluyor çok ilginç geliyor gündüz sanki hamile değilimaynı şeyi yaşayan var mı
Benimde öyle hatta sabah kahvaltidan sonra kustum iştahim hiç kalmadiBenim de tam tersi, kahvaltıdan sonra başlıyor akşama doğru geçiyor gece sanki hamile değilim
Yaaa kıyamamBenimde öyle hatta sabah kahvaltidan sonra kustum iştahim hiç kalmadi
İnşallah Uzun Sürmez kusma bulantilarYaaa kıyamamElhamdulillah hiç kusma yaşamadım, günde 1 2 kere ağır kokularda öğürme oluyor ama onun dışında sinsi sinsi içerden yiyor beni
Bende yıkama aparatı da var aslında ama onun tozunu kullansam mı emin olamadım. Okyanus suyuyla idare ediyorum şimdiBenimde alerjik rinitim vardı tıkanıyor devamlı akıyor tuzlu su ve normal su ile şırınga ile yıkıyorum, bayağı iyi geliyor 6 haftalık gebeyim bu arada
Doktorumla görüştüm akıntın devam ederse acile git dedi, devam edince gittim ben de. Erken duydum yani kalp atışınıKiz sen dün çarşamba gidicem diyordun demi bu gunmu gittin
Ne kadar farklı ya gerçekten her hamilelik kişiye özel gibiBenim de tam tersi, kahvaltıdan sonra başlıyor akşama doğru geçiyor gece sanki hamile değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?