Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    7
Bu arada sen kalp atışını duymuş muydun ve bebeği görmüş müydün, tabloda göremedim ama belki yazmıssındır buraya. Ben henüz gidemedim malum. Haftamız aynı ya merak ettim
Vanım benim SAT’a göre bir hafta geri yani 6+3 ama kese 5+3’lük, kalp atışını bir saat önce duydum

Sanırım öyle ya, uyandım baktım midem de bulanmıyor. Hemen gittim portakal suyu içtim (midemi bulandırır) baktım bulanmaya başladı heh tamam dedim rahatladım ayyy Allaahh bi sağlıkla doğursak da sıyırmadan atlatsak şu süreci

Bende 6+4 düm dün gittim hafif lekelenme vardı progestana devam etmemi söyledi fazla olursa gel dedi ama lekelenme olmazsa 3 4 hafta sonra gel dedi özele gidiyorum

Allah razı olsun canım çok garip hissediyorum ya Kese 20 cm bebek de 2 mm. SAT’a göre bir hafta geriden geliyor yani 5+3’üm, kalp atışı duyuldu Lioo
Canim gözün aydın. Listeye sat'a göre ekliyorum. Sat'a göre kaç haftaliksin

Allah razı olsun canım çok garip hissediyorum ya Kese 20 cm bebek de 2 mm. SAT’a göre bir hafta geriden geliyor yani 5+3’üm, kalp atışı duyuldu Lioo
Kiz sen dün çarşamba gidicem diyordun demi bu gunmu gittin

Bende de var malesef okyanus suyu sıkıyorum bende normalde de alerjik rinit var ama
Benimde alerjik rinitim vardı tıkanıyor devamlı akıyor tuzlu su ve normal su ile şırınga ile yıkıyorum, bayağı iyi geliyor 6 haftalık gebeyim bu arada

Bebiş heralde solda canım benimki sağ tarafta inanırmısın benimde karnım sanki buyudu eşimde diyo daha 2 aylik sın nasil buyudu diye şaşırıyo
Bende daha 6 haftalığım ama sağ tarafta çok bariz bir yükselti ve yamukluk var ultrasonda da sağda çıktı, şimdiden büyümesi şaşırttı beni de

Benim de tam tersi, kahvaltıdan sonra başlıyor akşama doğru geçiyor gece sanki hamile değilim

Benimde alerjik rinitim vardı tıkanıyor devamlı akıyor tuzlu su ve normal su ile şırınga ile yıkıyorum, bayağı iyi geliyor 6 haftalık gebeyim bu arada
Bende yıkama aparatı da var aslında ama onun tozunu kullansam mı emin olamadım. Okyanus suyuyla idare ediyorum şimdi havalar soğudu ya bi de kuruyor hep burnumuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…